• BiroAndras
    "1. Barmelyiket is nezzuk, egyik oldalon sincsen impresszum, hogy: "Jo napot kivanok, Gipsz Jakab vagyok, ezen az oldalon az en velemenyem lathato"."

Igaz, hogy nem minden oldalon van fent a gazdája neve. De:
    - Ahol tényleg véleményt olvashatunk egy hozzáértő embertől, ott bizony nem szokott névtelen maradni az illető. Különben semmit sem érne a véleménye.
    - A nagyobb oldalak gyűjtemények (és nem feltétlenül egy ember művei). Képek, idézetek, cikkek, stb. összegyűjtve, rövid magyarázatokkal. Leggyakrabban néven nevezett szakértők véleményét idézik (forrásmegjelöléssel), vagy egyszerű tényszerű adatokért különféle újságokhoz, folyóiratokhoz fordulnak (szintén megjelölve a pontos forrást). A magánvélemény elég ritka. Sőt, van ahol egyenesen figyelmeztetnek is, hogy ezt most ne hidd el, mert csak vélemény.

"Meg azon sem amelyiken prof. Steve James-t kopkodik, pedig ha valaki ilyet csinal egy ismert, koztiszteletben allo pedagogussal, az a minimum, hogy "uriemberkent" legalabb bemutatkozik."

Ha megfigyeled, ott is számos nevesített ember véleményét/írásait idézik döntően.

"Mindketto WHOIS rekordjaban az oldal tulajdonosa titkositva van.
    debunking911.com
    jod911.com"

És ez hiteltelenné teszi az általunk összegyűjtött adatokat?

"3. Mindketten ugyanannal a UTAH-i szolgaltatonal vettek domain nevet es ugyanott lettek hostolva."

Ők ketten lehet, de van még sok más is. És nem értem ez miért érdekes.

"4. "Mindkettonek" 2006-ban jutott eszebe, hogy kene egy ilyen oldal, pedig 2001 ota van teriteken a tema"

Mint már mondtam sokan mások is vannak. ÉS nem 2001-ben kezdődött a téma, hanem jóval később. És pl. a www.debunking911.com régebbi, mert akkortájt találtam, amikor először hallottam ezekről az elméletekről (nem emléxem pontosan mikor volt, talán 2005 körül).
    És szerinted nem logikus, hogy akkor kezdenek el ilyenekkel foglalkozni, amikor elterjednek az összeesküvés elméeltek? ELőtte minek írtak volna?

"Felmerul a kerdes: nem ugyanaz az "emberunk" mindket esetben?"

És akkor mi van? Vannak bőségesen mások is. És nem magánvéleményt írtak, hanem bizonyítékok tömegét gyűjtötték össze, amik tőlük függetlenül is léteznek, és ellenőrizhetők.

Én is megtehetném, hogy az összeesküvés elméletek kiagyalóit próbálom meg ilyen módon hiteltelenné tenni. Hidd el, van hozzá alapanyag bőven. De ez a módszer nem visz közelebb az igazsághoz, és nem is illendő. Ha támadni akarsz valamit, támadd a tartalmat.