bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• zaki
    Hali. összeszedtem vmi vírust, a gondok tegnap kezdődtek. A nettel volt baj, kapcsolat volt, csak böngészni nem lehetett rendesen. Szinte semelyik torrent oldalra nem tudtam belépni, bejelentkezési lap bejött, utána ha a bslépésre nyomtam egyszerűen nem csinált semmit... csak állt.. sg.re is csak bejelentkezni tudtam, a fórumokra nyomva ugyanez, sok oldal egyáltalán nem jött be... nod szinte semmit nem talált, pedig ment állandóan. feltettem a spyware doctort, talált pár érdekes dolgot, azokat javította, de nem volt változás. próbálgattam még pár progit, feltettem a spybot searc & destroyt, talált egy virtumode.dll nevezető vírust, ami a problémát okozta. javítva lett, azóta tudok ójra böngészni, jó minden, viszont az utorrent nem nagyon kar működni... percenként kb leáll minden torrent, és újraindul... néha 2 percenként, de mindig csinálja... sőt még a kapcsolat is mexakad soxor... kipróbáltam másik klienst is, ugyanezt csinálja...Mi lehet a gond? Elég sokat torrentezem, és nem nagyon örülök ennek... :c
    googlen rákerestem meg itt is erre a virtumondera, letöltöttem vmi vundofixet, talált 2 vírust, mikor rányomtam a javításra, érdekes dolgokat csinált a gép xD
    Szóval mit ajánlotok, mivel próbálkozzak még?