• fery02
    Kipróbáltam a játékot (konfig az aláírásban :P): A játék "defaultként" olyan beállításokat adott nekem, hogy 800*600, minden high, kivéve az Antialising-et, meg az Anisotrophy-t. A játék indul...már akkor meglepődtem, amikor a Live résznél alig bírtam továbbjutni a szaggatás miatt, a menüről meg már ne is beszéljünk, 9 fps ha volt. Ezek után már nem is vártam mást játék közbe se... a töltések végülis elég gyorsak, de mikor megjelent a pálya, meglepő módon ott is tartotta a kb 9 fps-t, csak aztán lepődtem meg, mikor visszaszámlálás közbe a kocsit körbemutató kamera, átváltott "verseny" nézetre, amikor is látszódik az egész boj, mind a 12 autóval...nos, ez a rész szó szerint állókép volt, 0 fps-sel :D Nagy nehezen ki bírtam lépni, bár egy gép reset-tel lehet gyorsabban jártam volna. Azóta csutka lowon nyomom a játékot 800*600-ba, így végülis tűrhető a sebesség (15-25 fps megvan), de képeket inkább nem linkelek, gondolván azokra, akik esetleg esznek e hsz olvasása közben.
    Szóval itt tart a 4 éves gépem, mikor a Flatout 2-őt teljesen maxon, über felbontásba, élsimítással játszom? :( Nagyon érdekelne más olyan játékos is, aki hasonló sza..., izé konfigurációval (bár sokan örülnének ennek a gépnek is) tolja a játékot, mint amivel én. Valószínűleg ennek egy XP újrarakás se lenne orvosság, egyszerűen itt tart a gépem.
    Az mindenesetre felháborító, hogy low-on is rohadt szép a játék :P (szvsz), speciel low-on még az a hiperszuper qrva árnyék sem akar eltűnni, ami gondolom rohadtul eheti a gépet, nem beszélve a még így is éles textúrák...pl az autón is még low-on is elég élesek.

#675: tipikus magyar gondolkodásmód, grat.
    Mondjuk így én se venném meg, de ha jobb gépem volna, nem gondolkodnék rajta.