bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• olivaoil
    Ne félj attól, szvsz. nem kell törődj vele: Ti.: ugye amikor törölsz, akkor fizikálisan még egyáltalán nem törlöd ki a fájlokat, sőt, még a fájlrendszerből sem teljesen, csak az általa használt (mármint a "törölt" fájl által használt) területet jelöli meg "üresnek", vagyis felülírhatónak. <Ennek akkor tudsz igazán örülni, ha valami szemét baleset miatt irtó fontos doksik törlődtek le>
    Így ugye az általad törlésre ítélt fájloknak még a tartalma és a fájlneve is meg van valójában, ezt pedig már a közepesen jó vírusírtók is felismerik. Az persze gondolom változó, hogy "rejtettnek" jelöli meg a vírusírtó, gondolom abban gondolkodik, hogy vannak olyan vírusok, amik pofátlanul el tudják magukat rejteni a fájlrendszerben vagy akár nem particionált területre is beírják magukat [a dos-win98-as korszakból pl. hallottam olyan iraki programot, ami bármilyen fájlt kompletten elrejt a fájlrendszerben, ami pl. anno gondolom házkutatásnál jött jól, ha a kalózkodásaid miatt beköptek, de volt eszed elrejteni - azért gondolom főleg ma már nem biztos hogy bejönne]
    Persze nem akarok annyira belemenni a problémába, nem is vagyok prof., de pl. az ez idei tanévben is volt, hogy a rajz-média tanárom egy rossz kattintás miatt minden filmet törölt, amire azonnal mondtam, hogy ne használja és ne kapcsolja be a gépet, mert még otthoni módszerrel visszahozható adott progival ; aztán ő is mondta, hogy utána amikor vírusellenőrzést tartott, akkor írta az Avast a törölt filmek fájlneveit, úgyhogy ő is bízik ... végül is egy híján mind visszahozta, ami ugye a pagefile és még néhány dolog rovására írható, mert ugye "nem mondtam, hogy ne kapcsolja be a gépet"

Na, egy szó mind száz, ne zavarjon.

- Egyébként nem tudnátok esetleg megváltoztatni ezt a szövegdobozt : Az még jó, hogy fekete alapon fehér betű, de szvsz. itt alul ez a "Lehetőleg ne offoj..." szürke szöveg nagyon bezavar a 6. sor után.