Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Így? 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Met
Hogy adjam hozzá? 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Narxis
Kaspersky Internet Security 2012<#wink>

Meg jah, kivételekhez adhatod a játék mappáját.

nandorb
Allisd be,hogy a jatekot ne scannelje stb.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Met
Kaspersky Internet Security 2011 helyett mit ajánlotok? (az a bajom vele hogy baromi lassan tölt be a World of Tanks)

Ingyenes kellene vagy havonta resetelõs

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Visszavonva.Egyébként a szöveg:"The URL response content could not be retrieved or it is some text format (HTML, XML, CSV, TXT, etc.), hence, it was not enqueued for antivirus scanning."

Még annyit,hogy amikor már viszonylag helyrejött az oldal és akkor nézettem meg vele a saját linkjét,akkor nem volt ott az eredménynél az elözõnél ott levõ(csak szövegként ellenõrizve) szöveg.

Pano
Hali!
Aki szeretné, hogy a VIPRE termékekbõl beigényeljék a magyar fordítást, az írjon egy kérvényezõ/panaszkodó levelet az alábbi címre (angolul), mert ha van rá kellõ igény, akkor megadják a lehetõséget a honosításra.

cím: WeCare(KUKAC)gfi.com

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Egy kérdésem lenne Hozzátok.Szokom használni a Vírustotal-t.az utóbbi idõben nem is volt semmi gondom vele.Ma viszont belefutottam egy érdekes dologba:mikor az oldalra mentem a felsõ fekete sávban a "Kezdõlap"felirat helyett egy kis házikó volt.Azon kívûl totál ugyanolyan volt az oldal.Rákattintottam,hogy kiválasztott fájl feltõltése.Erre a megszokott rövid piros csík helyett egy hosszú jött be a megszokott ablakba,ami fölé azt írta ki az oldal,hogy "Compute hash...".Ez a csík végigment,majd jött egy ugyanilyen hosszú,ami fölött s "File upload"volt.Ez is végigment.De a fájlt nem tudta ellenõrizni.Úgy tünt,nagyon le volt lassúlva az oldal.Próbaképpen a saját oldalát is leellenõriztettem vele.Tisztának találta magát,de kiírt az eredményhez valami olyan rizsát,hogy csak szöveges állományként ellenõrizte az oldalt.Vagy valami hasonlót.Webfordítással fordíttattam.Aztán pattantam a VT oldaláról.Pár perc után újra visszamentem.Akkor már az elején említett kisház helyezz a "Kezdõlap"volt fenn a fekete sávban.Mikor vizsgáltatni akartam vele valamit,valami közel 1000-es sort írt ki elém.A feltöltõ sáv is a megszokott volt már.Aztán ez a hosszú sor kb 5perc alatt eltûnt.Most már újra úgy megy,ahogy szokott.Bocs a hosszú rizsáért.De mondom,hátha tud valaki erre valami lehetséges magyarázatot.....<#conf>

TopGun
Nagyon koszonom a gyors segitseget.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Sziasztok! Tudja valaki, hogy milyen program kell az AVG teljes eltavolitasahoz? mert ugy tudom, hogy sima uninstallal nem lehet leszedni a geprol es most muszaly eltavolitani, mert nem engedi a Wifi-t hasznalni valamiert.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Erre; ötlet? Valaki?
Ez inkább tabletekre lesz jó...te is tudod.
Hát szép kis lista az biztos. Ez inkább a Panda Cloudhoz áll közelebb a maga 700k-s kliensével. Vipre sokat hallom, hogy gyors de még nem próbáltam.
Láthatod milyen régi gépem van, semmiféleképpen nem tehetem rá a Windows 7, mert nem is kompatibilis (csak gondoltam szolok errõl a kompatibilitásról, nehogy olyan gépet vásárolj, amire nem tudod feltenni a Windows 7: <click ide!> hogy leellenõrizd).
Látom errõl lemaradtál!<#pias><#pias><#pias><#pias><#pias>
Ööö...amúgy pár éve jött ki a windows 7.

Izé...csak gondoltam szólok, hogy tudd. <#hehe>
Még mindig a BitDefender és azt hiszem a Trend Micro meg a McAfee is jobban terheli a gépet, mint a Kaspersky.
Az AVG kb. úgy áll mint Kaspersky, viszont az Avast már elég jól megy régi gépeken. Norton kb, a kettõ között (Avast és Kaspersky), az MSE egyrészt valamivel kevesebbet terheli a gépet, mint az Avast. Ami kitûnõ, az a Vipre lenne. Ezek saját vélemények és az én gépemen voltak tesztelve. A többit nem próbáltam most újabban.
Hardver rész: Intel Celeron 3.06 GHz processzor, 512 MB + 1024 MB a RAM, 128 MB ATI RADEON 9200 videokártya, ASUS alaplap.
Rendszer: Windows XP Professional SP3 Version 2002 (SP2-rõl volt frissítve SP3-ra).
Sziasztok a 7-es verziójú avast! Internet Security már támogatja az avast! fiókot, amit össze lehet kapcsolni.

