bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• BenceYCE
    Nos én már ezt elfogadtam, de továbbra sem értem a vak hitet és mások győzködését. Ez eléggé párhuzamos ezzel:
    "HI! És te vagy az aki a diagrammokból él?Ugye?Te mindent elhiszel amit leirnak a neten?" - mily érdekes, hogy ezt Avasika írta itt.
    Lehet, hogy Te nem jársz előrébb, de a kérdéseimre csak marketingeseket megszégyenítő reakciókat kaptam, érdemleges válaszokat nem. Avasika elfogultságát visszaolvasva bárki megnézheti. Különösképp nem érdekel, de az Ő általa emlegetett tapasztalatokat le sem írta. A többi vírusirtót meg lehordta. Erre bocs ha beleledültem de úgy vélem, hogy fikázni én már 2 évesen is tudtam, csak én már leszoktam róla. Tényekre voltam kiváncs, de mesét kaptam. Saját szubjektív véleményeket. Valahol a félelmemet Te is leigazoltad azzal, hogy azt írtad: " ilyen az élet, ezt kell elfogadni,". Inkább olyasmit vártam, hogy ezt -meg ezt használtam 2 évig, közben durva oldalakra mászkáltam és össze szedtem ennyi meg ennyi vírust. Nem arra vagyok kíváncsi, hogy a NOD a legjobb mer' apámé a cég. Látom a rózsaszín szemüveg megtetszett. Reakciómat a saját hsz-edben találod #9128. Bocs de nem kérem, hogy magyarázkodjon bárki is, de nehéz elfogadnom azokat a válaszokat amik úgy hangzanak, hogy: azért használd mert én azt mondtam. Tippelgetés, találgatás megy? Még Ti sem hiszitek el a statisztikákat, akkor ezzel csak megerősítitek, hogy a statisztikákban sem lehet hinni, de a miértjét nem boncolgatjátok. Nem értetek egyet azzal amit leírtam a korrupcióról meg a profitszerzésről, de kézzel fogható adatokat ugyanilyen okból nem tudtok belinkelni. Na most ezek után higgy valakinek, bár ennek nem hit kérdésének kellene lennie. Ezért kérdőjeleztem meg egyáltalán a személyes tapasztalatok eredményét is. Leugattok, mert nem az az első hogy az ajánlott 5 progi közül felteszem találomra az elsőt? Mond azt, hogy nem tudom b+ mert arra sem emléxem, hogy a régivel mi volt a baj.