Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Mégegyszer köszi!
McAfee Antivirus Plus 6 hónap ingyen,megéri érdemes belefogni?
Tudom, volt egyszer egy "magic lantern" dolog,de én úgy emlékszem azt a Norton-nal hozták összefüggésbe.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Azaz 100%-os védelmet ad? <#wow2>#wow2><#wow2>#wow2>
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Hello.
Anyukám gépére kellene valami olyan vírusirtó program, amihez nem kell hozzányúlni, feltelepítem és elmegy magának "örökre"... 😄
Még annyi lenne a kikötés, hogy a tûzfalat könnyen ki- és betudjam kapcsolni.
Köszi elõre is. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egyik napról a másikra meghülyült a gépem. Vagyis valahonnan beszedett valami malware -t (vagy malwareket). Hogy honnan azt nem tudom.
Win7 és comodo internet security -m van. Elég gyakran riszt a comodo, hogy kártevõt érzékelt. Sokszor trojware.win32.patched.hn -t érzékel, sokszor pedig ilyeneket: malware@91dtytaa3obj, malware@3v6zxgi6cftzq, malware@2whz6e32y7drc
további tünet, hogy firefox -ban, ha egy google által kiadott találtra nyomok, akkor nem az adott oldalt tölti be, hanem látszólag át akar irányítani máshova... kozanekozasearchsystem.com ill. hfadhfs.osa.pl amit nem is enged megnyitni az ff, mert "bejelentett támadó webhely"
nem tudok guglizni sem semmit, help pls... le akarom pucolni ezt a sok szart a gépemrõl 😊
Bazinga!
Teljes védelmet biztosító szoftvert,szoftvereket keresek. Ingyen letölthetõ, használható. Tûzfal, vírusirtó, spyware irtó, plusz egyéb hasznos program pl. malwarebytes, ccleaner, hitmanpro vagy regisry tisztító:éremes e ezeket használni? Ki mit használ?
(8GB RAM, 4mags proci)
Ha választani kéne akkor melyiket a kettõ közzûl Vipre Antivirus Premium vagy Webroot SecureAnywhereEssentials?
Úgy gondolom mindkettõ jó...de mégis
Elõre is köszönöm!
Mondjuk IS helyett most azért is használom ezt mert "olcsó" és gondozásmentes az aktiválása.
Újra írom, ez a kliens verzió 160 Megás telepítõvel, ebben nincs semmiféle "központi felügyelet" vagy hasonló. Önállóan védi a gépet. 3 folyamatot futtat, 15 megát eszik. Folyamatosan frissíti az adatbázisát. És gyakorlatilag lifetime licensz.
Hogy tudnám rávenni hogy ne zaklasson? (A "visszaállítás és ellenõrzés kizárása" gomb inaktív)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Ide küldöd
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
© Arkon javaslata is jó azzal a csökkentett Windows beindítással, de ha profi vírus, akkor nem fog sikerülni, mert vannak olyanok is, hogy csökkentett módban is már futnak. Még akkor az érdekesebb, ha azt amit a Malwarebytes detektált és kitörölte egy másik, amit még nem detektáltál a gépen, hozza be/tölti be az internetrõl.
Én azt ajánlom, hogy futtasd le a Kaspersky Rescue CD, BitDefender Rescue CD és az Avira Rescue CD (lásd Biztonsági segédprogramok legördülõ menübõl), ezek közül szerintem valamelyik megtalálja. Ezekkel a Rescue CD-kel az a jó, hogy amit kitöröl, az ki van törölve, viszont ha újból visszakerül, akkor azt jelenti, hogy van egy másik trójai, amit még nem detektáltak és az írja/tölti vissza, ezért lehet kell várj még egy hetet, amíg detektálni fogják és akkor sikeresen ki lehet tisztítani a gépet.
Ha az Avira rescue CD és a BitDefender Rescue CD nem akarod CD-re kiírni, és a géped támogatja az USB bootolást, akkor van egy jó program, ami bootolhatóvá teszi a pendrivert: UNetbootin.
Ja hát igen a firefox.Ráadásul még a 4.1-est használom