Kérdésem; mire jó ez leírná valaki? Köszi
Narxis
Nem fogja csak ha valami brutál régi gyenge géped van!

Gyakorlatilag kidobták a régit. Prevxet megvették aztán arra építkeznek most. Pont Kaspersky ellenpontnak szántam, az jelentõsen megfogja a gépet azért.
Valamikor a Webroot (ezelõtt több mint egy éve próbáltam) elég keményen fogta a gépeket, nem tudom most mennyire javítottak benne, mert ahogy írják tényleg kevés a gépigénye.
Narxis
Ezeket inkább prohardveren hirdesd, ott is van antivírus topik. 😄

Elsõre lemaradt a url beszúrás 😊

Secure Anywhere Complete
Hát ennyiért wsat is kapsz 3 pcre +3 mobil eszközre. Ami lassú gépeket nem fojtja meg mint kaspersky.
http://www.webroot.hu/secureanywhere-complete-2012.html
bertino
kis lett belole, koszi.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Szerintem KIS vagy NIS. Én ezt a kettõ használom fizetõsbe, egyik asztali pc-n másik laptopomon és egyikkel sincs problémám.
gergely1991
Fizetõs?
Kaspersky internet security vagy Kaspersky Antivirus,Norton Internet Security,Norton AntiVirus,Avast Internet Security esetleg?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

bertino
ha fizetos, akkor gdata vagy symantec vagy valami mas... ?

avira mondjuk mar volt.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

A Win7 nek kevesebb a hibája mint az Xp-nek ebben biztos lehetsz.
Ráadásul nem kell neki húdesokkaljobb gép.

Nekem egy gyenge 8 éves Amilo notebook on (alapból 512! ram, amit kibõvítettem 1,5 gigára) is Win7 Home Premium van

MeoH
W7 tobb, mint 2eve megjelent. Es mar akkor "kiforrottabb" volt, mint a vista 😊

fuck mmo's..i.,

gergely1991
például még😛ctools Firewall

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Törölt felhasználó
Áhhh, nem olyan fullos a gépem és am is vannak még hibái a 7-esnek. Majd ha faszán kiforrt és lesz hozzá legalább sp2-akkor majd váltok 😊
Az tényleg fos, de hallod a win7re érdemes lenne váltani...

...már évek óta...LOL!
Törölt felhasználó
Vista télleg... Az akkora szar volt, hogy el se jutott a tudatomig a létezése 😄 Kösz a tippeket
Narxis
😄 hát ott van a Vista vagy a Win 7, idén már jön a Win 8 is. 😄 Akkor tehetsz mellé Outpostot, Online Armort vagy ZoneAlarm-ot.

Törölt felhasználó
XP-m van 😊 És tervezek tûzfalat mellé. Ajánlani nem tudsz hozzá semmit? AM mire gondolsz hogy újabb mint az XP? Az csak a windows 7 nem? Kb úgy mondtad, mintha a 3.11-rõl beszélnél 😄
Narxis
Az ingyenes Avast is jó minden ellen, csak tûzfala nincs, ha XP-nél újabb op. rendszered van akkor nem kötelezõ tûzfalat telepíteni mellé.

Én nem használok külön tûzfalat.

Törölt felhasználó
Áhh, értem. Akkor térjünk vissza az eredeti témára.
Szóval Avast jó kémprogram ellen is? Vagy inkább csak vírusírtó? Vagy inkább csak spyware?
Te pld milyen tûzfalat használsz, ha ezekhez nincs?
Narxis
Mert fizetõs és nehéz hozzá okosságokat találni. 😄 A warezos kulcsokat gyorsan feketelistára teszik, trial resetert meg nem szívesen használ az ember.

Törölt felhasználó
Oké, és miért nem merült fel mint lehetséges program, ha olyan jó? 😊
Narxis
Kaspersky az nagyon jó!

Törölt felhasználó
Sziasztok!

Azt látom hogy nagy az egyetértés abban, hogy az avast a legjobb vírusvédelmi progi. De véd spyware-ként is jól mûködik? Milyen tûzfalat ajánlotok hozzá?
Én eddig Norton 360-at használtam a tûzfaljával együtt, meg adaware-t a kémprogikra. Kaspersky-ról mi a vélemény?
Szia!
Az avast! Free Antivirus valóban kompakt kis programnak néz ki.
Opcionálisan jól konfigurálható.
Az sem utolsó szempont, hogy a levelezés mellett - ami részét képezi több vírusvédelmi programnak is - weblap biztonságot is figyel.
Azt hiszem, kikötök mellette.
Köszönöm neked és a támában megszólalóknak a segítséget.

Üdvözlettel: gy?jt?

Yoda001
tudnátok adni egy szerintetek korrekt online port scannert? 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Narxis
<#levele><#levele>