NintendoGC#76
Üdv mindenkinek... gondoltam mélységes okfejésekbe nem kezdek de leírom én hogy gondolom.
Először is kövezzetek meg, és nyugodtan anyázzatok le, de én nem követem azt a "divatot", ami ma oly elterjedt és közkedvelt... a "ne higgyünk el semmit, főleg ha Amerikához kapcsolódik"! gondolkodásmódot!
Persze most a nagyon okosok azt mondják rá, hogy akkor én biztos egy naív állat vagyok, aki mindent gondolkodás nélkül megkajál és természetesen éppen emiatt full hülye és degenerált is vagyok... csak van egy kis gáz. Az emberek olyan szinten nem tisztelik egymást, hogy már csuklóból megy egymás hülyézése! Hát gratulálok. Szerintem nem sokat kell várni, hogy az ember saját magát alulmúlja!
Más:
Amerika utálathoz:
Belegondoltatok már abba, önmagatokat annyira nagyra tartó magyar honfitársaim, hogyha amerikaiak helyett mi magyarok élnénk Amerikában és mi lennénk olyan helyzetben mint ők, nem ugyan azokat a disznóságokat csinálnánk meg mint ők? Ugyan már, dehogynem!.... Az ember az ember marad.. és az ember gyarló, önző, stb... és nem földreszállt angyal!!!
Nem kell mindenért Amerikát vádolni! Sepregessen ki - ki a saját portáján először! Mellesleg minden országnak megvannak a maga disznóságai... nem kell messzire menni, elég csak idehaza kicsit komolyabban, nyitott szemmel és józan ésszel végignézni.
Hiába.. az amerika és zsidóutálat gobális divattá vált! És ez ELÉG BAJ!