remark#271
"(gyengébbek kedvéért : a bal oldali menün keresztül érhetők el a cikkek)"
Gondoltam most mar reagalok erre is pedig eredetilet nem akartam.
Te folyamatosan celzasokat teszel arra hogy a veled egyet nem ertok szellemi szinvonala khm. milyen is? Biztos erted.
2 pelda:
#257: >>> "Szokasos felallas: egy "conspiracy theorist" (Rosie) temahoz kapcsolodo felvetesei kerulnek megcafolasra ugy, hogy reszletesen elmagyarazzak hogy Rosie miert is egy inkompetens hulye."
1. Hát ez rohadtul nem az első oldal, hanem az "egyebek" között van. <<<
Mert ugye te beideztel egy oldalt, ami egy _linkgyujtemeny_ (tartalom nincs a fooldalon, csak tovabbi linkek mas oldalakra). Teljesen logikus (de lehet hogy csak szerintem ;-) ) hogy az ember megnezi az oldal kozepen (es jobb oldalan) levo "what's new" linkgyujtemenyet, ha arra kivancsi hogy mostanaban mivel fogolalkozik ez az oldal... Es a masodik link volt ugye az ominozus Rosie eset.
Erre te egy hosszu ertelmetlen vitat kezdesz az egeszrol, es meg huszonharom hozzaszolassal kesobb is benyomod hogy a "gyengebbek kedveert balra vannak a linkek".
#253-ban irod te: "Az biztos, hogy nem összeesküvés elméletekkel. Azok is csak a manipuláció egy formája (vagy betegség adott esetben)"
Es teneked fel se tunik (??) hogy mikor egy vitaban te bevagod hogy a velemenyem szerinted az osszeeskuves elmelet hivokevel egyezik meg (pedig nem, csak bizonyos dolgokkal ertek egyet) aztan az osszeeskuves elmeletre kimondod hogy az egy betegseg, akkor nem fogod fel hogy burkoltan betegnek nevezel. (De biztos en vagyok az erzekeny...)
Aztan amikor en szimbolikusan igy reagalok:
>>> “Meg perzse lehetnek ténylegesen mentális problémákkal küzdők is.”
Mint pl. az elnok maga valamint szakertoi es hiveik kozul joparan? <<<
Akkor se fogod fel az egeszet (??? vagy megis)... [hogy mit nem fogsz fel, az a rejtveny resze].
(Es ha _ezt_ nem fogod fel [de gondolom most mar igen] akkor miert is gondolnam hogy barmi mast felfogsz? Miert gondolnam azt, hogy ha te barmilyen kovetkeztetest is levonsz, annak ertelme van?)
Te leallnal olyannal beszelgetni aki igy "ervel"?
-Nekem az a velemenyem hogy ...
-Ah, nincs igazad, sot, te beteg vagy...
(Es azt talan akkor mar erted miert nem irtam meg a "szokasos" tizenhat oldalas reakciomat. Semmi ertelme az egesz beszelgetesnek.)