41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• zaki
    most így néz ki a log most:

C:\Program Files\Canon\MyPrinter\BJMyPrt.exe
    C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE
    C:\Program Files\Globe Software\StatBar\StatBar.exe
    C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    C:\Program Files\Logitech\Profiler\lwemon.exe
    C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe
    C:\WINDOWS\System32\alg.exe
    C:\Program Files\Total Commander 2008 Powerpack by K-ED\TOTALCMD.EXE
    C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
    C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe
    C:\WINDOWS\system32\wbem\wmiprvse.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://sg.hu/
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch =
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
    O2 - BHO: Adobe PDF Reader hivatkozássúgó - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll
    O2 - BHO: BitComet ClickCapture - {39F7E362-828A-4B5A-BCAF-5B79BFDFEA60} - C:\Program Files\BitComet\tools\BitCometBHO_1.2.2.28.dll
    O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - {3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0} - C:\Program Files\AVG\AVG8\avgssie.dll (file missing)
    O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_05\bin\ssv.dll
    O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
    O2 - BHO: Windows Live bejelentkezési segítség - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
    O2 - BHO: (no name) - {BA7BD395-B48F-417D-A0E3-BB0D5251712A} - (no file)
    O4 - HKLM\..\Run: [JMB36X IDE Setup] C:\WINDOWS\RaidTool\xInsIDE.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [36X Raid Configurer] C:\WINDOWS\system32\xRaidSetup.exe boot
    O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
    O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
    O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Java\jre1.6.0_05\bin\jusched.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [NBKeyScan] "C:\Program Files\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBKeyScan.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [RTHDCPL] RTHDCPL.EXE
    O4 - HKLM\..\Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE
    O4 - HKLM\..\Run: [SbUsb AudCtrl] RunDll32 sbusbdll.dll,RCMonitor
    O4 - HKLM\..\Run: [UpdReg] C:\WINDOWS\UpdReg.EXE
    O4 - HKLM\..\Run: [mouseElf] C:\PROGRA~1\GAMING~1\MouseElf.EXE
    O4 - HKLM\..\Run: [CanonSolutionMenu] C:\Program Files\Canon\SolutionMenu\CNSLMAIN.exe /logon
    O4 - HKLM\..\Run: [CanonMyPrinter] C:\Program Files\Canon\MyPrinter\BJMyPrt.exe /logon
    O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NeroCheck.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
    O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [BM63a81b04] Rundll32.exe "C:\WINDOWS\system32\ajcedste.dll",s
    O4 - HKLM\..\Run: [ISTray] "C:\Program Files\Spyware Doctor\pctsTray.exe"
    O4 - HKCU\..\Run: [StatBar] C:\Program Files\Globe Software\StatBar\StatBar.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [BgMonitor_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}] "C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMBgMonitor.exe"
    O4 - HKCU\..\Run: [Start WingMan Profiler] "C:\Program Files\Logitech\Profiler\lwemon.exe" /noui
    O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce: [nltide_2] regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-20\..\RunOnce: [nltide_2] regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
    O4 - HKUS\S-1-5-18\..\RunOnce: [nltide_2] regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'SYSTEM')
    O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
    O4 - HKUS\.DEFAULT\..\RunOnce: [nltide_2] regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'Default user')
    O8 - Extra context menu item: &D&ownload &with BitComet - res://C:\Program Files\BitComet\BitComet.exe/AddLink.htm
