Ajánljatok játékokat, amiket a vakációban játszani lehet
 • NEOreg3
  #270
  The Crew: az első pár kötelező jellegű versenyt átviheted helyette, utána egész amerika területén szabadon autókázhat. Hátránya, hogy csak 1 kocsi lesz ha nem játszik rendesen, mivel játékbeli pénzből, lehet újakat venni. Csak online játszható, ha túl sokat karambolozik a többi autóval, akkor elkaphatják a rendőrök. :(

  Test Drive unlimited 1-2: hasonló a Crewhoz de ezeket offline is lehet játszani. Talán lehet 100%-os mentést szerezni hozzájuk, ahol az összes autó unlockolva van, valamint trainerrel valószínűleg kikapcsolhatóak a rendőrök, mivel itt is vannak.

  Lego City Undercover: kb egy lego GTA-nak felel meg, szerzel hozzá 100%-os mentést és akkor oda mehet ahova akar, bármelyik autóba beleülhet amit az utcán lát. Nem lehet meghalni. Mivel rendőr a a főhős a többi rendőr se fogja bántani, freeroamban ellenfelek sincsenek.

  Ha sokkal régebbre megyünk vissza akkor a Midtown Madness 1-2-ben is volt lehetőség céltalan autókázásra csak már nem tudom melyik módban, talán ez állna a legközelebb az elképzelésedhez.