Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem félóra alatt semmi
CounterSpy elsõ frissítéssel leszedett 55 megát, amit kb 28 perc alatt töltött le. Körülbelül 50 Kb-tal szedett másodpercenként.
Chaos Anno Domini
Én most csináltam "karbantartást" ebbe benne van a spyware, meg vírusírtózás is, de nem talált semmit sem az ad aware, sem a spybot, a nod meg most fut. Pedig nekem csak nod32+windows tûzfal+ad watch van 😛
De ha akarjátok a kedvetekért lefuttatok vmi neves sypware írtót ^^
De ha akarjátok a kedvetekért lefuttatok vmi neves sypware írtót ^^
akkor az elõzõ tesztem mit talált?... csak a SpywareBlaster meg az Avast! aktív úgyhogy van esélyük a kémeknek
és hogyha van védelmed akkor hogy akarsz találni valamit? hiszen akkor nem jön be semmi(állítólag).<#idiota>#idiota>
De ha az tökéletes lenne akkor soha nem találna senki semmit...
De van.
igen
Inkább 1 hét múlva lesz a teszt most nincs idõm és inkább több idõt hagyok a kémeknek, hogy települjenek. Még mindig jöhetnek ötletek.
A 4 vírusírtóm vígan el volt egymással megtûrték egymást. Amúgy meg már meg vannak a versenyzõk, nem kellenek újak csak a következõhöz pláne nem egy megelõzõ.
ThreatFire
(freeware) A ThreatFire egyszerûen blokkolja a vírusok, kémprogramok és trójai falovak bekerülését, valamint betörések ellen is véd. Mivel nem vírusitó, megtûr maga mellett más biztonsági programokat is. ActiveDefence technológiája segitségével a legújabb vírusokat is felfedezi és blokkolja. Beállításához nem szükséges szakértelem.
(freeware) A ThreatFire egyszerûen blokkolja a vírusok, kémprogramok és trójai falovak bekerülését, valamint betörések ellen is véd. Mivel nem vírusitó, megtûr maga mellett más biztonsági programokat is. ActiveDefence technológiája segitségével a legújabb vírusokat is felfedezi és blokkolja. Beállításához nem szükséges szakértelem.
Van egy új versenyzõ a SpyEraser.
Ilyet meg az ami átmegy a kémprogram tesztemen:
Akkor kapja meg egy program a minõsítést mind a kémprogi mind a vírus teszten ha az összes program átlag találati eredménye felett teljesít és nincs vakriasztása és véglegesen törölni is tudja a problémát.
Na ilyet:
Ilyen minõsítést kap az a program ami átmegy a vírus tesztemen:
/forumkepek/2007_09/The-One-Ring2.jpg[/img]
Még nincsenek majd csak hétvégén.
Vardar biztonsági teszt:
- kémprogram- és víruskeresõk tesztelése
- átlag felhasználó számára elérhetõ ingyenes/olcsó programok bemutatása
- valós körülmények a tesztelés során
- egy normál winchesteren történõ keresés, amit elõzõleg nem fertõztek meg így nem ismert az eredmény és csak a normál használat közben fertõzõ programok települhetnek
Vardar biztonsági teszt:
- kémprogram- és víruskeresõk tesztelése
- átlag felhasználó számára elérhetõ ingyenes/olcsó programok bemutatása
- valós körülmények a tesztelés során
- egy normál winchesteren történõ keresés, amit elõzõleg nem fertõztek meg így nem ismert az eredmény és csak a normál használat közben fertõzõ programok települhetnek
Valami redszerszerûséget majd megpróbálok felállítani.
Meg vannak a teszt versenyzõi:
- Spybot 1.5
- Ad-Aware
- Spyware Terminator 2
- Counter Spy 2.5
- Win Cleaner Antispy
Köszönöm a segítséget bmate0007-nek és zvaragabornak. A teszt egy kicsit késõbb lesz.
