Pro Cycling Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem hagyuk ezt a dopping ügyet mindíg volt dopping és lesz is fõleg a kerékpár sportban. És nekem ne mondja azt senki hogy Lens nem doppingolt!
Ja, valaki mondja már meg, hogy mi a patch teljes neve amivel a 2006-ból 2007-es adatok lesznek! Meg azt is, hogy hogyan kell feltelepíteni! Sok embernek segítene!Ide illesze be a honlapokat ahol le lehet szedni!
Elõre is köszönöm sok ember nevébe!
nálam is ugyanez megy maradnék a 2006-nál de ezt a geci 315 mb-os patch-t a faszér se tom feltenni
inkább arra adjatok tippet, hogyan lehet megcsinálni, hogy ne akadjon ez a szar játék!! Ha így folytatja megy egy uninstall!Nem értem, grafika szar mint állat azt akad! Más játéknál meg full grafika azt semmi gond!!Érti ezt valaki??😛
azt a 315 mb-os patch-t hogy kell feltelepíteni?
de sztem idén 1.Vinokourov 2.Klöden 3.Valverde(?)
azért nem mindenki de 60%-a igen
Szobi 24: akkor csalódni fox, mert olyan nem nyerheti!! Merthogy mindenki doppingol!!!!!!!!! Te elhiszed, hogy egy csapatból vlaki doppingol valaki meg nem??Dopping nélkül nem lehet 40el átmenni a Pireneusokon!!MINDENKI DOPPINGOL AKI AZ ELSÕ 30KÖZÖTT VAN!!!!!!!!
bocsesz Szobi24 vegyél fe lMSN --re és elmondom:[email protected]
vegyél fel MSN-re:[email protected]
Atesz89
Sok sikert! 😊
Gilbert nagy ász!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Szevasztok!Légyszi mondjátok meg hol tudoom letölteni a játékot(ha lehet ingyen).Elõre is köszi!
Egyébként mi a véleményetek:Ki fogja nyerni a Tourt?
Én remélem idén olyan valaki nyeri aki tisztán nyer és nem doppingol.
Üdv mindenki
melyiket?
én felraktam a 2007-re a a patch-et és nem akad annyira!!!!
nem tudja v.ki h ha a 2006-koz felteszem azt a nagy paccsot akkor olyan lesz a Carrier mint 2007-ben?lesz benne magazin meg minden?
gabber_saviola
nah este generálom a gammát 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Atesz89
Könnyebb lesz Tourt nyerned 😛

az biztos😛 jo a csapat😛

monjuk akiket naon hiányolok az Ullrich,Basso,Landis...meg még sorolhatnám sztem...kiba*ott dopping:S

OK Kösz!
Atesz89
Szinte minden nagyobb patchben benne van pl.PPDB,PCM Spain DB,German CYm Team Db stb...

Atesz89
Azért Valverde és mondjuk egy Perez Cuapio vagy Sella közt van különbség 😊

A 2006-os játékoz nem tud valaki olyan patc-et amiben bodrogin Magyar mez van?
gabber_saviola
zsír, egyre többen vagyunk már a topikban 😄DDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nekem valverdetöl meg pereirotol elvárják h valamelyiköjük nyerje meg a tourt...😄 bár még csak március van nem szerepelnek olyan rozsásan...

Atesz89
Pedig Lövkvist kb 22-23 éves 😛
Hajrá,hajrá Benq( 😄)
Egyébként én a 07-ben a Panariaval kezdtem igaz easyn de így is elég izzadós többek között az is elvárás a vezetõség részérõl hogy nyerjek szakaszt a Giron + viseljem legalább 1 napig a maglia rosa-t(nem tudja hogy kell írni 😊)
a szakasz gyõzelem sikeredett...

gabber_saviola
ezeket a képeket amit Oli beszúrt, az a PECCS után készült

ez egy mod már a 2007-hez.
Igazi nevek, szponzorok, versenynevek, mezek stb.

