41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#39590 Azért találhatta meg mert a
meghajtó:\recycled nevű mappában helyezkedik el (magyarul a lomtárban),amíg a shift+delete billentyűt nem nyomja meg addig a fent említett mappába másolja át,nem maradt ott a helyén(mondjuk a vírusirtó nem is látná úgy). Viszont az igaz hogy tényleg visszahozhatók a fájlok egy speciális program segítségével(Avira Personal Unerase),amíg az a szektorész felül nem íródik).Pagefile pedig lapozófájl a virtuális memória része(nem aktív folyamatokat oda másolja hogy legyen szabad helye a operatív tárnak az aktív folyamatok működésére).
UI:Kérésre ideiglenesen eltávolítottam a szövegterület háttérképét,majd kitalálok valamit.. -
olivaoil #39589 Ne félj attól, szvsz. nem kell törődj vele: Ti.: ugye amikor törölsz, akkor fizikálisan még egyáltalán nem törlöd ki a fájlokat, sőt, még a fájlrendszerből sem teljesen, csak az általa használt (mármint a "törölt" fájl által használt) területet jelöli meg "üresnek", vagyis felülírhatónak. <Ennek akkor tudsz igazán örülni, ha valami szemét baleset miatt irtó fontos doksik törlődtek le>
Így ugye az általad törlésre ítélt fájloknak még a tartalma és a fájlneve is meg van valójában, ezt pedig már a közepesen jó vírusírtók is felismerik. Az persze gondolom változó, hogy "rejtettnek" jelöli meg a vírusírtó, gondolom abban gondolkodik, hogy vannak olyan vírusok, amik pofátlanul el tudják magukat rejteni a fájlrendszerben vagy akár nem particionált területre is beírják magukat [a dos-win98-as korszakból pl. hallottam olyan iraki programot, ami bármilyen fájlt kompletten elrejt a fájlrendszerben, ami pl. anno gondolom házkutatásnál jött jól, ha a kalózkodásaid miatt beköptek, de volt eszed elrejteni - azért gondolom főleg ma már nem biztos hogy bejönne]
Persze nem akarok annyira belemenni a problémába, nem is vagyok prof., de pl. az ez idei tanévben is volt, hogy a rajz-média tanárom egy rossz kattintás miatt minden filmet törölt, amire azonnal mondtam, hogy ne használja és ne kapcsolja be a gépet, mert még otthoni módszerrel visszahozható adott progival ; aztán ő is mondta, hogy utána amikor vírusellenőrzést tartott, akkor írta az Avast a törölt filmek fájlneveit, úgyhogy ő is bízik ... végül is egy híján mind visszahozta, ami ugye a pagefile és még néhány dolog rovására írható, mert ugye "nem mondtam, hogy ne kapcsolja be a gépet"
Na, egy szó mind száz, ne zavarjon.
- Egyébként nem tudnátok esetleg megváltoztatni ezt a szövegdobozt : Az még jó, hogy fekete alapon fehér betű, de szvsz. itt alul ez a "Lehetőleg ne offoj..." szürke szöveg nagyon bezavar a 6. sor után. -
#39588 Az adatokat ott amikben tarolja mi lett scannelve,azokat kell torolnod.. -
Madmano #39587 Na,megvan,miért csinálta a KIS azt,amit leírtam.Mint kiderült,csinálja más mappák,fájlok esetében is(legalábbis nálam).A lényeg:adva van egy mappa.Ha ebből egy vagy több fájlt,mappát törlök és utána a mappára víruskeresést csináltatok a KIS-sel,a törölt,tehát már a mappában nem lévő fájlokat rejtett fájlokként írja,ahogy a linkelt képemen is látszik.Pár másodperc múlva már nem esik ebbe a hibába.Kérdésem:ez mitől lehet?A KIS-t újraraktam.De ugyanez a helyzet?Az ügyfelesek azt mondták,náluk nincs ilyen jelenség. -
Zune #39586 Nem Nem!!!:):)Találtam okossságot és kiválóan müködik!nem lesz legális kód!:) -
olivaoil #39585 by DOOMISTA : "nem is figyeltél semmire amit eddig írtunk neked így az Avira-val benyaltál vírust amit gőzöm sincs hogy csináltál, mert elég nehéz."
