41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Narxis
    OMG mekkora f.szok ezek. Szedem is le bár nekem a Pro van fent. :D
  • Madmano
    Hát nekem KIS2012 van és ezzel is elég gyors a WoT.Maga a játék indulása is,meg a pályára is az elsők között rak be.Pedig nincs a kivételek közé rakva a játék...
  • kjhun
    Ezt olvastátok már?

leadja a drotot a daemon tools a hamis szoftverekrol

Anti Malware 1.60.1.1000 Jelentés részlet:

2012/03/07 08:40:15 +0100 OTTHON-AFDDB26F .... IP-BLOCK 212.117.179.107 (Type: outgoing)

Hasonló az IP-cím tartomány, mint ami a fentebbi cikkben van. Lehet, hogy ez is odatartozik? A cikk megjelenése óta, már kijött az újabb verzió. Ez a MountSpace, az 5.0-ás DT Pro-ban jelent meg először, utána meg a 4.45.2-es Lite verzióban. Most a 4.45.3-as a jelenlegi.
  • Narxis
    Így? :D

• Met
    Hogy adjam hozzá? :D
  • Narxis
    Kaspersky Internet Security 2012

Meg jah, kivételekhez adhatod a játék mappáját.
  • nandorb
    Allisd be,hogy a jatekot ne scannelje stb.
  • Met
    Kaspersky Internet Security 2011 helyett mit ajánlotok? (az a bajom vele hogy baromi lassan tölt be a World of Tanks)

Ingyenes kellene vagy havonta resetelős
  • Madmano
    Visszavonva.Egyébként a szöveg:"The URL response content could not be retrieved or it is some text format (HTML, XML, CSV, TXT, etc.), hence, it was not enqueued for antivirus scanning."
  • Madmano
    Még annyit,hogy amikor már viszonylag helyrejött az oldal és akkor nézettem meg vele a saját linkjét,akkor nem volt ott az eredménynél az elözőnél ott levő(csak szövegként ellenőrizve) szöveg.
  • Pano
    Hali!
    Aki szeretné, hogy a VIPRE termékekből beigényeljék a magyar fordítást, az írjon egy kérvényező/panaszkodó levelet az alábbi címre (angolul), mert ha van rá kellő igény, akkor megadják a lehetőséget a honosításra.

cím: WeCare(KUKAC)gfi.com
  • Madmano
    Egy kérdésem lenne Hozzátok.Szokom használni a Vírustotal-t.az utóbbi időben nem is volt semmi gondom vele.Ma viszont belefutottam egy érdekes dologba:mikor az oldalra mentem a felső fekete sávban a "Kezdőlap"felirat helyett egy kis házikó volt.Azon kívűl totál ugyanolyan volt az oldal.Rákattintottam,hogy kiválasztott fájl feltőltése.Erre a megszokott rövid piros csík helyett egy hosszú jött be a megszokott ablakba,ami fölé azt írta ki az oldal,hogy "Compute hash...".Ez a csík végigment,majd jött egy ugyanilyen hosszú,ami fölött s "File upload"volt.Ez is végigment.De a fájlt nem tudta ellenőrizni.Úgy tünt,nagyon le volt lassúlva az oldal.Próbaképpen a saját oldalát is leellenőriztettem vele.Tisztának találta magát,de kiírt az eredményhez valami olyan rizsát,hogy csak szöveges állományként ellenőrizte az oldalt.Vagy valami hasonlót.Webfordítással fordíttattam.Aztán pattantam a VT oldaláról.Pár perc után újra visszamentem.Akkor már az elején említett kisház helyezz a "Kezdőlap"volt fenn a fekete sávban.Mikor vizsgáltatni akartam vele valamit,valami közel 1000-es sort írt ki elém.A feltöltő sáv is a megszokott volt már.Aztán ez a hosszú sor kb 5perc alatt eltűnt.Most már újra úgy megy,ahogy szokott.Bocs a hosszú rizsáért.De mondom,hátha tud valaki erre valami lehetséges magyarázatot.....
  • TopGun
    Nagyon koszonom a gyors segitseget.
  • kl24h
    Itt lenne
  • TopGun
    Sziasztok! Tudja valaki, hogy milyen program kell az AVG teljes eltavolitasahoz? mert ugy tudom, hogy sima uninstallal nem lehet leszedni a geprol es most muszaly eltavolitani, mert nem engedi a Wifi-t hasznalni valamiert.
  • kl24h
    Második félévi DDoS-helyzetkép és statisztika a Kaspersky cégtől (2012. február 23.)
  • mester1987
    Erre; ötlet? Valaki?
  • KaBuTo666
    Ez inkább tabletekre lesz jó...te is tudod.
  • szaki2
    Hát szép kis lista az biztos. Ez inkább a Panda Cloudhoz áll közelebb a maga 700k-s kliensével. Vipre sokat hallom, hogy gyors de még nem próbáltam.
  • kl24h
    Láthatod milyen régi gépem van, semmiféleképpen nem tehetem rá a Windows 7, mert nem is kompatibilis (csak gondoltam szolok erről a kompatibilitásról, nehogy olyan gépet vásárolj, amire nem tudod feltenni a Windows 7: <click ide!> hogy leellenőrizd).
    Látom erről lemaradtál!
  • KaBuTo666
    Ööö...amúgy pár éve jött ki a windows 7.

