Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg jah, kivételekhez adhatod a játék mappáját.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ingyenes kellene vagy havonta resetelõs
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Aki szeretné, hogy a VIPRE termékekbõl beigényeljék a magyar fordítást, az írjon egy kérvényezõ/panaszkodó levelet az alábbi címre (angolul), mert ha van rá kellõ igény, akkor megadják a lehetõséget a honosításra.
cím: WeCare(KUKAC)gfi.com
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Látom errõl lemaradtál!<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
Izé...csak gondoltam szólok, hogy tudd. <#hehe>#hehe>
Az AVG kb. úgy áll mint Kaspersky, viszont az Avast már elég jól megy régi gépeken. Norton kb, a kettõ között (Avast és Kaspersky), az MSE egyrészt valamivel kevesebbet terheli a gépet, mint az Avast. Ami kitûnõ, az a Vipre lenne. Ezek saját vélemények és az én gépemen voltak tesztelve. A többit nem próbáltam most újabban.
Hardver rész: Intel Celeron 3.06 GHz processzor, 512 MB + 1024 MB a RAM, 128 MB ATI RADEON 9200 videokártya, ASUS alaplap.
Rendszer: Windows XP Professional SP3 Version 2002 (SP2-rõl volt frissítve SP3-ra).
Kérdésem; mire jó ez leírná valaki? Köszi
http://www.webroot.hu/secureanywhere-complete-2012.html
Kaspersky internet security vagy Kaspersky Antivirus,Norton Internet Security,Norton AntiVirus,Avast Internet Security esetleg?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
avira mondjuk mar volt.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ráadásul nem kell neki húdesokkaljobb gép.
Nekem egy gyenge 8 éves Amilo notebook on (alapból 512! ram, amit kibõvítettem 1,5 gigára) is Win7 Home Premium van
fuck mmo's..i.,
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
...már évek óta...LOL!
Én nem használok külön tûzfalat.
Szóval Avast jó kémprogram ellen is? Vagy inkább csak vírusírtó? Vagy inkább csak spyware?
Te pld milyen tûzfalat használsz, ha ezekhez nincs?
Azt látom hogy nagy az egyetértés abban, hogy az avast a legjobb vírusvédelmi progi. De véd spyware-ként is jól mûködik? Milyen tûzfalat ajánlotok hozzá?
Én eddig Norton 360-at használtam a tûzfaljával együtt, meg adaware-t a kémprogikra. Kaspersky-ról mi a vélemény?
Az avast! Free Antivirus valóban kompakt kis programnak néz ki.
Opcionálisan jól konfigurálható.
Az sem utolsó szempont, hogy a levelezés mellett - ami részét képezi több vírusvédelmi programnak is - weblap biztonságot is figyel.
Azt hiszem, kikötök mellette.
Köszönöm neked és a támában megszólalóknak a segítséget.
Üdvözlettel: gy?jt?