???
Mi, most akkor ez azt jelenti, hogy az Avira 99%-os védelmet nyújt - (<lásd.: "mert elég nehéz">)
((a felhasználói hülyeséget most ne vedd számba, természetesen az ellen egyetlen program se tudja megvédeni a felhasználóját)) -
Madmano #39584 Itt a kép. -
Madmano #39583 Dióhéjban
a történet:fenn volt elég régóta a KM player.Nem is volt vele semmi
gondom.Aztán ma olvastam valahol,hogy a régebbi km player.exe-ben lehet
hogy van vírus.Hát feltöltöttem a Vírustotal-ra az exe-jét.Ott egy
Bytehero nevű kereső jelzett rá valami lehetséges trójait.No,mondom
akkor leszedem,keresek helyette másik lejátszót.A CCleanerrel
uninstalláltam.Aztán mikor ez megvolt,még rákerestettem a mappára,a
KIS-el,hátha maradt még ott valami.....Nah,akkor jöttek azok az
eredmények,amiket a mellékelt képen lehet látni.De ezeket az
eredményeket egymás után dobálta fel jobb oldalon lenn a KIS sárga
ablakban.Utána vesztemre rányomtam a CCleanerre a takarításra.Utána már
csak üres km player mappát találtam.Ezután próbáltam
rendszervisszaállítással visszavarázsolni a mappát,de nem tudtam ezt
előhozni.Ami még érdekes,hogy mikor visszaállítottam a rendszert és ott
volt újra a KM player mappa,az exe-jét fölnyomtam újra a VT-ra,azt
tisztának találta.A telepítőt is.A KIS Jelentéseinél semmi gyanús dolgot
nem jelez.Az észlelt fenyegetéseknél sem ír semmit. -
#39582 jah...lol -
#39581 "Én tíz napja vettem egy éves kódot 4000-ért, teljesen másképp viselkedik a KIS, mint warez kulccsal."
Mit értesz ez alatt, tán csak nem egy Kaspersky marketingeshez van szerencsénk? -
Puhos #39580 "Megvenni????....:)hol élsz te?:)"
Lám lám. Csak nem??? -
z1980 #39579 Szívesen! -
Zune #39578 Köszönöm a segitséget!Megnézem a linkeket amit adtál,meglátjuk milyen.Jó pár hónapja használom a KIS 2012-őt és teljesen meg vagyok vele elégedve!Teljesítményben-nekem szinte mintha ott se lenne a gépen-se eszik sokat.Ezen kívül abszolút mindenre figyel!Az elején még ráellenőriztem egy két progival de semmit se találtak nem tudták felülmúlni!Most már nem teszem.Azt mondod 4e-ért kód?Hát ha sokat fogok vacakolni a törésekkel ájjj egye fene lehet nekem is vennem kell legális kódot....áááá pedig nagyon nem akarok!
Még egyszer köszi!Üdv! -
z1980 #39577 Ezeken a linkeken találsz mindig friss kulcsokat KIS-hez: http://www.hack-home.net/ vagy http://www.kavkiskey.org/new.html. Én tíz napja vettem egy éves kódot 4000-ért, teljesen másképp viselkedik a KIS, mint warez kulccsal. Először használok nem tört kergetőt (nodot kivéve), megérte!!! Béke -
#39576 Meg ezt is... -
#39575 Olvastam róla innen... -
#39574 ÉRDEKES! Lehet egy kamu hír, de elég elvetemülten hangzik!!
DNSChanger malware!!!
Itt tudjátok az ip-teket ellenőrizni:
DNS check
X -
Zune #39573 Üdv NARXIS!Bocsánat de már nem emlékeztem hogy ki ajánlotta a törést a KIS-hez.De akkor ezek szerint te.És JÓ is volt!Naná!Csak mostanra már "elfáradt mert tényleg nem lehet használni!Egyenlőre találtam egy kulcsot most azzal megy de ahogy te is irtad napok hetek kérdése és kilövik azt is....Mind egy próbálkozom a kereséssel!
