Su0my#51
a pókember a világ egyik leggagyibb filmje, csodálkozom is, hogy már a harmadik folytatásánál tart és még szó sincs arról, hogy vége... ritka a 4-5-6 részes filmeposz, csak nagyon jó sagknál (pl SW) szokott előfordulni, de könyörgöm MI A pókember? szánalom... primitív szutyok.. vagy ott van pl a die hard 4... Ki kíváncsi még erre? komolytalan, szánalmas, buta, bruce willis+koszos atléta+faszvigyor az arcén... szörnyű, hogy ilyenek még fogyaszthatóak.. én max egyszer nézném meg hbo-n, de akkor is csak azért, hogy legyen mit fikáznom+ derüljek egy jót: mozi előzetesben, amikor nem is tom már valami helikoptert 'szed le' egy !!!autóval!!!, aztán valami kemény szöveg+bruszvulisz-féle szabadalmaztatott pöcsmosoly-hát karib3 előtt volt, akkorát röhögtem, néztek is.. xD... nemtom ki tudja ezt még csorgó nyállal, csillogó szemmel végignézni..
a karib 3-mat megnéztem és én is nagyon szomorú lettem.. nagyon rossz a gondolkodása a mai filmkészítőknek.. nem attól lesz 1 film sikeres, hogy sok CGI jelenete van és hosszú ideig tart... egy 2.5 órás filmet akkor csináljanak, ha van annyi mondanivalójuk, történetük, hogy kitöltsék.. a karib 3 akkor lett volna sokkal pozitívabb, ha jó háromnegyed (-egy?) órát lecsípnek belőle, hagyják a színészeknek is, hogy beleszóljanak a poénokba, mint régebben és kicsit ráfexenek a történetre (+x-edszer: poénokra), ahelyett, hogy a költségvetés egy jó nagy részét animációkra költik... nem hiszem, hogy ha egy egyszerű magyar suttyó 20 évesnek ez eszébe jut, kint a 'nagy' embereknek miért nem? pedig nem ez az első példa... lotr3 is azért volt jó, mert volt benne sok történés(mondanivaló), meg mert lotr, meg szereplő+rendezői gárda...
u.i.: nálam a nyár legjobb folytatása az a film, amelyik már TÉNYLEG nagyon sok rókabőrt megélt, mégis, felejthetetlen élményt nyújt: Mr. Bean Nyaral UTOLÉRHETETLEN