Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmate0007
tudom, tudom ne foglalkozz vele, resart és semmi baj nem lesz. (volt nekem is)

Feladatkezelõ mennyit ír ki? AVG telepítés közben meg valami hibát ír ki majd megnézem, hogy mit.
bmate0007
128mb-os gépre már nagyon nehéz védelmet találni.
talán próbáld meg az avg antivirus ingyenes változatát.
am. nekem az avira jobban fogta a gépet, mint a nod.

Nod szerinted fut majd 1 GHz-s 128 MB Ramos gépen?! És amúgy is az crackelt.
bmate0007
nod32 😊

Avira gépigénye mennyi? Melyik a legkisebb gépigényû?(128MB RAM-osra kellene)
slime001
Nekem annó a Kaspersky Internet Security 6 amikor megjelent 23 óráig scannelte a gépet de viszont talált 164 virust 😊 Nem értem amúgy miért scannelt eddig, utánna lefuttatam és másfél óra alatt végzett.

AVIRA - \"More than security.\"

bmate0007
#1259: Viszont sztem a védelme elég ratyi. 😊 Az igaz, h a keresési pontossága kiváló, és egyértelmûen otthagyja a Nodot, de a rezidense csapnivaló. EICAR-tesztfájlokból egyetlen-egyet sem fogott meg. Ezért is váltottam vissza a Nodra.

#1260: Azért sztem ezis számít, ha nem is a legnagyobb mértékben. 😊

slime001
Komolyan nem értelek titeket. Nem mind1 hogy egy vírusirtó hány óra alatt scanneli a gépet? Scannelni úgyis baromi riktán kell. Az legyen a legkisseb gondotok hogy lassan scannel -_-

AVIRA - \"More than security.\"

Doomista
Avira AntiVir PersonalEdition Classic-t kiprobáltam.
Elég egyszerû program,az updateje nálam gyors,ami a nettül függ ugyebár,de vannak olyan virusirtok,ahol korlátozott a sebesség,és ezért nem töl a maxal. Lefuttattam teljeskörü vizsgálatra,virusos floodereket talált,ami jó,mivel más antivirus szoftver ezeket nem találta meg.Ezen kivül 1 warning fájlt jelzett,mert nem tudta megnyitni <.syn> Természetesen a virusos flooderek csak akkor fognak müxene,mint egy aktiv virus,mikor beinditod a progit.Egyszoval a gépemen semmi trojan nincs/avagy nem észlelt az antivir,nemrossz program,de nekem nem kell egyenlöre,uninstall rá 😊 A scanja meg pont jo gyorsaságú,kasperskyjé lassab nem kicsit.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Most tesztelem énis az avirat,majd holnap megjön a full eredmény.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Az Avira nem riasztott?
bmate0007
vagy Nod 😊

bmate0007
vagy AVG Antivirus xD

bmate0007
Hát...nemt tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem semmire sem riasztott, úgyhogy lehet,h csere lesz BitDefenderre. 😄

Na most akkor van vagy nincs? Akkor riasztott amikor a TEMP-ben volt
zvaragabor
Azért mondtam, hogy próbáld ki a tesztfájlt, hogy lásd, van internet védelme.

Chaos Anno Domini

Nekem az Avast! vinnyogott rá.
Most ezt mér mondtad? Valamelyik nem riaszt rá?
zvaragabor
#1247-et Apocaliptonak címeztem. 😊

Chaos Anno Domini

Melyiknek a nagyobb a tudása? Avira/Bitdefender v10? Lentebb hallottam, hogy Ick lecserélte az Avast!-ot Avirára mert nem fogott meg msn vírusokat. Mi a legjobb ezen kártevõk ellen? EICAR már lefutott.
zvaragabor
Hogy ne lenne, próbáld ki az EICAR tesztfájl-t.

Chaos Anno Domini

Szerintem egy is bõven elég lenne, de a 2 van ugyanolyan jó
Lehet, hogy a Bitdefender v 10 Free-t leváltom a Nodra. Szerintetek megéri? Egy Avast!(aktív) Nod(kikapcsolt védelmû) páros jó?
Lehet, én is anélkül netezek, a windows túzfal semmit se ér, szal tul képpen nincs is tûzfal<#vigyor>
Az Avirának meg nincsen internet vírus keresõje? Ez gáz....Úgy nem érzem magam biztonságban
Most olvasom a Chip magazint. A hónap terméke a Comodo tûzfal. Ennek ellenére arról cikkeznek, hogy lehet tûzfal nélkül netezni.
zvaragabor
Az ingyenes verzió csak otthoni használatra ingyenes.

Chaos Anno Domini

Az Avira cégeknek,iskoláknak,szervezeteknek stb. ingyenes? Csak mert ált. sulimban az volt minden xp-s gépen. (és mindig kiírta a bizt. közp. h a vírusvédelem elavult, fohh de idegestett)
értem...<#szomoru1><#hehe>
zvaragabor
Most nézem hogy ez a ThreatFire korábban Cyberhawk néven futott. Megvásárolta a PcTools, és átnevezte ThreatFire-re.

Chaos Anno Domini

Megéri 10 éves és 2 éves könyveket, újságokat olvasni.<#hehe>
zvaragabor
Hát ha jól tudom, akkor már rég óta más motort használnak, szóval két teljesen különbözõ programról beszélünk.
Igen, F-Secure finn, F-Prot izlandi.

Chaos Anno Domini

Ja bocs. Mi a kettõ között a különbség? Az egyik Izlandi a másik finn?
Avirának nincsenek ilyen moduljai? Internet keresõ,outlok,p2p stb. stb.?
<#vigyor1>
zvaragabor
Tudom, meg is van a hozzászólás, de õ az f-prot-hoz adott linket, nem az f-securehoz(nem összekeverendõ!).

Csak azt akartam mutatni, hogy F-Secure-nál F-Prot termék. Azért, mert az f-secure az f-prot motorját használta.

Chaos Anno Domini

bmate0007
jóvanna.😄😄😄

(halkan,nagyon halkan)
Dj Faustus a segítséget kérek topikban egyszer régen megadta a linket ahonnan lelehet tölteni.
Csak megsúgom, hogy egyik sem vírus volt hanem key és crack
bmate0007
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD háháháhááááá..😄😄😄😄😄😄
5 vírus? LoooooooooooooooooooooooooooooL xD
nod forever. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

UUUUppsszz xDDDD
Vééégre végzett:

Még mindig keres az avira xD úgyláccik nehezen megy neki az 1 gigás .rar állomány <#vigyor>
zvaragabor
Tévedtem, szal 120-szal szedek szal 1024kbps-es net van. Azért mondom hogy lassú az avira, mert csak 50 kilóval szed.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
A francokat, 1024kbps-es netem van, korábban volt egy sávszél duplázás a szolgáltató által.

Chaos Anno Domini

Hát ott a max is 64 Kb lenne, szóval az neked elég jó arány <#vigyor4>
zvaragabor
Igen

Chaos Anno Domini

512-es a neted?