• BiroAndras
    "Te folyamatosan celzasokat teszel arra hogy a veled egyet nem ertok szellemi szinvonala khm. milyen is? Biztos erted."

Erős túlzás, hogy folyamatosan. Időnként előfordul, ha valaki tényleg nagy butaságot mond. És ennél kb. milliószor többet írok érveket.

"Mert ugye te beideztel egy oldalt, ami egy _linkgyujtemeny_ (tartalom nincs a fooldalon, csak tovabbi linkek mas oldalakra).
    Teljesen logikus (de lehet hogy csak szerintem ;-) ) hogy az ember megnezi az oldal kozepen (es jobb oldalan) levo "what's new" linkgyujtemenyet, ha arra kivancsi hogy mostanaban mivel fogolalkozik ez az oldal..."

Nem tudom, nekem nem ez volt a logikus. Sőt, észre sem vettem azt a részt (lehet, hogy nem is volt még, amikor először megnéztem az oldalt), ezért lepődtem meg annyira, hogy ilyen cikket sikerül előhalászni.
    Másrészt meg ezt az egy dolgot kiemelni, és úgy beállítani, mintha erről szólna az egész, nagyon nem szép.

"Erre te egy hosszu ertelmetlen vitat kezdesz az egeszrol"

Már bocsánat, de te nyitottál erről értelmetlen vitát.

"#253-ban irod te: "Az biztos, hogy nem összeesküvés elméletekkel. Azok is csak a manipuláció egy formája (vagy betegség adott esetben)"
    Es teneked fel se tunik (??) hogy mikor egy vitaban te bevagod hogy a velemenyem szerinted az osszeeskuves elmelet hivokevel egyezik meg (pedig nem, csak bizonyos dolgokkal ertek egyet) aztan az osszeeskuves elmeletre kimondod hogy az egy betegseg, akkor nem fogod fel hogy burkoltan betegnek nevezel."

Te is olyan vagy, mint dez. Keményen küzdessz azért, hogy valami számodra sértőt hozz ki a mondandomból, és jól felháborodhass normális érvelés helyett.
    Szóval:
    1. Nem én mondom, hogy az összeesküvés hívőkkel értessz egyet, hanem te fejtetted ki jó hosszan.
    2. Nézd meg azt is, hogy mire írtam, és annak fényében értelmezd a mondatot. Arról volt szó, hogy kik hogyan manipulálják az embereket. Erre írtam, hogy az összesküvés elméletek terjesztése is a manipuláció egy formája. Azt csak mellékesen írtam zárójelben, hogy létezik ezzel kapcsolatos betegség is (Paranoia). Nem tudom felfogni, hogyan gondolhattad, hogy rád értettem. Az a vicces, hogy ez a reakció, épp az említett betegség egyik tünete. De hangsúlyozom, hogy nem állítok, és nem is gondolok rólad semmi ilyesmit!

"Aztan amikor en szimbolikusan igy reagalok:
    >>> “Meg perzse lehetnek ténylegesen mentális problémákkal küzdők is.”
    Mint pl. az elnok maga valamint szakertoi es hiveik kozul joparan? <<<"

Hát ez nekem nem tűnt szimbolikus reakciónak. Inkább a szabványos amerika gyűlöletnek, illetve a valamivel megalapozottabb GWB útálatnak.
    Igazából most sem értem, hogy mit próbáltál elérni ezzel a reakcióval, ha nem azt, hogy még komolyabb vitába keveredjünk.

"Akkor se fogod fel az egeszet"

Mit?

"akkor miert is gondolnam hogy barmi mast felfogsz? Miert gondolnam azt, hogy ha te barmilyen kovetkeztetest is levonsz, annak ertelme van?"

Na tessék, most te sértegetsz engem, és még csak nem is burkoltan.

"Te leallnal olyannal beszelgetni aki igy "ervel"?
    -Nekem az a velemenyem hogy ...
    -Ah, nincs igazad, sot, te beteg vagy..."

Hát ha ezt te így látod, akkor erre inkább nem is írok semmit.