Pro Cycling Manager
  • Etelkozi Vata
    Ezt nem tudom pontosan.
    De valszeg, ha a médiában, akkor minden pilóta morálja nő egy picit, ha a csapatot, akkor a csapatban résztvevők morálja egy közepeset, ha meg közvetlen a bringást, akkor annak nagyon.
    Én kb. így képzelem el.

A luxury teammate meg a protected riders olyan versenyzők, akik kisebb versenyeken lehetnek kapitányok, tehát őket segítik a team matek, de nagyobb versenyeken ők a segítők, ha co-leader, vagy absolut leader indul a versenyen. Ez főleg a protected rider-ekre igaz.
    A luxury team mate, mint neve is mutatja, átmenet egy kicsit a team mate és a protected rider között.
    Éltalában átlagnál kicsit jobb bringásoknak, akik nem kiemelkedőek semmiben lehet adni.

Egyébként a bringások AVG (vagyis átlag) értékelés nem az összes tulajdonságuk egy átlaga, hanem minden pilótának van egy specializációja, pl. Valverde Stage races, Boonen sprinter és cobblestone menő, Ballan cobblestone menő, Zabriskie időfutam menő, Boogerd egynapos classic menő (Puncheur). Az átlag számításnál a specializációhoz fontos értékek számítanak inkább.
    Ballan pl. csak macskakövön jó, de ott nagyon, ezért van a 10 legjobb bringás között.