    O8 - Extra context menu item: &D&ownload all video with BitComet - res://C:\Program Files\BitComet\BitComet.exe/AddVideo.htm
    O8 - Extra context menu item: &D&ownload all with BitComet - res://C:\Program Files\BitComet\BitComet.exe/AddAllLink.htm
    O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_05\bin\ssv.dll
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_05\bin\ssv.dll
    O9 - Extra button: BitComet - {D18A0B52-D63C-4ed0-AFC6-C1E3DC1AF43A} - res://C:\Program Files\BitComet\tools\BitCometBHO_1.2.2.28.dll/206 (file missing)
    O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
    O15 - Trusted Zone: http://www.pcplusz.hu
    O15 - Trusted Zone: http://szuperszerviz.t-com.hu
    O16 - DPF: {20A60F0D-9AFA-4515-A0FD-83BD84642501} (Checkers Class) - http://messenger.zone.msn.com/binary/msgrchkr.cab56986.cab
    O16 - DPF: {5C051655-FCD5-4969-9182-770EA5AA5565} (Solitaire Showdown Class) - http://messenger.zone.msn.com/binary/SolitaireShowdown.cab56986.cab
    O16 - DPF: {C3F79A2B-B9B4-4A66-B012-3EE46475B072} (MessengerStatsClient Class) - http://messenger.zone.msn.com/binary/MessengerStatsPAClient.cab56907.cab
    O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - http://fpdownload2.macromedia.com/get/shockwave/cabs/flash/swflash.cab
    O16 - DPF: {F5A7706B-B9C0-4C89-A715-7A0C6B05DD48} (Minesweeper Flags Class) - http://messenger.zone.msn.com/binary/MineSweeper.cab56986.cab
    O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{B1F896A3-2743-476C-9B7B-4DC33D5C49EE}: NameServer = 193.110.57.4 193.110.56.8
    O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple, Inc. - C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\bin\AppleMobileDeviceService.exe
    O23 - Service: Creative Service for CDROM Access - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\CTsvcCDA.EXE (file missing)
    O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
    O23 - Service: PIXMA Extended Survey Program (IJPLMSVC) - Unknown owner - C:\Program Files\Canon\IJPLM\IJPLMSVC.EXE
    O23 - Service: Nero BackItUp Scheduler 3 - Nero AG - C:\Program Files\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBService.exe
    O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexingService.exe
    O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
    O23 - Service: PLFlash DeviceIoControl Service - Prolific Technology Inc. - C:\WINDOWS\system32\IoctlSvc.exe
    O23 - Service: PnkBstrA - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\PnkBstrA.exe
    O23 - Service: PC Tools Auxiliary Service (sdAuxService) - PC Tools - C:\Program Files\Spyware Doctor\pctsAuxs.exe
    O23 - Service: PC Tools Security Service (sdCoreService) - PC Tools - C:\Program Files\Spyware Doctor\pctsSvc.exe
    O23 - Service: VundoFix Service (VundoFixSvc) - Atribune.org - C:\WINDOWS\SYSTEM32\VundoFixSVC.exe

--
    End of file - 9373 bytes
  • zaki
    köszi.
    amőgy a vicc az, hogy a torrent ment faszául még akkoris amikor nem tudtam böngészni normálisan, most meg a böngésző megy faszául, a torrent meg szarakodik :s
  • slime001
    Spyware Doctor, Counter Spy, A-squared! Én a Spyware Doctort használom és ajánlom is egyben!:)
  • PunkZoli
    hay, eddig ad awarét használtam anytispyware re... de nem frissít már...
    mit érdemes még alternatívaként használni?
  • slime001
    Ha Virtumonde-od van akkor Avira gyökerestől kifogja írtani! www.avira.com! Töltsd le az Avira AntiVir Premiumot PM-be meg kapsz key-t 2014-ig! Ja meg jól jönne még egy hijackthis log! www.hijackthis.de töltsd le a progit, tedd fel scanneld le a gépet és másold be ide a logot!
  • dragon11
    Akk fain, mert már zöld.Örök hála ;) nekem így marad .. Comodo(Defense+ nélkül) +Avira Antivir Prémium... elég jó védelem ez..
  • slime001
    Nem!
  • dragon11
    Fain, már zöld lett az uTorrent.Ezer hálám.:) de ugye nem fogja visszafogni a letöltés/feltöltést?
