• RealPhoenixx
    Itt Dez es Halgatyó kozelitette a megoldast, meg meg nehany hozzaszolo.

De!!:
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Kvantum

Vagyis: valódi kvantumszámítógép, akármilyen fejlődési ütemet is tekintünk, 1000 éven belül biztos hogy nem lesz, hacsak a kvantum szót nem definiáljuk hasonlóan (mint a programozók tekintetében a programozás szót):
    Attól hogy könyvet olvasok, már nyomdász vagyok. /egyértelműen nem igaz/

Mint ahogy az sem, hogy egy rakat cég a következőt hírdeti: Programozókat keresünk -na az ilyen cégek primitívek és az embereket is primitíveknek nézik *főleg az ott dolgozó nagyfejű felsőbb vezetők* (elnézést a nagyon de nagyon kevés kivételtől).
    Mert-hogy: a fenntebb említett cégek, akármelyikhez is megy az ember (még mindig tisztelet a nagyon nagyon kevés kivételnek), valójában csak adatbázis kezelőket keres, és nem pedig programozókat.
    Ugyanis egy programozó alapvetően függvényeket készít, míg egy adatbázis kezelő személy pedig mások (programozók) álltal írt függvényeket alkalmaznak *tehát ez egy más specializált szakma, csakúgy mint egy gépjármű szerelő, szemben a gépjármű készítővel - tervezővel nem egyenértékű.

Mint ahogy egy adatbázis feltöltő személy, nem adatbázis készítő, hanem adatbázis kezelő.

Nah mind1, én kicsit ki vagyok akadva a kificamodott fogalmakon és konzekvensen jelentem ki, KVANTUM SZÁMÍTÓGÉP NINCS ÉS A KÖZELJÖVŐBEN BIZTOSAN NEM IS LESZ!!