lekvároshurka#11
nem unnyátok még szidni az usát ???? mér baj az nektek ha tudnak rolatok? valami rosszat csináltatok vagy csináltok épp ? én nem! ergo nemis zavar ha tudnak rolam..... igy tuti nemis nagyon foglalkoznak az adataimal engem nemzavar ha lehalgat az ecselon (nemtom már a helyes leirását bocsánat ha nem igy irják)visszont nem mondok olyat a telomba amit titkolnom kéne :P 1 kis magánbeszélgetés? és? nem mondok semmi olyat ami öket érdekelné :D visszont ha igy kapják aszt el aki mellettetek nem gyurmával hanem plasztikal utazik aszt megköszönétek szépen :D én még mindig a régi komcsi rendszerre emlékszem na ott volt ám nyilvántartás én azé köszönöm hogy ök böven hozzájárultak annak a bukásához .A miközükhöz talán anyit hogy 1enlöre 1 szövetséges (böven nato derekát adják) országot szidtok :D nemmondom hogy tökéletesek.. de akkor is tulzás hogy mindenért ök a hibások... vazze a ruszkik amit régen afganisztánba vagy a csori csecsniába :P müveltek? ök tényleg rakétatüzérségel lötték a falvakat nemis akartak ök pontosan célozni hogy csak a katonákat löjék..... mindenki tudja de mégse nagyon beszélnek rola.. ök még mindig többet saraznak mint az agyonszidott usa.na lehet szidni engem is de nemértem mi baja lesz 1 becsületes embernek ebböl.....