Üdv! -
#39572 Én nem adnék pénzt vírusirtóért, előbb térnék át Comodo-ra mint hogy fizessek. -
#39571 Én ajánlottam és jó volt, csak azóta kijött egy újabb patch. Egyelőre nem látom, hogy lenne működő trial reset viszont volt nem rég 90 napos KIS 2012 promo, azt kéne megkeresni. Vagy ott vannak még a kulcs fájlok ha nagyon kell de az elég random. Van amelyik hetekig jó, van, hogy naponta kell cserélni. -
#39570 Sajnos csak azt tudom említeni amit más is.Hiába keresel újabb és újabb okoságokat akkor se úsznád meg ingyen,ahogy nézem mégse volt olyan "jó kis megoldás" amit ajánlottak.Vagy megveszed,vagy kipróbálsz egy elöző verziót,vagy keressel ingyenes alternatívákat.Ezért kár vele vacakolni.... -
Zune #39567 Úgy látszik nem figyeltél rendesen,a legelső hozzáoszlásomban írtam hogy már próbáltam egy párat de azok nem voltak jók.Azért írtam be mert hátha van valaki DE EZ NEM TE VAGY aki esetleg tud egy tutit!Képzeld el a kis agyaddal hogy kihasználom az internet adta lehetőségeket és ide csak nagyon ritkán írok be!Azóta is folyamatosan próbálgatom keresek utána.De ha kapok olyat amit esetleg én nem töltöttem még le kipróbálom!
Tudom hogy előbb utóbb kilövik a trial reset programokat de abból is jönnek ki újabb kiadások amik még egy darabig jók!
"Sok embernek az a legkönnyebb, ha valami nem megy, akkor beírok egy fórumba, hogy ez meg az a bajom segítsen már valaki!"
Miért ebben a fórumban nem lehet segítséget kérni???Hmmm?Ja kérni lehet csak tőled egy idegen ne várjon semmit.Azt tudod hogy a NIS2012 4.500-ért is van.:):)
-
Puhos #39566 Csak annyi még, hogy használd ki az internet adta lehetőségeket. Sok embernek az a legkönnyebb, ha valami nem megy, akkor beírok egy fórumba, hogy ez meg az a bajom segítsen már valaki! Keressél trial resetet (amit egyébként előbb utóbb ki fognak lőni), de egyszer majdcsak rájössz erre is. Persze egy kis segítséggel!
Sok sikert! -
Zune #39565 Ühüm!Csak egy kicsit cinikus volt az amit irtál.Én elsősorban egy jól működő trial reset programot kerestem.Te meg jössz azzal hogy "megvenni"!Nem megvenni akarom...nem esett le?Arra én is rájöttem ha megveszem megoldódik a probléma egyik fele,működni fog normálisan a KIS!
Ezért nem kell beírnod egy fórumba!Arra emlékszem hogy a múltkor se tőled kaptam azt a linket amivel sikerűlt a törés...most se számitottam nálad másra! -
Puhos #39564 Úgy érzem én is megadtam a tiszteletet. Nem sértegettelek, nem írtam semmi olyat ami nem való egy fórumba. Legalábbis ÉN!
Egyébként már elég olcsón hozzá lehet jutni a neten szoftverekhez teljesen legálisan. Én pl. 4.500 Ft-ért vettem NIS2012-t dobozos verziót.
