• ocsieu
    Látom mindenki a bevétel, kiadás, és profittal van elfoglalva, ami tök felesleges.
    Shrek 3 GAGYI!!!
    Hülye voltam, hogy egyáltalán megnéztem.
    A történet nem valami erős, de okay, fogadjuk el, hogy most ennek kellett következnie.
    Viszont a megvalósítás, poénok (amiket azért előző részekben megszokhattunk, hova tűntek???, mert qvára nem tudtam röhögni a produkción...), meg úgy az egész egy gagyi erőltetett hulladék a szememben.
    Többi filmről (trilógiákról) nemtok nyilatkozni.
    Ennyi befektetett pénzből, amit állítólag shrek 3ba nyomtak, kitalálhattak volna inkább valami újat.
    Új karakter, új történet, stbstbstb.
    Azt azé nem hiszem, hogy egy shrek 3 -ba olyan nagyon többet kellett volna, vagy legalábbis érdemes volt/lett fektetni, mint az első 2 részbe, amelyek jók, poénosak és szórakoztatóak is voltak, és adtak némi plusszt, úlyat a nézőknek...
    És azt már a forgatókönyvből tudták/tudhatták, hogy ez a 3. rész rizikós lesz/lehet...
    Így én alapba nem hiszem, hogy olyan sokkal többet öltek volna a 3. részbe.
    Ennél azért amcsi barátaink okosabbak, ügyesebbek.
    Azt meg ne mondja nekem senki, semmi, hogy azok az adatok, amik az újságban, sajtóban, neten megjelennek, hivatalosak, naprakészek, és fedik a valóságot...
    Arra viszont tökéletes lehet, hogy elterelje a témát a film valós, nem pénzben mért értékéről, és rávegye az embereket, hogy költsenek a shrek 3ra is...
    A szomorú, hogy sokan be is ugranak az 1. 2 (valóban jó) rész után, és csak lesnek.
    Én legalábbis csak lestem, hogy lehet/mertek ilyet egyáltalán kiadni, pláne ha visszatekintek az 1. 2re...
    Kívánom hogy más ne azt érezze a film megnézése után, amit én.
    Azért szerintem nem árt, ha a (plána a nagy)családosok először gyerekek nélkül nézik meg a filmet, és ha úgy ítélik meg, utánna befizetik a kölykö(ke)t is a moziba.
    Esetleg olcsóbb megoldást keresnek a 3. shrek megnézésére.
    Mondjuk 20 család vesz 1 DVD-t, hamajd 600-ért adják tecsóban...
    :D:D
    Persze a gyerekek sem hülyék, és bízva az 1. 2 rész emelkedő tendenciájában, mindenáron szeretnék a 3. részt is, amit én és szerintem sokan nem ajánlanak/ajánlunk megnézésre...