• Yfel
    Nem olvastam el az eddigi hozzászólásokat, úgyhogy ha valaki más is ezen a véleményen van akkor nem másoltam a beszólást :o)

Szerintem a legnagyobb baj a mozibevételekkel az, hogy egyre több mozirajongó szerez be házimozi berendezést és nagyfelbontású TV/DVD-ket. Szerintem egy filmet otthon sokkal jobban lehet élvezni nagyfelbontású képernyőn / projectoron mint moziban. Jobb képminőség, nem kell elmenni sehova, nem kell más telefonbeszélgetését hallgatni a film alatt és nem kell üdítőre/popcorn-ra kétszer annyit kifizetni mint a mozijegyedre (+ egy DVD kb 30-50%-al olcsóbb mint két mozijegy +popcorn+üdítű két embernek... két-három gyerekes családok mozi-számlájáról ne is beszéljünk)

Szerintem ideje lenne, ha a filmeknek a DVD eladási statisztikáit is megírnák az újságok, nem csak a mozi-bevételeket. Úgy jobb képet kapnánk arról, hogy igazán hogy is teljesít egy film.

Egyébként én a Pirates és a Spiderman 3 részét is láttam ebben az évben és szerintem minkettő jobb volt az elődjénél. A Shrekről még nem tudok véleményt mondani, de feleségem azt mondja, hogy nagyon jó volt az is.

Y