Csak keresni kell! -
Zune #39563 Vicces vagy mint az alsógatyám csak nem olyan kitartó!Szerinted ha meg akarom venni akkor ide irok?Ilyen demagóg dumával ne fárasz már!Azt hiszem normálisan fogalmaztam és mindenkinek megadtam a tiszteletet.Megvenni????....:)hol élsz te?:) -
Puhos #39562 Esetleg megvenni? Ez is egy megoldás . -
Zune #39561 Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni!KIS hu 2012-höz szeretnék trial reset programot.Jó pár hónapja kaptam itt egy linket onnan töltöttem le egy bizonyos Kaspersky sequridad nevű programot.Több féle akrtiváló,trial reset volt benne.Jó is volt idáig de mára sajnos egy se működik.Pontosabban működnek a programok csak amikor megtörténik az aktiválás újrainditom a gépet és kb fél óra után már kiírja hogy a probalicensz lejárt.Tehát kb fél óráig van 30 napom utánna 0!Keresgéltem én már valami újjat a neten de sajnos azzal se megy.Letöröltem registryt kipucoltam újra feltöltöttem de semmi változás.
Esetleg valaki tud erre megoldást?
A segitségeteket előre is köszönöm!!!
Üdv! -
#39560 Tök gagyi Vipre domain alatt egy tök más cég termékét nyomni! -
#39558 Búcsúzik a magyar Vipre... -
#39557 jaja, arra kérdeztem is, hogy most nálam van-e valami problem, vagy tényleg megszűnt a kulcs...
dobom majd a PM-et természetesen, meg nyomok egy "hasznos hozzászólás zöldplusz" gombot is... és köszönöm szépen, addig keresek, hátha találok valamit... múltkor még szinte az összes új jutub videót is meglestem, meg minden, amit ellehet képzelni :D -
#39556 Jó a kérdés...
egyébként ez nem hiszem vírus volt.:)
de mondom, AVG-FREE tökéletes számomra, úgy néz ki.:D -
KaBuTo666 #39555 Volt egy promó oldal ami előző héten még gond nélkül üzemelt, de úgy látszik vége megint az ingyen kulcsoknak :DD
Még szerencse, hogy elraktároztam egy kulcsot +ba, de jó fej vagyok és neked adom mert nekem elég tesztelés céljából az a maradék 2 hónap. Viszont csak hétfőn tudom odaadni, kellene dobnod hétfőn reggel vagy délután 15óráig egy pm-t hogy el ne felejtsem. -
KaBuTo666 #39554 Akkor miért kaptál be vírusokat? :D -
#39553 srácok... nem tudtok Avira ISS-hez promokulcsot, akár csak olyat is ami egy hónapra adja a liszenszt?
9 nap és vége az enyémnek, de múltkor is kb. 3 óra keresgetés után találtam működőt (egyébként megérte keresni), de reménykedek, hátha tud valaki új linket, vagy esetleg van neki egy fájl épp, nagyon megköszönném -
#39552 Ajj, Te!
Először is, be szoktam állítani a vírusírtót, miután felraktam. Ezerszer linkeltétek már a helyes beállításokat az Avirahoz, meg is tettem. Ugyan ez Free változat volt.:)
A másik dolog pedig nem cheateket keresek, hanem törést a játékhoz, hogy egyáltalán tudjak velük játszani.:D és elég megbízható helyről töltöm.. moderátor töltötte fel egy nagyon neves oldalon.:)
-
KaBuTo666 #39551 Tudom hogy hány éve vagy a topikban, hány ezer kérdéssel fordultál ide, hány antivírus volt a gépeden. Tudom, hogy nem is olvastad életedben a topikot, nem is figyeltél semmire amit eddig írtunk neked így az Avira-val benyaltál vírust amit gőzöm sincs hogy csináltál, mert elég nehéz. Gondolom megint a játékokhoz való cheateket meg minden féle hókuszpókusznak dőlsz be újra és újra, akkor ne csodálkozz hogy vírusos lesz a géped, ha még kivételek közé is adod az antivírusban, és persze hogy az antivírus a hibás és nem te. :-))) Nem oltásból írtam, csak azért na... :-)) -
#39550 Nem gáz, talált vírusokat ez az AVG, de mindet leszedte. Elég szimpatikus vírusírtó.
Kösz a segítséget! -
TARTYOM #39549 Panda Cloud Beta 1.9.2 -> Good -
#39548 PL: