Balu0#189
"1. valaki megnézte a lentebb említett linkeket vagy csak dumáltok?
Asszem a loose change c. filmben leírtak 4-5 esetet repülőgép vs épületek,vagy tűz vs épületek(,nem tom pontosan) de 20-50 órákat égtek folyamatosan,és nem omlottak össze."
Ok, én nem néztem meg, és csak dumálok... de engem nem érdekel a repülőgép vs épület meg a tűz vs épület... engem ebben az esetben a 767 repülő tele üzemanyaggal + tűz vs épület érdekel.. úgy már kicsit más a sztori..
"2.semmilyen tervrajzot,anyagtablázatot nem láttam ,tehát nem lehet pontosan megmondani h mi hány fokon olvad ,de ha olvad ,akkor már tökmind1,6-700 fokon kilágyul,és borulhat."
A google a barátod.. meg az általános iskolai kémiakönyv.. még abban is benen vannak az olvadáspontok...
Amúgy meg a szerkezetnek nem kellett megolvadnia... elég ha a már amúgy is erősen sérült szerkezet még ép elemei egy kicsit meggyengültek...
"3.Sztem abban egyetérthetünk hogy egy repülőtől nem szabad összeomlania,még a lángoktól sem, volt benne valami ,amit mi nem tudunk,és ott nem akarják elmondani."
Szerintem meg egy 767-es:
Maximum Fuel Capacity 23,980 U.S. gal (90,770 L),Maximum Takeoff Weight 450,000 Pounds (204,110 kg)
Ami 200 TONNA !!!!!!! 90 EZER LITER !!! Üzemanyaggal becsapódik valamibe akkor annak bizony illik összedőlnie...
Láttál te már vonatbalesetet ?? a vonat ugyan nehezebb de 10-ed annyival megy.. és egy mozdony bizony össze szokta dönteni az épületeket...
"Olvasott valaki olyan híreket,mellékelt fényképekkel,h mit történt az anyagokkal?töretkép,roncsok megnevezése... tehát a baleset dokumentációja.Nem tudok róla,"
Mert nem olvasol eleget.. google szintén a barátod... és ne a HOAX oldalakat nézd hanem azokat amik nem próbálják cáfolni a dolgokat... mert ha azokat nézed akkor tertmészetesen csak megerősítheted magad a marhaságaidan...
"és a pentagonnál nagyon gyorsan eltüntettek mindent."
Az USA katonai központjánál!! Még szerencse... jó hogy nem hagyták füstölni még pár hétig!! Mire számítottál őszintén ??? GONDOLKOZZ!!
"A benzin nem robban,ég vagy lobban.A benzin gőz, na aazzz nagyot pukkan."
Így a végére egy jó pont ez igaz... kár hogy a repcsik JET Fuel-el (A akárhányas) mennek.. bár ez az állítás arra is igaz... csak a gőze ég... ha jól megnézed az animációt, jól szét is fröccsen... De elég ha megnézel pár balesetes videót a youtub-on, és már láthados is mennyire szépen tudnak lángolni a lezuhanó gépek..
"OFF(kicsi ez a szöveg ablak...) "
ha nem is annyira, hiszen még az éne hozzáírásom is elfért, De legalább rendes comment funkciója lehetne :D