- Spybot 1.5
- Ad-Aware
- Spyware Terminator 2
- Counter Spy 2.5
- Win Cleaner Antispy
Köszönöm a segítséget bmate0007-nek és zvaragabornak. A teszt egy kicsit késõbb lesz.
McAfee-t nem igazán ismerem. Mások tapasztalatai alapján ez is eléggé lefogja a rendszert. Az antivirus engine checkvir.hu-n megkapta a CheckVir ADVANCED, és MAILSCANNER minõsítést, ICSA Labs Certified minõsítést is, VirusBulletinen átment, AV Comparativesen közepes minõsítést kapott.
A tûzfala a matousec teszten Very Poor (nagyon szegény) lett.
Kipróbálod, és majd meglátod. 😉
A tûzfala a matousec teszten Very Poor (nagyon szegény) lett.
Kipróbálod, és majd meglátod. 😉
Chaos Anno Domini
Jájj. Ok. Kösz, lehet, hogy nekem csak ez az egy védelmem lesz.
Ez szerinted elég? (az alapra gondolok)
Ez szerinted elég? (az alapra gondolok)
Szerintem mind a 2 ingyenes. De ahogy nézem, regisztrálni kell elõbb az oldalon.
Chaos Anno Domini
Tévedtem, mind a 2 Internet Security, csak az eyikben vagy egy plusz funkció is. Itt az alap. Meg a bõvített.
Chaos Anno Domini
Megszûnt az AOL cég Active Virus Shield(aki nem tudná, butított Kaspersky Antivirus ingyenesen) terméktámogatása, nem adnak ki hozá több frissítést. Az oldalról is leszedték már. Helyette ugyan azon az oldalon Btított McAfee-hez juthatunk hozzá szintén ingyenesen. És van belõle Internet Security is.
Chaos Anno Domini
Kezd ki alakulni a mezõny.
Ennyire azért nem vagyok h@lye.
Az Avirára gondolsz? Na a VCatch-el meg nagyon hagyjál békén mert...
Egyéb "ismeretlen" programok?
Egyéb "ismeretlen" programok?
VCatch<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Lehet, hogy 1-2 hetente mindig megrendezem a kis házi tesztemet. Csak mondjatok programokat.
A Spyware Doctorral nekem voltak balul sikerült tapasztalataim. De a következõbe lehet, hogy beteszem. Ez kb. jövõ szombaton lesz. Addig is várok más javaslatokat az elõzõ 4-es mellé.
Én a spyware doctor még betettem volna a tesztbe, amúgy az avg nekem is szimpatikus
Vélemények?
Mi a bajod? Ugyan azt a winchestert ellen õrizték egymás után és egyiknek sem engedélyeztem egyetlen akciót se.
Igazából ezt úgy kéne mint a vírusírtóknál hogy mindegyik írtóval ugyanazt vizsgálják. Mert így hogy egy talált egy ilyet egy meg olyant ez így nem igazi
A gyõztes pedig az AVG Anti Spyware és a Counter Spy fej-fej mellett. Úgyhogy PyRex nem somfordálok el se hová mert a Counter Spy nem gyõzött meg.
Az eredmények:
Spybot 1.5: 1 nyomkövetõ cookie (1 bejegyzéssel), 1 hamis pozitív riasztás
AVG Anti Spyware: 7 nyomkövetõ cookie (11 bejegyzéssel)
Spyware Terminator: 1 nyomkövetõ cookie (2 bejegyzéssel)
Counter Spy: 1 hamis poztív riasztás, 1 kémprogram (2 bejegyzéssel){a VCatch}
Spybot 1.5: 1 nyomkövetõ cookie (1 bejegyzéssel), 1 hamis pozitív riasztás
AVG Anti Spyware: 7 nyomkövetõ cookie (11 bejegyzéssel)
Spyware Terminator: 1 nyomkövetõ cookie (2 bejegyzéssel)
Counter Spy: 1 hamis poztív riasztás, 1 kémprogram (2 bejegyzéssel){a VCatch}
De másoknak is adjuk meg a lehetõséget.