  • zaki
    Hali. összeszedtem vmi vírust, a gondok tegnap kezdődtek. A nettel volt baj, kapcsolat volt, csak böngészni nem lehetett rendesen. Szinte semelyik torrent oldalra nem tudtam belépni, bejelentkezési lap bejött, utána ha a bslépésre nyomtam egyszerűen nem csinált semmit... csak állt.. sg.re is csak bejelentkezni tudtam, a fórumokra nyomva ugyanez, sok oldal egyáltalán nem jött be... nod szinte semmit nem talált, pedig ment állandóan. feltettem a spyware doctort, talált pár érdekes dolgot, azokat javította, de nem volt változás. próbálgattam még pár progit, feltettem a spybot searc & destroyt, talált egy virtumode.dll nevezető vírust, ami a problémát okozta. javítva lett, azóta tudok ójra böngészni, jó minden, viszont az utorrent nem nagyon kar működni... percenként kb leáll minden torrent, és újraindul... néha 2 percenként, de mindig csinálja... sőt még a kapcsolat is mexakad soxor... kipróbáltam másik klienst is, ugyanezt csinálja...Mi lehet a gond? Elég sokat torrentezem, és nem nagyon örülök ennek... :c
    googlen rákerestem meg itt is erre a virtumondera, letöltöttem vmi vundofixet, talált 2 vírust, mikor rányomtam a javításra, érdekes dolgokat csinált a gép xD
    Szóval mit ajánlotok, mivel próbálkozzak még?
  • slime001
    Nem úgy kell, hogy mindent hozzáadsz a trusted-hez, mert akkor a védelme egyenlő lesz a 0-val! Menj be a Firewallba > Advanced és ott menj a legfelsőre! (nem tudom fejből a nevét, nincs fent a gépen) ott lesz egy olyan, hogy global rules! Oda bemész hozzáadsz egy új szabályt. Valamelyik helyen lesz egy olyan választási lehetőség, hogy "In" azt válaszd és az utolsó fülön pedig a 2. hogy csak az a port és ott add meg a port számát! Boccs nincs fent a gépen csak így bírom elmagyarázni!
  • Vardar
    Én szeretem a Comodomat. Ezért ős is szeret engem. Szóval magától békén hagyta az utorrentet:D
    Comodo topikban nézz szét.
  • dragon11
    uTorrent-et ez a hülye comodo nem engedi ki.. pirosat ír a port checknél.Hozzá adtam a TRUSTED zone-hoz, tipp?
  • anonym21
    jah.. nem volt veszélyes, de azt a köcsög SYS-t meghadja nekem az avg, minden ujrainditásnál visszajön és más a neve és nemtudok vele mit kezdeni:D
  • Vardar
    ÁÁ. Csak a temp mappa. Abba lehet minden szar:D
  • anonym21
    pápá Win32 :)
  • etele34
    Itt van. >> Katt ide<< A 'P' alatt megtalálod
  • dragon11
    Aham nah mind1, defense +nem kell sokat kérdez.:)
  • slime001
    Ezt te döntsd el, ne mi!
  • dragon11
    Ok fain, akk csak Avira meg Comodo tűzfal lesz.(Defense + NÉLKÜL.) vagy kéne a defense +?:D
  • slime001
    Szerintem tök fölösleges antivírus mellé még egy rezidensen futó antispyware! Főleg hogy az Avirának baromi jó az antispyware része! Nincs olyan normális antispyware ami ne húzná vissza a gépet! Max A-squared Antimalware mondjuk azt én nem nagyon szeretem!
  • dragon11
    Aha, de akkor én a counter spy-t letörlöm ^^ és helyére berakjam a ?
  • slime001
    Counter Spy fogja vissza a géped! De ezt már mondtam előtte is! Ad-Aware meg tök felesleges Spd meg CounterSpy mellet!
  • dragon11
    Micsoda?:)

Csak ez van:
    -Avira prémium
    -Comodo
    -Counter Spy

Ami már nem működik real-timemmal, de fent van:
    -Ad-Aware
    -Spyware Doctor

S most is olyan lassú h.. nem lenne jobb ha vlami IS tennék fel, vagy még lassabb lenne?:D (törezedett mentesítve van, minden rendben van..)
  • slime001
    Hát úgy hogy annyi szar van a gépeden nem csodálom! Vagyis volt!
  • dragon11
    Jah nem tom..elég lassan töltött be az egész gép.. :D
  • slime001
    Én úgy gondoltam, hogy akkor nyomtál másra amikor feljött az ablak, hogy ez meg ez csatlakozni akar!
