bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• etele34
    Hát tudod érdekes ez a NOD leminősítése a felhasználók egy rétegének a részéről. A magam példája erre. Amíg mást használtam (avast!; KAV; Panda; ...) ahol csak tehettem mindig tettem néhány lekicsinylő megjegyzést a NOD-ra, mint antivírus szoftverre. Nagyon hasonlókat itt is lehet olvasni, ha időnként ráindulnak a témára az emberkék. Amikor váltottam NOD-ra, utána már azért beláttam, hogy szinte minden rossz indulatú - addigi - megjegyzésem téves volt. Volt egy-kettő ami megállta volna a helyét, enyhébb változatban, de mint tudjuk minden programnak vannak gyengébb és erősebb oldalai is. Ez igaz a NOD-ra is, de igaz a KAV-ra vagy éppen az AVIRA-ra is.
    Aztán baráti körben többen is nodisták lettek és szépen elmaradtak az addig egymás között lenézettnek tartott NOD-ra tett, leminősítő megjegyzések. Ez mutathat valami irányt is, hogy talán nem is a NOD32 tulajdonságai miatt hanem (egyfajta irigységből talán? mert nekik nem az van?) csak mert sikkes volt és mai is trendi szidni a nodot, hát a többség fikázta is rendesen. Érdekes, hogy mindig csak azok, akik nem nodot használtak.