bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• olivaoil
    "Viszont fenyegetést nem jegyez be sehova..."

Hát persze, attól hogy még törölt a fájl, nem lesz se veszélyesebb, se gyanúsabb ;)

És köszönöm szépen a változtatást, így most már jobban látok.

Egyébként a vírusírtós kérdésemről szólva írták azt a chat-en, hogy az AVG a legjobb.
    Nos, az ugyebár még mindig kérdéses, hogy hogy tudom "beszerezni" az AVG-t. (bocsánat, hogy ezt mondom, de fizetni már vírusírtóért nem fogok semmiképpen sem. remélem azért ez néhányotoknak érthető. annak idején egyébként fizettem is rendesen több vírusírtóért is. De a "rémálmaim elől" így sem menekültem. Úgyhogy szvsz. az, hogy most megvenném az AVG-t kb. olyan lenne számomra, mintha 10.×-e is megmérgeznének és fizessem ki nekik az ellenszert, miközben azért a vesém csak tönkrement)
    - bocs a kitérőért - Szóval most eszembe jutott, hogy van nekem egy 2010. február 17.-i kiadású Norton 360 "Átfogó védelem" CD-m, amit anno TUDOK-on nyertem, tehát teljesen jogtiszta. Persze tudom, hogy nem sokat ér most már védelem szempontjából, miért is érne, DE arra gondoltam, hogy azt először felteszem, utána elkezdek keresgélni az AVG iránt, és ha találok valami használhatónak tűnő dolgot, azt leszedem, átellenőrzöm az AVG-vel ahogy tudom, aztán feltelepítem.

Persze ez se tutira 100%-ig biztonságos, (semmi sem az,) de szerintetek mennyire helyes lépés lenne ez?