• remark #151
    "Itt nem egy-két liter kerozinról van szó, hanem gépenként legalább 60-70 köbméterről."
    Es ez mit jelent? Tobb kerozik melegebb mint keves kerozin? Nem ertem, ez most mire erv?

"Ha neked lenne igazad, akkor húsz-harminc emelet lángolt volna kívülről pár percig."
    En nem irtam semmi olyat amibol az kovetkezne hogy az epulet 20-30 emeletenek langolnia kellett volna.

"Ha egyáltalán negnézted volna az eredeti felvételeket, akkor tudnád,"
    Nagyon kedves hogy feltetelezed hogy nem lattam azt amirol beszelek... :-)

"hogy robbant is egyet a becsapódó gép(a másodiknál fel is vették), de az égés innentől végig tartott, egész az összeomlásig."
    Ezt tudom. Es ebbol most akkor mi kovetkezik?
    Azt mondom hogy a kerozin nagyja az epuleten kivul egett el. Hogy belul mennyi, az jo kerdes, de en azt gondolom hogy nem annyi ami jelentos kart tudott volna okozni meg a butorokkal egyutt sem az acelszerkezetben.

"Ami pedig az összeomlást illeti, itt a feladat: Számold ki, hogy mekkora mozgási energiával rendelkezik húsz emelet, amely 5 emeleten át szabadon zuhant le! (Megsúgom: sokkal)"
    Nem tudom mi az az 5 emelet amit te most itt felhozol.
    De persze "sokkal" rendelkezik, de csak azert mert "sokkal" rendelkezik, nem latom be hogy mitol roskadt volna maga ala 10 masodperc alatt az epulet. Ha az epuletek ilyenek lennenek, hogy csak ugy maguk ala roskadnak, akkor nem lenne munkajuk az epuletrobbantassal foglalkozoknak. Eleg lenne valamelyik felso emeleten 2-3 molotov koktelt korbedobalni, es az epuletek egyszeruen osszedolnenek olyan gyorsan mint az ablakon kidobott ko.