• assdf
    "Tehát a CSés "tudásommal" biztosan jobban fogok túszt szabadítani, mint a nagymamám, de az ORFK kommandósainál nem.
    Csak ennyiről volt szó, ezt viszont szerintem nem vonhatod kétségbe."

Ez a mondat hibás. Igy lenne: Tehát a CSés "tudásommal" biztosan jobban fogok túszt szabadítani, mint egy utcai járókelő (azért ne egy 70 éveshez hasonlitsd mér magad), de az ORFK kommandósainál nem.
    Csak ennyiről volt szó, ezt viszont szerintem nem vonhatod kétségbe.

És ez egy baromság. Az a rész igaz hogy az orfk kommandósai jobban fognak teljesiteni nálad, de az már nem hogy te a cs-s tudásod alapján jobban fogsz tuszt szabaditani mint egy bármely más ember aki nem cs-zik.
    A te tusszabaditási akciód a cs-s múltad ellenére, ugyanúgy végződne mint egy utcai járókelőé. Az összes túsz meghalna.

Na mindegy, öszintén szólva csak egy kérésem lenne minden olyan emberhez aki úgy érzi hogy a számitógépes játékoktól ő jobban megállja a helyét a valóságban mint más:
    Ha éles helyzet van, egy ilyen gamer se kezdjen túszt szabaditani a cs-s tudására alapozva, mert hamar kiderül hogy mennyit is ér a cs-s tudás, és nem szeretném a hiradóban azt látni hogy véres túszgyilkolás lett a vége valami magával nem biró cs-s játékos miatt aki önjelölt tússzabaditónak képzelte magát.
    Tudom hogy nem hisztek nekem de egy ilyen cs-s játékos sem szabaditana jobban túszt mint egy utcai járókelő viszont itt igazi emberek halnának meg, és nem lenne new game gomb. Inkább haladjon tovább és játszon mégegyet a géppel otthon mint hogy élesben próbálja bebizonyitani a rávalóságát.
    Köszönöm