Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

slime001
Ez az a nagy tragédia? Talált 2 virust úgy hogy nem frissitett a Nod32 és nem volt jól bekonfigolva. Képzeld énis feltettem az Avastot. Talált 2 "virust". MSN Discovery és CrackDonloader. Egyik se volt az. Ha pedig azt szeretnéd hogy a vírusirtó midnig talájon valamit a gépeden akkor ajánlom neked a Furkó Antivirust. Mellesleg itt egyedül te szoktad fikázni a Nodot nem mi az Avastot és provokativ dolgokat irogatni. Elhisszük hogy a te igényeidnek az Avast a legmegfelelõbb de miért kell mindig felvetni a témát?

AVIRA - \"More than security.\"

Ha a 2.1-es fix-el volt akkor azt nem találja meg asszem, csak a 2.2-esre ugrik de nagyon
Ha nem frissített csodálkozol, hoyg nem talált semmit?

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Mikor megvettük az új gépet a Nod volt fennt. Sose talált semmit. Fixelt volt persze és nem frissített újraraktam. Elkezdtem beszélgetni ismerõseimmel a témáról. Õk mind az Avast!-ot ajánlották. Feltettem azt de megtarottam a Nodot is. Az Avast! telepítés után keresett és 2 vírust talált. Azóta változik a védelmem de azt hiszem most értem el a legmagasabb (Avast!, Nod32, a-squared Free, AVG antispy, Spyware Blaster, Comodo BOClean, Comodo tûzfal) fejlettségi szintre. Megint fenn van a Nod(Bitdefender v10 Free-rõl váltottam rá) gondoltam lefuttatom annyian dicsérik. Semmit se talált. Elképesztõ tudásától minimum annyit vártam volna, hogy 1 vírust talál. Még a saját fixét se találta meg (ez mondjuk jó nekem). Megint csak nem bizonyított, de nincs olyan alternatíva ami jobb lenne nála.(PC Tools Antivíruson gondolkodom)
slime001
És mégis miért csalódtál olyan nagyot a Nod-ba?

Nálam az jó írtók kb ezek (nem minõségi sorrendben): Nod32, Avast, Bitdefender, Kaspersky

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

zvaragabor
Köszi, megnézem õket.

Chaos Anno Domini

slime001
Igen tudjuk Vardar! A Nod32 egy szar az Avast a legjobb <#awink>

De nekem abból van elegem, hogy rajtam kívül mindenki csak rosszat mond azokról akik rendszeresen írnak(aláhúzta a FF helyesírás ellenõrzõje) a számítógép biztonsági topikokba a Nodot ajnározzák az Avast!ra pedig senkinek sincs egy jó szava rajtam kívül. Én nagyot csalódtam a Nodban és ez azóta is változatlan.
Küldtem 2 címet állítólag azokról sok szarság jön be, bár hozzám még nem jöttek.

Kinek a pap, kinek a paplan. Én Nodot használok vírusírtónak, de már 3 hónapja egyetlen (elõtte is csak 1-1 db) kártevõ sem jutott be a gépre. Max pár cookie oszt kész. Pedig nem csak a mail fiókot nézem egész nap 😊
Múltkor egy másik gépre felraktam az Avastot, de a gép nem bírta el (mást se nagyon). A lényeg, hoyg nem tudom ki lehet-e kapcsoni azt az idióta animált ikonját a tálcán, de krv idegesített.
Szerintem mindegyik írtón lehet találni "fogást".

zvaragabor
Na kész vagyok, most a szûz XP-rõl netezek. Tûzfal, auto udpate kikapcsolva.

Chaos Anno Domini

Ez csalás. Az Avast! simán maga mögött hagyja a Nodot. Ezt tudja minden Nodból kiábrándult elégedett Avast! felhasználó.
Doomista
lol gyerekek

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Saját magad üzijére válaszolsz? <#vigyor>
zvaragabor
Megyek is, és csinálom. De egy a-squared HijackFREE-t fölteszek, hogy lássam, mi történik.

