360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
avasika #9134 HI!
"Mondok egy jó példát. COLDREX. A szlogenje? A megfázások tüneteinek(!) enyhítésére(!). A megfázásnak oka van. A tünet csak a szervezet jelzése vagy öngyógyítása. Pl. láz. Ha Te beteg vagy akkor a tünetek zavaróak lehetnek. De meggyógyulni akarsz, nem tünetmentesen élni, nem?"
Vazze ere már nem tudok mit mondani.Szóval ha valaki meg van fázva és ettől a COLDREX-től várja majd hogy meggyogyúl, akkor az meg is érdemli.Igen a tünetek enyhitésére találták ki,addig amig el nem mész az orvosodhoz és fel nem ir egy gyogyszert.Addig enyhitheti a tüneteidet,hogy ne érezd magad olyan szarul,de mielőbb el kell menni egy orvoshoz hogy normális gyógyszert irjon fel.Ne pedig ezt a gyogyszernek nem minősülő gyogyhatású készitményt szed!!Mi a baj ezzel?Ja csak te gondoltad ugy hogy ez egy gyogyszer.Éretem.
"Katona koromban a doki arra a panaszomra miszerint hasogat a fejem, mindenféle kivizsgálás nélkül felírt egy idegrendszerre ható gyógyszert."---Voltam én is katona,3800-an voltunk egy laktanyába!!!Eleve meg se probáltam elmenni a katonaorvoshoz ha valami gondom volt,inkább felkerestem a legközelebbi hazautazásom alkalmával a család barátját és tőle kértem segitséget, ha kellett.Mit gondolsz abból a 3800 bakából naponta hányan látogatták meg azt a kedves katonaorvost?Tippelhetsz,ha akarsz.Minimum 80-100 baka ment a segélyhelyre,persze köztük olyanok is akik csak kummantani akartak 1-2 napot.Persze hogy az orvos egy hasmenést vagy egy fejfájást ami a leggyakoribb "tünet" volt a bakák közt gyorsan lerendezte egy gyogyszerrel.De hogy ne legyen az hogy a tizedik bakának is ugyanazt a gyogyszert irja fel,ezért mindig más és más fejfájásra való gyogyszert irt fel.
"Az autószerelőd a Te általad megjelölt kötelező szervíz esetén cserélendő alkatrészeket véletlenül nem cseréli ki?"
Nahát,ilyen is csak azzal fordul elő aki balfék.Már elnézést!!
Én szeptemberben vittem vissza kötelezőre az autóm.Mondtam a hőlgynek hogy szeretnék bent lenni szerviz alatt a műhelybe.Azt mondta elsőre "hát azt sajnos nem lehet".Én meg azt mondtam hogy akkor köszönöm majd máshol megycsinálják,csak gondoltam mivel itt vettem akkor ide is hozom vissza,de mindegy.Erre érdekes modon mivel pénzből él mindenki azt mondta"hogy rendbe van de a műhelybe saját felelősségemre tartózkodhatok".Mondtam neki persze még egy papirt is aláirok erről ha kell.Az hogy mit gondolt magába az meg kit érdekel?!De legalább láttam mit csinálnak a vassal.
"Te tényleg azt hiszed, hogy 60.000 forint lecserélni egy b@szott motorolajat? Úgy hogy a megjelölt szűrőt sokszor ki sem cserélik?"
Ja van TESCO-s motorolaj is 5l=1890ft.Fűnyiróba se mertem beletőlteni!
Mit gondolsz egy jó minőségű motorolaj mennyibe kerűl??És egy jó minőségű szűrő??És a munkadij?13 évig voltam autószerelő,de a jó minőségű olaj az nagyon drága,de meghálálja a motor.Ha van egy 2000cm3 autód abba 5-6 liter olaj kell.Mindegy hogy 5.2l vagy 5.7l megy bele,te 6l fogsz kifizetni.Ezt hidd el.És egy jó minőségű olaj a mostani autókba 7-8000ft literenként és ehez jön még a szűrő +munkadij.Számold ki ez akkor hol tart kb?A SUZUKI-ba egy olaj+szűrő+légszűrő csere 32.000ft.Akkor egy jobb autóba???Hmmm?
Milyen tapasztalatokat akarsz?Azt hogy amikor a NOD vot fent legelőszőr akkor annyi virusom volt mint egy orosz katonatisztnek a csillag!!A legelső alkalomkor olyan szinten behülyült a gép hogy ki kellett húzni a konektorból.Erre elviszi a párom a melóhelyére,kedves rendszergazda feltelepitette a Windows-t és hála neki....há vazze viszarakta a NOD-ot!Akkoriban kezdtem a netet sajna nem értettem hozzá,nem tudtam leszedni és másikat felrakni,maradt az...a virusok meg csak jöttek.Rengeteg hibaüzenet,ezt meg azt nem lehet megnyitni stb.Átugrotta a fájlokat.Amit nem tudott megynyitni azt nem is nyitotta meg,és mi van ha ott volt a virus?Aztán később amikor megint bekaptam eggyet akkor már valahogy felraktam a NORTONT az leszedte.Nod repűlt.Norton jó volt csak egy kicsit tekerte a procit.Kasperszky-Nagyon nagyon jó.Nem vagyok elfogult de tényleg az.Vot ugy hogy felraktam csak azért hogy futtassak egy teljes rendszerellenőrzést.21órán!!!!-át tartott még az ujlenyomatomat is megvizsgálta a klaviaturán.Aztán egyre kezdtek jobban érdekelni a virus és spy irtók.Direkt veszélyes oldalakat kerestem fel,veszélyes fájlokat tőltöttem le és csomagoltam ki olyan tömöritéseket amik 90% hogy fertőzöttek voltak.Hecker oldalakra mentem fel olvasgattam honnan milyen virust lehet leszedni,hátha találok egy oldalt ahonnan le lehet tőlteni,ha éppen esetleg tovább akarom kűldeni másnak e-mailbe,vagy csak saját gépemen tesztelni.Persze azt is megnéztem mennyire erős a virus mire kell vigyázni és milyen kárt tehet a gépbe.Megnéztem hogy hogy lehet leszedni ha az irtó esetleg nem bir vele.És hát bizony egy pár irtó nem igazán tetszet mert volt olyan ami jelzett de nem tudott mit kezdeni vele.DE még tudnék meséni egy pár érdekes dolgot de sokáig tartana leirni.A lényeg a saját tapasztalat!!!!Nekem ez a véleményem!!!És nem a diagrammok.
Köszöntem.
"Ezért kérdőjeleztem meg egyáltalán a személyes tapasztalatok eredményét is."--erre csak azt tudom mondani ha nem teszteled le a virusirtódat sose fogod megtudni mennyire jó,annak tudatába leszel hogy neked milyen jó irtód van....pedig lehet irtó sz@r.