Banner by Grizzly21
  • Isthy
    Egy helyszíni beszámoló a meccsről:

"Voltam a meccsen, mert csak 1 oranyira van tolem a torna hat nem volt egyszeru...
    A szervak sajnos nem voltak jok a fonak is gyengus volt a tavalyi evhez kepest, de szerencsere nagyon jol kuzdott Agi ami eleg volt a gyozelemhez.
    1-3-nal a 3. szettben mar nem sokan fogadtak volna ra, de az olasz vitatott egy iteletet ami miatt 5 percet allt a jatek meg a fobirot is behivatta.A kozonseg mar fujjolt nem volt szimpi nekik az olasz viselkedese, de egyebkent is az Agit szeretik itt Amerikaban sokan szurkolnak neki meg a kis fiatal gyerekek is, amin nagyon meglepodtem.A kozjatek utana nagyon feljavult, es hamar 4-3 lett ide, itt mar ereztuk, hogy meglesz mert megvolt az atutoero a jatekaban nagyon osszeszedte magat.Mondjuk eleg nagy teher volt rajta, mert Erranit meg nem verte meg ezidaig, szerencsere most sikerult.Amugy az olasz nem rossz teniszezo, marha gyors sok elveszettnek hitt labdat visszaadott es ezzel elvette egy idore az Agi kedvet.

Meccs utan bementunk a palyara kicsit dumaltunk vele, megkoszonte a szurkolast azt mondta nagyon sokat segitett, szokasosan kedves volt es szereny.Mondtam neki szivesen szurkoltunk, de azert hamarabb is megnyerhette volna mert nekunk ma meg melo szoval ebbol keses lesz nekunk:)Nevetett majd azt mondta igyekszik legkozelebb.Megerte elmenni, remelem a kovetkezo fordulobol is tovabbjut, ha jo emlexem Shnyder lesz az ellenfele szoval nem lesz setagalopp...

Hajra Agi!Hajra Magyarok!"

Közben ugye kiderült, hogy Mauresmo lesz az ellenfél, mert megverte Pattyt.