41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#39247 OMG mekkora f.szok ezek. Szedem is le bár nekem a Pro van fent. :D -
Madmano #39246 Hát nekem KIS2012 van és ezzel is elég gyors a WoT.Maga a játék indulása is,meg a pályára is az elsők között rak be.Pedig nincs a kivételek közé rakva a játék... -
kjhun #39245 Ezt olvastátok már?
leadja a drotot a daemon tools a hamis szoftverekrol
Anti Malware 1.60.1.1000 Jelentés részlet:
2012/03/07 08:40:15 +0100 OTTHON-AFDDB26F .... IP-BLOCK 212.117.179.107 (Type: outgoing)
Hasonló az IP-cím tartomány, mint ami a fentebbi cikkben van. Lehet, hogy ez is odatartozik? A cikk megjelenése óta, már kijött az újabb verzió. Ez a MountSpace, az 5.0-ás DT Pro-ban jelent meg először, utána meg a 4.45.2-es Lite verzióban. Most a 4.45.3-as a jelenlegi. -
#39244 Így? :D
-
#39243 Hogy adjam hozzá? :D -
#39242 Kaspersky Internet Security 2012
Meg jah, kivételekhez adhatod a játék mappáját. -
#39241 Allisd be,hogy a jatekot ne scannelje stb. -
#39240 Kaspersky Internet Security 2011 helyett mit ajánlotok? (az a bajom vele hogy baromi lassan tölt be a World of Tanks)
Ingyenes kellene vagy havonta resetelős
-
Madmano #39239 Visszavonva.Egyébként a szöveg:"The URL response content could not be retrieved or it is some text format (HTML, XML, CSV, TXT, etc.), hence, it was not enqueued for antivirus scanning." -
Madmano #39238 Még annyit,hogy amikor már viszonylag helyrejött az oldal és akkor nézettem meg vele a saját linkjét,akkor nem volt ott az eredménynél az elözőnél ott levő(csak szövegként ellenőrizve) szöveg. -
#39237 Hali!
Aki szeretné, hogy a VIPRE termékekből beigényeljék a magyar fordítást, az írjon egy kérvényező/panaszkodó levelet az alábbi címre (angolul), mert ha van rá kellő igény, akkor megadják a lehetőséget a honosításra.
cím: WeCare(KUKAC)gfi.com -
Madmano #39236 Egy kérdésem lenne Hozzátok.Szokom használni a Vírustotal-t.az utóbbi időben nem is volt semmi gondom vele.Ma viszont belefutottam egy érdekes dologba:mikor az oldalra mentem a felső fekete sávban a "Kezdőlap"felirat helyett egy kis házikó volt.Azon kívűl totál ugyanolyan volt az oldal.Rákattintottam,hogy kiválasztott fájl feltőltése.Erre a megszokott rövid piros csík helyett egy hosszú jött be a megszokott ablakba,ami fölé azt írta ki az oldal,hogy "Compute hash...".Ez a csík végigment,majd jött egy ugyanilyen hosszú,ami fölött s "File upload"volt.Ez is végigment.De a fájlt nem tudta ellenőrizni.Úgy tünt,nagyon le volt lassúlva az oldal.Próbaképpen a saját oldalát is leellenőriztettem vele.Tisztának találta magát,de kiírt az eredményhez valami olyan rizsát,hogy csak szöveges állományként ellenőrizte az oldalt.Vagy valami hasonlót.Webfordítással fordíttattam.Aztán pattantam a VT oldaláról.Pár perc után újra visszamentem.Akkor már az elején említett kisház helyezz a "Kezdőlap"volt fenn a fekete sávban.Mikor vizsgáltatni akartam vele valamit,valami közel 1000-es sort írt ki elém.A feltöltő sáv is a megszokott volt már.Aztán ez a hosszú sor kb 5perc alatt eltűnt.Most már újra úgy megy,ahogy szokott.Bocs a hosszú rizsáért.De mondom,hátha tud valaki erre valami lehetséges magyarázatot..... -
#39235 Nagyon koszonom a gyors segitseget. -
kl24h #39234 Itt lenne -
#39233 Sziasztok! Tudja valaki, hogy milyen program kell az AVG teljes eltavolitasahoz? mert ugy tudom, hogy sima uninstallal nem lehet leszedni a geprol es most muszaly eltavolitani, mert nem engedi a Wifi-t hasznalni valamiert. -
kl24h #39232 Második félévi DDoS-helyzetkép és statisztika a Kaspersky cégtől (2012. február 23.) -
mester1987 #39231 Erre; ötlet? Valaki? -
KaBuTo666 #39230 Ez inkább tabletekre lesz jó...te is tudod. -
szaki2 #39229 Hát szép kis lista az biztos. Ez inkább a Panda Cloudhoz áll közelebb a maga 700k-s kliensével. Vipre sokat hallom, hogy gyors de még nem próbáltam. -
kl24h #39228 Láthatod milyen régi gépem van, semmiféleképpen nem tehetem rá a Windows 7, mert nem is kompatibilis (csak gondoltam szolok erről a kompatibilitásról, nehogy olyan gépet vásárolj, amire nem tudod feltenni a Windows 7: <click ide!> hogy leellenőrizd).
