828
Pro Cycling Manager
-
levi8 #228 CSÁ! Nektek nincs olyan probléma azzal a 315 Mb-os kiegészítővel hogy amikor carrert el akarsz kezdeni akkor kilép? -
haflac #227 Köszönöm a gyors válaszod! -
atomanty #226 climber: hegyi képességek
puncher vagy mi a dombra jó
sprinter az a sprint, gyorsaság, stamina, esetleg flat
time trial az egyértelmü
stage race nah erre nem jöttem rá hogy pontosan miket is
northern classic ez meg a cobblestone
de az összes képessége fejlődik azoknak akik még tudnak fejlődni csak bizonyos képességek nagyobb mértékben, de pl hogy a recovery-t, meg a resistancet mi fejleszti az jó kérdés -
atomanty #225 #146 -
levi8 #224 peter0 nekem is adtak egy linket és csak most néztem fel tegnap óta!!!És nem sajna nem tom a címét! de liverpool123 ő tudja! -
#223 köszöntem Gabika,azzal legalább jól is lakok -
#222 az édes nőnemü felettvalódtól,htx -
peter0 #221 mi a faszom, itt senki nem tud olvasni és válaszolni a kérdésre?? Mert nektek megvannak a dolgok azt másnak nem kell válaszolni mi??!!!
Honnan a picsából tudom letölteni a 315megás cuccot a 2006-hoz?????
köszi a választ!! -
#220 nincs még, nem is kell
szerk: magyarosításhoz megteszi egy kolbász vagy egy szalonna is :ASDdasdd -
haflac #219 Sziasztok!Segítségre lenne szükségem.Amikor kiválsztom,hogy melyik tréner edze az embereket,honnan tudom meg hogy melyik edzésfajta melyik tulajdonságát növeli az emberkének.Válaszokat előre is köszönöm. -
#218 van magyarositás,megmondod -
#217 tuddmárholahelyed Ákosom :ASddasdasdasd -
peter0 #216 Levi:de honnan a bánatból szedted le a 315megás cuccot??Milyen oldalról??????Írd már le légyszives!! -
#215 tövig Gabikám,tövig :DDDDDDDD -
levi8 #214 liverpool123 Neked is az a gond a 315 Mb-os kiegészítővel hogy amikor elkezded a carrert akkor kilép? -
krisztian1 #213 Oké de ott erre a konkrét problémára nincs válasz. -
#212 elhiszem, hogy nehéz beleolvasni a topikba, de segítek rajtad:
"#67-től a #112-es kommentig szépen ki van tárgyalva a felrakás és elindítás" -
krisztian1 #211 Heló. Kb 1 hete töltöttem le a játékot és működött is rendesen, de mikor ma játszani akartam vele ezt írta ki:Application1s period of validity without a disc in the driver has beenexceeded. Insert the licensed disc the application in a drive and run it again. Mit tegyek? -
#210 akarod Ákosom? :DDDDDDDDd -
#209 ámulok-bámulok-bambulok
eskü Te vagy itt a PCM-guru -
Szobi24 #208 Liverpool felvettelek msnre ha vagy irjál -
#207 Házigazda: gabber_saviola -
atomanty #206 ezt a vonatot én is úgy olvastam, addig rá nem tudtam jönni hogy mások hogy csinálhatják :D pedig elég egyértelmü
többi versenynél már nem ilyen összetett
domboknál esélyed sincs ha nem rendelkezel 80 feletti skillü emberkével mert ilyen Sanchez Boogerd Rebellin Cunego-t szinte lehetetlen megverni, max ha megszöksz, és véletlenül hazaérsz
időfutam az elég egyszerü, esetleg ha hegyiidőfutam van és az emberednek elég nagy a downhill skillje akkor érdemes több erőt hanyagolni a lejtős részre sztem
macskakőnél vigyázni kell mert csomószor szétszakad a mezőny, mindig az elején legyél, sose vezess, max ha szétszakad a mezőny és lemaradnak az ászok :D, nem érdemes szökni mert 200km feletti versenyek és a végén nagyon elfáradsz, így én az összes emberemmel védem az esélyest, akivel az uccsó 20kmreken szököm, vagy néha az is elég ha még birja erővel
