Pro Cycling Manager
  • atomanty
    ezt a vonatot én is úgy olvastam, addig rá nem tudtam jönni hogy mások hogy csinálhatják :D pedig elég egyértelmü

többi versenynél már nem ilyen összetett

domboknál esélyed sincs ha nem rendelkezel 80 feletti skillü emberkével mert ilyen Sanchez Boogerd Rebellin Cunego-t szinte lehetetlen megverni, max ha megszöksz, és véletlenül hazaérsz

időfutam az elég egyszerü, esetleg ha hegyiidőfutam van és az emberednek elég nagy a downhill skillje akkor érdemes több erőt hanyagolni a lejtős részre sztem

macskakőnél vigyázni kell mert csomószor szétszakad a mezőny, mindig az elején legyél, sose vezess, max ha szétszakad a mezőny és lemaradnak az ászok :D, nem érdemes szökni mert 200km feletti versenyek és a végén nagyon elfáradsz, így én az összes emberemmel védem az esélyest, akivel az uccsó 20kmreken szököm, vagy néha az is elég ha még birja erővel

hegyen van talán a legtöbb taktika, mert van amikor már a verseny elején megszöknek az esélyesek, van amikor a végén, én sosem megyek utánuk a fő emberemmel, addig amíg vannak segítői, uccsó 20kmnél szoktam 70-80%ra rakni az effort cursort, és amíg a segítők lassan elhullanak utol is érem azokat akik megszöktek