Initial mod

a második kép:
equipment

én astanával kezdtem a 2007ben szvsz a legerõsebb csapat, de a hírekben ilyet irt pl ki hogy lökvist befejezte a karrierjét 😄 há mi? és ha velük vagyok?

Atesz89
mé'nincs 😄
Hát viszonylag gyenge,de szimpi csapat toltam velük 2 évadot 06-ban 😊
McGee,Gilbert,Lövkvist jó lehet az egynaposokon,fõleg ha Gilbertet elküldöd elõtte cobblestone-os edzõ táborba ---> megnõ ezen értéke 😊

gabber_saviola
munkahelyen nincs pcm, de szerintem Française des Jeux lesz a befutó.

Atesz89
Nah kivel kezdtél Gabber?
Peter0:http://www.megaupload.com/dk/?d=ZO1X2CXW
Vagy:mindenképp regelj a pcmdaily-re

gabber_saviola
nálam difolt beállításokkal 800*600-ban ablakban, 2.8-as bartonnal, 1 giga memcsivel, 6600gt-vel azt mondom, hogy élvezhetõ

mitõl szaggat?? A gép rossz?Ha növelem a virtuális memóriát attól nem lesz jobb??
gabber_saviola
ma generálok egyet a Française des Jeux-al szerintem (CASAR) de lehet, hogy Crédit Agricole (HUSHOVD) lesz belõle. 😊

hi! hát hajrá sztem igen jó játék, lampre mondjuk csak közép csapat, de Cunego elég esélyes a giro-n; Ballan meg a macskaköves versenyeken, és még akad pár egész jó sprinter is

én maradok a 2006nál vki tudna vmi linket(ami gyors) dobni a ppdb 2007-hez? mert a pcm.dailyre vmiért nem sikerül regelnem

gabber_saviola
szia

az elsõ pár futamnál szimuláltam persze, mert még csak ismerkedek a játékkal. sajnos ez volt az elsõ szezonom, így mindenre menet közben kellett rájönnöm és ez így nem egyszerü 😊

most év végén kijelentették, hogy új managert hoznak a csapathoz, így nincs más hátra, mint a megszerzet tudásom mellett új gémet generálok és próbálok sikeresebb lenni.

van kb 10 millád 1 szezonra +még versenyeket is nyersz+ a másodlagos szponzorok

Ja, és a pénzügyi helyzetemen hogyan lehet változtatni?Van 3támogatóm azt minden hónapban mínuszom van!!Nem is kevés! esélytelen, hogy +mérlegem legyen!Vagy???
mitõl szaggat?? A gép rossz?Ha növelem a virtuális memóriát attól nem lesz jobb??Az semmit nem jelent?? Mi a fa**nak menti le az egész szakaszt??Van aki visszanézi??Ez BUTASÁG!!!
elég hamar lezavartál 1 szezont 😊 le játszod a szakaszokat, vagy csak simulate?
amugy szvsz a manageri skilleket rosszul osztod be, 1. 2 nem lényeges, csak az uccsó a fontos

nekem sajnos szaggat meg kicsit sokat tölt, ideje új gépet venni, bár eza játék híres arról hogy nincs optimalizálva

oho...én is nagyon rákattantam😛
Caisse D'Epargne-val vok Valverde miatt😛
3.körversenymen vok eddig egy sprintgyõzelem meg egy csapatidöfutamgyözelem...😛 nagggyon jo😊😛

gabber_saviola
#67-tõl a #112-es kommentig szépen ki van tárgyalva a felrakás és elindítás

akkor hogyan indítom el?

gabber_saviola
elsõ évben eddig ezt tudom felmutatni:

gabber_saviola
nincs hozzá

crack tud valaki adni

gabber_saviola
szia

itt írta Atesz #125

azt lehet, hogy a 2006-os játékra ráteszem a patch-et?? Akkor a totális 2007-es adatokkal játszom a játékot??
Mert ez a 2007-es eléggé akad pedig grafikailag semmivel nem jobb mint a 2006!!
Köszi a választ!