bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• lck #9079
    Nagyrészt igazad van. A legjobb vírusirtó sem nyújt 100 %-os védelmet.
    De írok ide egy érdekes dolgot:
    Én kb 9 éve netezek. Ez idő alatt kipróbáltam szinte az összes ismertebb vírusirtót, spywareirtót meg tűzfalat. Általában nem azért mert nem voltam elégedett azzal ami volt, hanem mert ez szórakoztat. Hozzáteszem hogy ezeket általában új windowsokra raktam fel. A legjobb tudomásom szerint egyik mellett sem volt aktív vírusom. Persze lehet hogy szerencsém volt - vagy nem vettem észre a vírust. Pedig járok ám warez és xxx oldalakra is. Igaz csak Firefox-ot /esetleg Operát/ használok.
    De teljesen természetes már hogy ilyen iloveyou.exe vagy new_fotos.exe-ket soha nem nyitok meg. Vagy ha egy új crack-et leszedek, először megnézem a virustotal.com -on. Vagy pl. nem használok MSN-t, mert szerintem az is egy spyware-mágnes és sok baj okozója. Meg még sok apró dolog amik az évek során a tapasztalati úton alakultak ki.
    Így szerintem majdnem mindegy hogy Avast, Avira, NOD, Kaspersky stb. - általában a dolgok nem ezen múlnak hanem a józan észen.
    Most pl. próbából kb. 2 hónapja a CIS van fenn. És semmi, tökéletesen gyors, stabil windows. Bármilyen ellenörzést lefuttatok, max pár cookie aztán kész. Pedig a CIS tényleg nem egy öreg, kiforrt védelem.
    Hozzáteszem még hogy van még egy program ami a legjobb vírusvédelem és teljes biztonságérzetet nyújt nekem, évek óta használom. Ez a Symantec Ghost. De ez már egy másik téma.