  • dragon11
    Áh úgy csináltam ahogy a képeken volt ..
  • Pianista
    Hy!

a spyware doctor starter hez tud valaki magyarítást??
  • slime001
    Mert gondolom letiltottál valamit a Comodo-val!
  • dragon11
    Az mitől van, hogy felraktam az Avira AntiVir Premiumot + Comodot(defense+off) meg mellette van a counter spy és be van halva az internet?Meg partypoker kliensét nem engedi felcsatlakoztatni?(Nem tok gamelni vele^^)
  • etele34
    Na most már mindegy. Felrántottam a gépre a NOD-ot ami 08.20.-ig használható próbaverzióként. Este majd felpakolom Nekik még a Defendert aztán ámen. Talán aug. végére amikor lejár a NOD, kijön az AVAST! ötös és akkor lecserélem. Ha nem akkor még egy hónap NOD és utána a csere. Már csak azért is mert az AVAST!-hoz egy évre jár az ingyenes kulcs na meg remélhetőleg naggyon-naggyon jó lesz.
  • lck
    5-öst én is várom, biztos hogy kipróbálom - de addig marad Kaspersky - Trial Resettel.
    NOD-ban azért nem bízom mert túl sok a fórumokban a nyavalygás a NOD mellett beszedett genyák miatt. ( Persze - általában lámaságból, de akkor is. )
  • etele34
    Igen meglehet, hogy nagyon hasonló a két antivírusban a beépített kémprogram modul hatékonysága. De a kevés infom szerint az AVAST! az új ötösben - a Lavasoft-ot megbízva -, egy teljesen új tervezésű antispyware és anti-rootkit modult fog már használni. A mostani 4.8-ban egy inkább csak ránc felvarrott, áttervezettet használ ami ennyit tud csak. Ha igaz akkor ez a kémvédelem része az új ötösben igen hatékonyan és meglepően jól dolgozott/teljesített a nem hívatalos WCL "házi" teszjein. A Couter Spy volt az etalon amihez használták.
  • lck
    Szerintem ugyanolyan a kémprogram védelmük.
    Windows Defender semmit nem kérdez. Ha napi internetkapcsolat van azt sem tudni hogy fenn van a gépen. Ha nincs, csak akkor panaszkodik a frissítésre.
  • etele34
    Erre a Windows Defenderre én is gondoltam. Nem kérdez sokat? Igen csak nem szeretnék állandóan átrohangálni a szomszédba miatta.
    Még az AVAST! is benne volt a képben, de azt gondoltam hogy annak még mintha annyira sem lenne jó a kémprogram védelmi mint a NOD-é. Habár a 4.8-ba már betettek valamit de még nem az igazi. Majd az ötöst meglátom és akkor - ezen szempontok súlyozásával - esetleg lecserélem a NOD-ot. Ezért döntöttem a - talán - hatékonyabb kémprogram védelem miatt egyelőre a NOD mellett inkább.
  • lck
    Kémprogram védelme nem túl hatékony.
    Valami lehet hogy elkelne melléje. Ha nem akarod bonyolítani mondhatnám hogy rakj melléje Windows Defendert. ( Csak ezért itt megköveznek érte. )
  • etele34
    Sziasztok!
    Egyik szomszédom gépére (idősebb házaspár) feltenném a NOD32-őt a Windows saját tűzfala lenne még csak mellette. Azt kérdezném, hogy a benne lévő kémprogram védelem mennyire hatékony? Az antivírus része mellé elég plusz védelemnek? Nem akarnék még mást is a NOD mellé felrakni Nekik ha nem szükséges, hogy ne bonyolítsam a dolgot.
    Köszi.
  • Vardar
    Ezt egyszer én is felraktam. Aztán töröltem. Nekem semmit se jelzett.
  • anonym21
    félóra alatt 105 behatolást blokkolt, érdekes viszont hogy frissiteni nem tudom és normálisabb beállitások nincsenek benne és az ikonja is egy fekete macska fej:D..Tegyétek fel légyszives és mondjátok el a véleményeteket!!
  • anonym21
    SpywareFirewall Ezt ismeri valaki? érdemes fent hagyni?