bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    !! SIKERÜLT MEGOLDANOM EZT AZ IEXPLORE.EXE PROBLÉMÁT !!
    Igen,egy virus volt.
    Ma a Nod,Kaspersky,F-Secure mellé lefuttattam a bitdefender online scannert is.

Ime az eredmény a bitdefendertöl! Csak a bitdefender talált egy virust,amit törölT is...google...máris itt egy virustotal eredmény. klikk
    hoppá ! Nod nem ismeri fel,sem a Kaspersky,se az Avira ! és még sok más program nem...Bitdefender meg hooppáááléé felismerte ! :DDD
    [avirának elküldte,és szolt nekik] Restart...nincs már ott az iexplore.exe...
    közben ráis jöttem,hogy bizony ez a virus mutatott is pár rosszasságot a gépen...az avirát mint védelmi szoftvert elis kapta,mivel ha a tűzfala bevolt löve,akkor a torrent inditásánál,játékok frissitésénél,BIZTONSÁGI programok SCANNOLÁSÁNÁL lefagyott a gép! + az internetet néha kilötte,felemelte nagyon ritkán a CPU-t,hogy már fagyogatott a gép,és nem tudtam olyan krv sok mindent egyszerre futtatni...malwarebytes programnál meg a védelmét szakatokra szedte :D
    Elöször azt hittem,hogy az aviránál ugyebár a gond,mert ha a tűzfal off volt,akkor minden rendben volt,már fennt is volt a gépen a avira setup fájlja...De jo, hogy még még és még utoljára online scannoltam,és a bitdefendert nem hagytam ki ! hálám ennek a programnak most ! ennyi.köszöntem.