bannerkesz.png
**********************************************************



*******************************************

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

  • kl24h
    #40952
    Ezt a dolgot olvastam már régebb a 360 Total Security-ról. Amit linkeltem, az egy leegyszerűsített Total Security olyan mintha csak Internet Security lenne, kibővítve az antivírus védelem még kettővel. Az este futtattam le és kapott egy hibát a rendszerben (hibás registry kulcs) amit ki is javított, de tényleg azzal a hibával már régóta "kínlódok", ez most megoldotta.
    Én használtam a 360 IS, viszont a 360 TS nagyon komplex volt (megnézte ha vannak Windows frissítések, stb.) nem tetszett és letöröltem, viszont látom ezt a 360 TSE-t már leegyszerűsítették. Egyelőre tetszik.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Olcsó húsnak híg a leve."<<<<< Van egy jó pár antivírus, amelyek csak ingyenesek: Microsoft Security Essentials, 360 IS vagy 360 TS vagy 360 TSE, Baidu Antivirus, Forticlient (a Fortigate fizetéses), SecureAPlus. Ezek közül a Baidu Antivirus-t és a 360 IS vagy 360 TSE tartom a legjobbnak, mivel a legtöbb dolgot véd (legalábbis ahogy írják!). Egyikben sincs tűzfal, de biztosítanak az adatlopás ellen, a Baidu még a hacker támadás ellen is nyújt védelmet (lehet hogy a 360 is megvéd). Mint antivírus biztonság általában felülmúlják a többi antivírust (Baidu-ban van az Avira motor és az övéké) és a 360 IS-ban van a Bitdefender vagy a 360 TSE van az Avira és BitDefender motorok és az övéké). A legtöbb problémát a vírusok okozzák és az utánuk levő változások.

    Már több gépet is megnéztem, akik panaszkodtak hogy nem megy jól a gépjük és a legtöbb esetben a vírus vagy a vírus utáni hibás beállítások (a Malwarebytes nagyon jó erre, mivel nagyon alaposan átnézi a registry-t). Mint átlag felhasználónak a Baidu-t tudom ajánlani, mert az nem kérdez, viszont a 360 az a registry módosítás esetében szokott kérdezni, ha a kritikus registry bejegyzéseket akarja valami módosítani.
    Én már régóta használok csak ingyenes védelmet és meg voltam elégedve vele, közben figyeltem azt is hogy az ingyenesek közül melyik nyújt a legnagyobb védelmet. A Baidu-nak van egy nagyon jó reklámblokkolója, ami nem épül be mint kiegészítő a böngészőbe, a 360-nak viszont beépített webvédelme van. Valamikor használtam fizetéses IS-t (hivatalosan trial volt) és megjártam vele, rájöttem hogy mégsem nyújtanak akkora védelmet, ahogy reklámozzák, akkor mi értelme fizetni érte?

    Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.05.11. 15:25:01