bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• olivaoil
    "Te honnan tudod, hogy csak rá van írva reklámból?"

Azért írtam lentebb amit írtam, mert ugye még bőven 2012-t írunk, a jövő év számára kifejezetten meg nehezen írhatnak programot, ha nem látnak bele a jövőbe, és hacsaknem valami csúcskorszerű szabadalmaztatott technikával rukkolnak elő - de gondolom nincs ilyen benne.
    Attól még dícséretes lehet, hogy jelentősen javítottak a programon, de akkor máshogy növeljék a verziószámot, ne pedig már akkor ráírják a 2013-at, amikor még vagy 5 hónap van addig hátra. Addig még valószínűleg sok millió más vírus is meg fog jelenni, nem csak variánsok hanem sok-sok, újabb mocskos ötletekre épülők is, azokat pedig heurisztikusan sem lehet olyan jól szűrni, hogy 2013-ban is tuti legyen az a program, de megkockáztatom hogy semelyik vírusírtó sem tud biztosítani 100%-os védelmet a jelenben sem - sem az AVG, sem a Norton, még talán az extrém körülmények (céges, rendőri szerverek, stb.) között sem.
    Csak ezért furcsálom, hogy 2013-at írnak ők már. Egyébként is, elvi hiba bármit is a jövővel megcímkézni. Ugyanígy nem szeretem pl. amikor egy laboratórium felszerelésénél kijelentik, hogy itt a 22. század kísérletei végezhetők majd -- HONNÉT TUDJÁK? Honnét tudják hogy mi lesz 100 év múlva. A fejlődés egyébként sem lineáris... közel sem...