• lekvároshurka
    Tripax :megjegyzem volt hozzá "szerencsém "ergo nemkell a hirdetikböl megtudnom milyen volt.. a semmin alapult 1 jonagy hiánygazdaság. lehetett volna szépis, jois .de nem ugy alakult, 56-ba se kapitalizmust akartak az emberek, hanem ugy megprobálni hogy jolegyen ,de sose tudjuk meg milyen lett volna a "jo" szocializmus mer nemhagyták tölünk keletebre élö ex "puszipajtársaink és aszem még mindig kevesett tudunk arrol mit is csináltak a komcsik (pld: vietnámrol mennyi adat, film 1ébb van qurvasok! a szovjetek afganisztánjárol? állitolaggkb olyan kaliberü volt azis ehez képest szerintem 1000rész annyit nemtudunk rola :D Nexus6 : hát..azé még mindignemhiszem hogy 1formákat müvelnek..... az 1. öbölháboruba kutya nem szidta az amerikaikat hát akkor kellet volna befejezni... (kinetalálja itt nekem valaki hogy nem tapsoltunk neki hogy szaddamot picsánrugdosák? sajnos csak a szerencsétlen katonáit, akkor még nem őt )irakba kutya világ van nemértik ökmég a demokráciát, de azért az öreg szaddam keze alatt is meghalt annyi mint a háboruba azmeg hogy mostis sokan "szeretik" és robbangatnak, lázonganak (már amelyiket nemcsak odaküldték és asztse tudja mivan)nyilván azért is van mert 1 akkora diktaturát ugy tudott fenntartani hogy qurvasok csatlos kellet akik most nyilván xarul érzik magukat melo nélkül :D wanek : látod eza korrekt válasz (tudom hogy ottis vannak hibák):D rádse ismerek, nem ugy zárod hogy punktum nekem van igazam! és neis irjon senki mást :D igy tuti énse fogok trágárul irni neked. na ettöl még lehet távol állunk : :D de kitudja 1x talán "jobban" leszünk