Chaos Anno Domini

És ezt csinálta 3 órán keresztül ^^
bmate0007
am. sztem kb. erre lehetett számítani.

bmate0007
<#hehe>looooooooooooooooooooooooool XDDDDDDDDDDD

bmate0007
hát mert mekkora kellett vna, h legyen? 😄
ennyi sztem elég. 😊

zvaragabor
Én azon gondolkodom, hogy egyik kisvinyóra felteszek egy teljesen szûz XP SP2-t, nem teszek fel semmilyen biztonsági frissítést, nem telepítek semmilyen biztonsági programot, kikapcsolom a tûzfalat, és elkezdek netezni IE6-tal. 😊

Chaos Anno Domini

Doomista
Ennyi volt a teszt ? Ez eléggé egyszerû volt 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bmate0007
Nemsokára hozom az Antispyware-teszt eredményeit is, de addig még hátravan egy kis idõ.

bmate0007
Tehát az eredmény:

1.helyezett:NOD32 2.70; és Kaspersky Antivirus
2.helyezett:avast! Home Edition
3.helyezett:Avira AntiVir PE classic
4.helyezett:AVG Antivirus Free

bmate0007
Kaspersky Antivirus:

4veszélybõl 4 észlelt, 100%-os védelem.

Kártékony weboldal észlelése: igen

bmate0007
Antivírus teszt eredmények:

Avira AntiVir PE Classic:

4 veszélybõl 2 észlelt, 50%os védelem.

Kártékony weboldal észlelése: nem

AVG Antivirus Free:

4 veszélybõl 0észlelt, 0%-os védelem.

Kártékony weboldal észlelése: nem

avast! Home Edition:

4veszélybõl 3észlelt, 90%-os védelem.

NOD32 2.70:

4 veszélybõl 4észlelt, 100%-os védelem.

slime001
Szerinem ez többet ér mint a sok xar fizetett teszt már boccs 😊

bmate0007
az, h a felhasználó tisztában legyen a program hatékonyságával, tulajdonságaival. és egy kis érdekesség.

slime001
megvetted? Vagy van mûködõ cracked?

Nekem is kaspersky van most fent, amúgy mi értelme az ilyen háziteszteknek? <#lookaround>
slime001
Nemis teszt a teszt ha a Furkó Antivirust kihagyod <#banplz><#taps><#idiota>

slime001
Mármint nem én legjobb hanem kaspersky legjobb 😄

bmate0007
jelentem alássan, a teszt gyönyörûen halad. részeredményeket nem tudok mondani, de annyit elárulhatok, hogy szerintem holnapra meglesz.😉
ja és van még egy progi (sokak örömére😄) Kaspersky Antivirus. xD

slime001
Én mint legjobb a Kaspersky-re voksolnék <#worship><#taps>

bmate0007
<#hehe>

sir, yes sir. xD

Doomista
de valami A4es méretben vagy 8 oldalas tesztet akarok ám olvasni,nem 1 mondat/programosat 😄

bmate0007
jujj okés, az is jó progi, köszönöm.

Én az Avast!-ra teszek. A-squared-et is teszteld már le.
bmate0007
lehet róla szó.^^😄

bmate0007
okés, sietek vele, és köszönöm. ;-)

VCatchet szedd le és nem kell semmi más.
zvaragabor
Ne feledd, hogy AVG Antispy free-nek csak az elsõ 30 napig van valós idejû védelme. Utánna már nincs.

Chaos Anno Domini

bmate0007
aha aha. isis. xD

egyébként még szivesen várok "jelentkezõket", ha tud valaki és meg szeretné nézni mennyit bír a progi.

Doomista
SPYCAR

zvaragabor
SPYCAR? 😊

Chaos Anno Domini

Hogy akarod mind ezt megvalósítani?
bmate0007
Hamarosan várható lesz tõlem egy Antivírus illetve egy Antispyware teszt.

Az Antivírus-teszt indulói: avast! Home Edition, Nod32 2.70, AVG Antivirus Free, Avira PE Classic.

Az Antispyware-teszt indulói: Spyware Terminator, AVG Anti-Spyware Free, Counter Spy, WinCleaner Anti-Spyware.

Le lesz tesztelve, hogy az Antivírusok/Antispywarek mennyi veszélytforrást kaptak el. Pl.: Fertõzött fájl, registry-kulcs létrehozás/módosítás, Internet Explorer kezdõlap változtatás stb.
Illetve, hogy az avast! Home Edition-nek és a Nod32 2.70-nek mekkora a kémprogram-védelme.

A teszt lefutási ideje körülbelül 1 hét.

Doomista
A zone alarm télleg egy pro jó program

bmate0007
ZoneAlarm Pro Anti-Spyware védelme:

Spycar tesztfájlokkal:

1 a 8-ból...<#vigyor>

bmate0007
<#hehe> hát ez télleg eléggé lol. xDxDxD

Doomista
Lol,ez zonealarmnál alap 😄 Uncsotesomnál blokkolt vagy 50 ezert 😄