bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Yosido
    Sziasztok!
    Érdekes esetem volt tegnap. Fiam elvitte a laptopomat egyik nap magával és az egyetemen csatlakozott rá a netre. Bent dolgoztak is a géppel meg gondolom szórakoztak is vele, mert a végeredménynek utóbb nem örültem igazán. ESS van a gépen (volt tegnapig) és ennek ellenére összeszedett valami makacs fertőzést a fiam. Nálam az elmúlt másfél évben sosem volt fertőzött a gépem, hozzá teszem. Ess nem találta a vírust, majd a nagy nehezen feltett avast és avira sem. Kezdtem kétségbe esni, majd egy telefon a barátomhoz, hogy ha tud jöjjön már át és segítsen nekem. Elhozta az Ő laptopját és az azon lévő antivírussal USB-n keresztül vagy hogyan (ehhez én már nem értek) csatlakozott egymáshoz a két gép és így az Ő gépén lévő NIS 2009 vizsgálta át az én gépemet. Nem untatok a történettel tovább senkit, a lényeg hogy megtalálta és leszedte a vírusokat mert összesen kettőt is talált meg vagy hat kémprogramot is még mellé. Fellélegzett a gépem és minden helyre állt. Ezek után felraktuk nekem is ezt a NIS 2009-et (most van egy 90 napos belőle) mert az ESS elvesztette nálam a bizalmat.
    Elnézést a hosszúra sikeredett mondandómért mindenkitől.