41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
BenceYCE #9072 Lehet mert a Kaspersky írta az "I Love You" virust?
Egyébként meséld el, hogy hogyan bizonyít egy vírusirtó?
Miből fogsz rájönni, hogy 100%-os a védelmed, amikor egyik sem tud ennyit nyújtani?
-
avasika #9071 HI!Azt nem értem hogy egyes emberek állandóan cserélgetik a virus irtójukat a spyware irtójukat meg a tűzfalat!Miért??Ha egyszer valami bizonyitott és meg vagyok vele elégedve,akkor miért kell állandóan cserélgetni őket??Valakinek sokszor 2 virusirtó van fent egymás mellett.vagy éppen 2 spyware irtó.Minek?Attól jobban lesz védve a gépem?Egy frászt!Lecserélem ezt,most felrakom ezt.Nagy öröm!!Igaza van LCK-nak,egyálltalán nem tesz jót a gépnek!Aztán valaki meg lehet hogy nem tud róla de pont emiatt rakja már harmadszór a Windiws-t az éven..Meg lassul meg lefagy,meg összeakadt...!
A KIS pl már bizonyitott,nem is kell mellé más.Simán azt mondom hogy veri az összest AVG,Avira,Avast!,NOD,stb.Ezek meg se közelitik.Na mindegy,már igy is ezzel az irással sok ember nem fog szeretni.
Mellesleg a Kaspersky volt az(-ha jól tudom-)ami a hires "I Love You" virust ami aszthiszem 2003-ban végigsöpört a Fülöp szigetekről a világon..megfogta.A többi csődöt mondott. -
#9070 az aktív védelmet úgy értem hogy avira premium, threatfire, és még a másik aktív védelemmel fut egyszerre... a 2 in 1 megy spyware/vírusirtó egyben. -
#9069 Teljesen egyetértek.^^ Kaspersky Internet Security 2009-et használok szülői felügyelet nélkül, magyarul és tökéletesen megvagyok elégedve.. -
BenceYCE #9068 Értem, köszönöm! -
#9067 Még próbálj ki 4-5 védelmet aztán majd el sem indul a gép. A nortonnal kezdj :) aztán már rakhatsz is új windowst.
Szóval: nem igazán egészséges dolog a vírusirtók csereberélgetése. Ezek nem olyanok mint mondjuk egy játék, mélyen beépülnek a rendszerbe, aztán vagy ki lehet vakarni onnan vagy nem. Ilyen eredménnyel járhat a cserélgetés. Válassz ki egyet aztán lehetőleg azt használd.
-
BenceYCE #9066 Feltettem Avast után az Avira-t. Köztes megoldásként fent volt még a Vipre is. Adtam mellé Comodo-t is egy darabig. Vipre és Comodo is repült. Most van hogy a webböngészőm kihal. Mintha nem lenne net. De közben chat, torrent simán megy. Ötletek? -
#9065 Mindháromnak van aktív védelme. Milyen 2az1-ben? -
#9064 passz... ilyet én sose tapasztaltam -
#9063 ööö... ugy értettem hogy aktív védelemmel... és lehetőleg 2 in 1 legyen:) -
gabbey #9062 Egyébként én mióta az eszemet tudom nortont használok.És vírusok csak úgy szoktak bejutni a rendszerembe, amikor magam töltöm le őket.Balfaszságból.Nálam ez vált be.A NOD meg nem.Ilyen is van. -
gabbey #9061 Más: A Spyware Doctorral jó a tapasztalatom, bár előfordult hogy lefagyasztotta a rendszert scanneléskor, de jól beállítható, sok szemetet kitakarít.A tűzfaluk milyen?Használható, megbízható?Azon is gondolkodom, hogy a PC-tools -ra bízom a gépem, e kettő progijuk révén, ugyanis van hozzájuk még vagy 250 napig érvényes licenszem.(náluk is volt egy éves ingyenes regisztráció, nem tudom most van-e még)Vélemény? -
gabbey #9060 Sziasztok! v2 Norton 360 van most fenn, 15 napos aktiválási korláttal, ami nemsoká lejár, szedtem le másnál működő feltört verziót, csak azt nem tudom újratelepítéskor hogy fog reagálni engedi e majd az aktiválást, a régi sorozatszámmal, vagy kéri az újat?Máshogy feltéve a kérdést, a Norton 360 v2 sorozatszámát hogy lehet resetelni?A regeditből mit kell kitörölni.Vagy honnan, mit...?
Pl.egyszer a Spyvare Doc-al próbálkoztam ilyet, de minden gyaníthatóan S.D.-os registry fájl törlése után is maradt a régi serial.Írtam nekik emailt, mert közben let eredeti licenszem, hogy ilyet hogy lehet, és küldtek egy linket egy resetelő progiról az S.D. hoz..
Viszont tegnap pakoltam újra a rendszert, és rá ment a napom.Ahoz nincs kedvem.
Ötlet, tanács, vélemény?
-
rgida666 #9059 1 évig ingyenes zone alarm, ha most regsiztrálsz!
ZoneAlarm
Download -
#9058 Addig örülj amíg nem nyitja. Jó kis fake vírusirtó.