hegyen van talán a legtöbb taktika, mert van amikor már a verseny elején megszöknek az esélyesek, van amikor a végén, én sosem megyek utánuk a fő emberemmel, addig amíg vannak segítői, uccsó 20kmnél szoktam 70-80%ra rakni az effort cursort, és amíg a segítők lassan elhullanak utol is érem azokat akik megszöktek -
atomanty #205 tedd fel újra a gamét aztán peccseld és azután másold be a ppdb-t -
liverpool123 #204 na most v.mi komoly? -
#203 :DDDDDD
Passz próbáld meg még 1x
Ha nem jó akkor a hiba az Ön készülékében van :) -
#202 tuti hideg van nálad, azért fagy :DDDDDddddddd -
liverpool123 #201 és neked nincs tipped mért fagy be a karriernél? -
#200 fu ilyenrte voltam kiváncsi :)
köfi -
#199 Nekem sincs semmi gond a PPDB-vel
Én az egyik venezuelai tímmel kezdtem :P
Megnyertem a Vuelta al Tachíra-t(14-ből 8 szakaszt nyerve :P)
Azóta több kisebb versenyt nyertem és kb 400 ponttal vezetek a Continental
csapatok között.Az egyéniben Gonchar 358 ponttal vezet mögötte szintén az én emberem José Chacón áll 288 ponttal.És április közepén járok :) -
atomanty #198 a futamokon amugy nagyon sokféle taktikát lehet alkalmazni
sprintbefutónál ha nagyon jó a sprintered, és van még a csapatban pár 80 körüli flat skillel rendelkező egyén vagy gyengébb sprinter akkor csinálhatsz olyat, hogy ha müködik a follow gomb(12kmnél) akkor a 80 flat skillü playert 99%os effort kurzorra teszed a gyengéb sprinterekkel pedig követed, így tudsz te is vonatot csinálni a legerősebb sprinter a legvégén, és 3 km-nél mikor lehet sprintelni a gyengébb sprinterrel sprintelsz így a fősprinter még mindig csak utazik és a még legalább félig van az ereje, olyan 1,3 km-nél érdemes megkezdeni vele is a sprintet(jah és a sprintbeállításnál agresszívre kell állítani, mert csak így müködik a vonat) ez a taktika a Milramnál (Petachhi Zabel) szinte verhetetlen.
de csinálhatod azt is hogy beállsz a legjobb sprinterek mögé akkor is esélyes vagy az 1. 5be -
#197 uhh, jól nyomod :O -
atomanty #196 nekem semmi bajom iggen jó ez a kieg. max túl sok adat lett benne és belassul mikor napot váltok :( nagyon jók lettek az új textúrák meg minden
rabobankkal kezdtem 1 játékot azért mert sztem ez az egyik legöszetettebb csapat(Menchov,Rasmussen esélyes a tourra, Boogerd a dombkirály,Freire Gomes meg tudja szorongatni Petacchit, Flecha macskakövön erős, és az utánpótlás is nagyon ott van szinte a fél csapat U25 Dekkerrel az élen) kicsit már az az érzésem hogy túl erősre csinálták ezt a csapatot
eddig az ausztrál sprinterrel megnyertem a katari meg vmi ausztrál körversenyt is -
liverpool123 #195 kb. mikorra várható?ja és felraktam a 2006-ra azt a 315mb-os patch-ot és ha el akarom kezdeni a karriert mindig kilép?valami tipp? -
#194 :)
oks, köfi
-
#193 várunk az első hivatalos peccsre -
liverpool123 #192 figyi v-kinek nincs tippje mit csinálaj h ne akadjon a 2007? -
atomanty #191 nah jó ez extrém eset volt :D de 1. játékomban Valverdét a tour-ra már hazavágtam, a jó versenyzőket kisversenyekre ne is igen küldjél max 1et-1et, mert elfáradnak hamar, a hogy ki milyen formában van az sokkal többet számít mint hogy kinek mik a skilljei -
#190 májusig? :O
meredek, de megpróbálom, köszi a választ -
atomanty #189 hi! nah szóval 2007ben már aki 30 év környéki annak 0%os az edzési mutatója, én úgy vettem ki a 1 óra játékomból hogy rájuk nem éri meg áldozni, mindenki máshoz mítikus edzőt kell venni és edzők mind kiválón legyenek, ez bár havi 200ezer minusz ugyan de mindenképp megéri.
az edzés erősségét pedig úgy állítsd hogy a fő versenyzők a fő futamokon csúcsformában legyenek én pl 2006osba Bassot májusig nem is versenyeztettem