Látom erről lemaradtál! -
KaBuTo666 #39227 Ööö...amúgy pár éve jött ki a windows 7.
Izé...csak gondoltam szólok, hogy tudd. -
kl24h #39226 Még mindig a BitDefender és azt hiszem a Trend Micro meg a McAfee is jobban terheli a gépet, mint a Kaspersky.
Az AVG kb. úgy áll mint Kaspersky, viszont az Avast már elég jól megy régi gépeken. Norton kb, a kettő között (Avast és Kaspersky), az MSE egyrészt valamivel kevesebbet terheli a gépet, mint az Avast. Ami kitűnő, az a Vipre lenne. Ezek saját vélemények és az én gépemen voltak tesztelve. A többit nem próbáltam most újabban.
Hardver rész: Intel Celeron 3.06 GHz processzor, 512 MB + 1024 MB a RAM, 128 MB ATI RADEON 9200 videokártya, ASUS alaplap.
Rendszer: Windows XP Professional SP3 Version 2002 (SP2-ről volt frissítve SP3-ra). -
mester1987 #39225 Sziasztok a 7-es verziójú avast! Internet Security már támogatja az avast! fiókot, amit össze lehet kapcsolni.
Kérdésem; mire jó ez leírná valaki? Köszi -
#39224 Nem fogja csak ha valami brutál régi gyenge géped van! -
szaki2 #39223 Gyakorlatilag kidobták a régit. Prevxet megvették aztán arra építkeznek most. Pont Kaspersky ellenpontnak szántam, az jelentősen megfogja a gépet azért. -
KaBuTo666 #39222 DNS ellenőrző
-
kl24h #39221 Valamikor a Webroot (ezelőtt több mint egy éve próbáltam) elég keményen fogta a gépeket, nem tudom most mennyire javítottak benne, mert ahogy írják tényleg kevés a gépigénye. -
#39220 Ezeket inkább prohardveren hirdesd, ott is van antivírus topik. :D -
szaki2 #39219 Elsőre lemaradt a url beszúrás :)
Secure Anywhere Complete -
szaki2 #39218 Hát ennyiért wsat is kapsz 3 pcre +3 mobil eszközre. Ami lassú gépeket nem fojtja meg mint kaspersky.
http://www.webroot.hu/secureanywhere-complete-2012.html -
kl24h #39217 Januári spam-statisztika a Kaspersky cégtől (2012. február 21.)
Kaspersky ONE: Universal Security -
KaBuTo666 #39216 ..-ooooo -
#39215 kis lett belole, koszi. -
KaBuTo666 #39214 Szerintem KIS vagy NIS. Én ezt a kettő használom fizetősbe, egyik asztali pc-n másik laptopomon és egyikkel sincs problémám. -
#39213 Fizetős?
Kaspersky internet security vagy Kaspersky Antivirus,Norton Internet Security,Norton AntiVirus,Avast Internet Security esetleg? -
#39212 ha fizetos, akkor gdata vagy symantec vagy valami mas... ?
avira mondjuk mar volt. -
finizlik #39211 A Win7 nek kevesebb a hibája mint az Xp-nek ebben biztos lehetsz.
Ráadásul nem kell neki húdesokkaljobb gép.
Nekem egy gyenge 8 éves Amilo notebook on (alapból 512! ram, amit kibővítettem 1,5 gigára) is Win7 Home Premium van -
#39210 W7 tobb, mint 2eve megjelent. Es mar akkor "kiforrottabb" volt, mint a vista :) -
#39209 például még:Pctools Firewall -
#39208 Áhhh, nem olyan fullos a gépem és am is vannak még hibái a 7-esnek. Majd ha faszán kiforrt és lesz hozzá legalább sp2-akkor majd váltok :)