Egyébként nekem is a CIS van fenn, lassan 2 hónapja. Eddig nincs gond vele. Néha kérdezhetne kevesebbet. -
#9057 Egy igen érdekes hiba fordult elö az avira IS-ben nálam mostanság...mostanság azt vettem észre,hogy a spyware doctort ha futtatom,vagy az avg antispywaret,akkor befagy a gép ! most vettem meg a GW játékot,itt nem engedett csatlakozni egykét helyre,de ezt fagyással mutatta ki ! viszont a spyware progiknál updatelni meg tudok rendesen..csökkentet modban bementem,ott minden megy.full kitisztitottam a gépet.lescannoltam full,semmi virus nincs fent,a gép tisztább nem is lehet.[elöször nem tudtam hogy az avira]de ma néztem,hogy kinyomtam a tuzfalát,és minden ment ! valami ha a tuzfal blokkol valamit vagy akarja vagy valami,befagyasztja a gépet...beállitások meg ugyan ugy vannak mint máskor..szal pasz mi a gond...nem vágom. -
kl24h #9056 Most pedig a Comodo Internet Security-t tesztelem, persze az ingyenes valtozatat.
Van egy erdekes oldal, nem ajanlom felnyitni, hat a CIS egyszeruen nem nyitja fel (Cannot find server). Eddig megvagyok elegedve vele. -
kl24h #9055 Az en gepemen (Windows XP SP2) a Threatfire egy ido utan (kb. 30 perc) kezdi blokkolni a gepet, tahat az eger kezd akadozni es a lezaras is nagyon nehezen indul be, viszont ha ujraindul, akkor kb 30 percig jol megy es utana megint valami tortenik.
Ezert le kellett toroljem a geprol.
Mi lehetett az oka? -
Puhos #9054 A Nod-ot egyenlőre nem akarom lecserélni, én meg vagyok elégedve vele. A licencem 2009. 07. hónapban jár le, esetleg utána /Avast, vagy valami más/ jöhet szóba. Az AVG helyett keresek valamit a SD mellé. Lehet hogy ThreatFire 4.0.0.6 lesz a nyerő. Köszi a segítséget! Esetleg Ashampoo antispyware? -
#9053 Malwarebytes? Spyware Doctor? A-squared? -
#9052 nekem olyan kérdésem lenne hogy ismer e valaki olyan antivirnyát/spywareirtót ami kompatibilis az avira premiummal és a thretafire progival?? -
#9051 a doki mellett meg ott lessz az avira premum és a threatfire. én ezt ajánlom:) -
#9050 a nodot cseréld le avirára... én 5 perc után olyan vírust kaptam be ami letiltotta a windows installer -t... ugyhogy nem ajánlom, vagy csak threatfire progival, de önmagában a nod alig ér valamit. ha nem akarod a nodot rajthagyni akkor az avira premium és a threatfire párosítás megteszi:) -
Puhos #9049 Csá!
Az lenne a kérdésem, hogy jelenleg a gépemen a Spyware Doctor Starter Malwarebytes /no crack/és az AVG Antispyware van, ami hamarosan lejár mivel trial verzió. Mit rakjak fel helyette a doki mellé?
Vírus irtó van /Nod32 licenc/.
Köszi! -
Möbiusz #9048 Hát az antivírus részén van még mit csiszolniuk bőven.
Innen. -
#9047 én csak a tűzfalára voksolok +20chart.mására nem :p -
#9046 annyit már tudok hogy kegyetlen lassu az antivirnyája, inkább védelemre jobb mint keresésre. -
#9045 ahogy elnézem ingyenes. a tűzfala igen jó, az antivirnyáról nem tudok semmit, azért kérdeztem hogy saját vagy más cég és hogy van e benne antispyware, mekkor a az adatbázisa stb. -
#9044 COMODO
Internet Security
Ez tényleg ingyenes?
Mert most az hogy FREE az nmtuti nekem
Mennyire jo security? -
#9043 a comodo internet security ingyenes, és milyen antivirnyát használ?? és még hogy van e benne antispyware?? -
#9042 Én Kaspersky-re esküszöm.. az egy Isten program.. az is lesz fent Nekem, csak lusta voltam letölteni a magyar trialt^^ Avast! 4.8 Pro is fasza, de a kis az internet security, ne hasonlítsuk össze:P -
Möbiusz #9041 Egy kevés olvasnivaló.
1. - - - 2. -
Zyra #9040 Ha választanom lehetne, akkor én az Onloine Armor free-t választanám. Sajnos van egy hibája ami miatt mégsem tudom használni. -
#9039 Megnéztem ez a PC Tools Firewall-t, de marad a Comodo. -
#9038 Premium meg Security Suite. -
Vardar #9037 Na de melyik mind2höz?:D -
#9036 Mindkettőhöz van 92 napos trial license. Az a jó benne, hogy 92 naponként újraregelhető!:) -
Vardar #9035 A Comodo minden tűzfal istencsászára. Akkor már szarok bele a Kasperskybe:D
slime, melyik Avira verzióhoz van kupon? És abba mi van? -
balcsi70 #9034 A BitDefender Total Security 2008 asrol mi a véleményetek? tud valaki valamit mondani róla? -
Zyra #9033 Ehhez én kicsit keveset értek.
Itt van a Web oldala.
És itt van egy kép arról, hogy mennyi helyet foglal el. Katt.
Azt tudom, pontosabban érzem, hogy nem fogja le a rendszert. Sem indításkor sem pedig közben. Szerintem. Eddig előtte a Windows saját tűzfalát használtam és ahhoz képest nem veszek észre változást. Ez jó szerintem. De az is biztos, hogy először elég sokat kérdez amíg nem hoz létre szabályokat. Például rákérdezett (ami elsőre meglepett de jó dolognak tartom végül is), hogy engedheti-e az O&O Defragnak, a töredezettségmentesítés befejeztével a Windows leállítását? Ugyanis úgy állítottam be a Feladatot az O&O- ban, hogy ha végzett akkor kapcsolja le a gépet. De például rákérdezett (először) a CCleaner-re is, hogy engedje-e a futását? Meg a többi programokra is. Hasonló a viselkedése a Comodohoz, de én azzal sokat szívtam és nem tetszett igazán.