bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Madmano
    Egy kérdésem lenne Hozzátok.Szokom használni a Vírustotal-t.az utóbbi időben nem is volt semmi gondom vele.Ma viszont belefutottam egy érdekes dologba:mikor az oldalra mentem a felső fekete sávban a "Kezdőlap"felirat helyett egy kis házikó volt.Azon kívűl totál ugyanolyan volt az oldal.Rákattintottam,hogy kiválasztott fájl feltőltése.Erre a megszokott rövid piros csík helyett egy hosszú jött be a megszokott ablakba,ami fölé azt írta ki az oldal,hogy "Compute hash...".Ez a csík végigment,majd jött egy ugyanilyen hosszú,ami fölött s "File upload"volt.Ez is végigment.De a fájlt nem tudta ellenőrizni.Úgy tünt,nagyon le volt lassúlva az oldal.Próbaképpen a saját oldalát is leellenőriztettem vele.Tisztának találta magát,de kiírt az eredményhez valami olyan rizsát,hogy csak szöveges állományként ellenőrizte az oldalt.Vagy valami hasonlót.Webfordítással fordíttattam.Aztán pattantam a VT oldaláról.Pár perc után újra visszamentem.Akkor már az elején említett kisház helyezz a "Kezdőlap"volt fenn a fekete sávban.Mikor vizsgáltatni akartam vele valamit,valami közel 1000-es sort írt ki elém.A feltöltő sáv is a megszokott volt már.Aztán ez a hosszú sor kb 5perc alatt eltűnt.Most már újra úgy megy,ahogy szokott.Bocs a hosszú rizsáért.De mondom,hátha tud valaki erre valami lehetséges magyarázatot.....