Izé...csak gondoltam szólok, hogy tudd.
  • kl24h
    Még mindig a BitDefender és azt hiszem a Trend Micro meg a McAfee is jobban terheli a gépet, mint a Kaspersky.
    Az AVG kb. úgy áll mint Kaspersky, viszont az Avast már elég jól megy régi gépeken. Norton kb, a kettő között (Avast és Kaspersky), az MSE egyrészt valamivel kevesebbet terheli a gépet, mint az Avast. Ami kitűnő, az a Vipre lenne. Ezek saját vélemények és az én gépemen voltak tesztelve. A többit nem próbáltam most újabban.
    Hardver rész: Intel Celeron 3.06 GHz processzor, 512 MB + 1024 MB a RAM, 128 MB ATI RADEON 9200 videokártya, ASUS alaplap.
    Rendszer: Windows XP Professional SP3 Version 2002 (SP2-ről volt frissítve SP3-ra).
  • mester1987
    Sziasztok a 7-es verziójú avast! Internet Security már támogatja az avast! fiókot, amit össze lehet kapcsolni.

Kérdésem; mire jó ez leírná valaki? Köszi
  • Narxis
    Nem fogja csak ha valami brutál régi gyenge géped van!
  • szaki2
    Gyakorlatilag kidobták a régit. Prevxet megvették aztán arra építkeznek most. Pont Kaspersky ellenpontnak szántam, az jelentősen megfogja a gépet azért.
  • KaBuTo666
    DNS ellenőrző
  • kl24h
    Valamikor a Webroot (ezelőtt több mint egy éve próbáltam) elég keményen fogta a gépeket, nem tudom most mennyire javítottak benne, mert ahogy írják tényleg kevés a gépigénye.
  • Narxis
    Ezeket inkább prohardveren hirdesd, ott is van antivírus topik. :D
  • szaki2
    Elsőre lemaradt a url beszúrás :)

Secure Anywhere Complete
  • szaki2
    Hát ennyiért wsat is kapsz 3 pcre +3 mobil eszközre. Ami lassú gépeket nem fojtja meg mint kaspersky.
    http://www.webroot.hu/secureanywhere-complete-2012.html
  • kl24h
    Januári spam-statisztika a Kaspersky cégtől (2012. február 21.)

Kaspersky ONE: Universal Security
  • KaBuTo666
    ..-ooooo
  • bertino
    kis lett belole, koszi.
  • KaBuTo666
    Szerintem KIS vagy NIS. Én ezt a kettő használom fizetősbe, egyik asztali pc-n másik laptopomon és egyikkel sincs problémám.
  • gergely1991
    Fizetős?
    Kaspersky internet security vagy Kaspersky Antivirus,Norton Internet Security,Norton AntiVirus,Avast Internet Security esetleg?
  • bertino
    ha fizetos, akkor gdata vagy symantec vagy valami mas... ?

avira mondjuk mar volt.
  • finizlik
    A Win7 nek kevesebb a hibája mint az Xp-nek ebben biztos lehetsz.
    Ráadásul nem kell neki húdesokkaljobb gép.

Nekem egy gyenge 8 éves Amilo notebook on (alapból 512! ram, amit kibővítettem 1,5 gigára) is Win7 Home Premium van
  • MeoH #39210
    W7 tobb, mint 2eve megjelent. Es mar akkor "kiforrottabb" volt, mint a vista :)
  • gergely1991
    például még:Pctools Firewall
    Áhhh, nem olyan fullos a gépem és am is vannak még hibái a 7-esnek. Majd ha faszán kiforrt és lesz hozzá legalább sp2-akkor majd váltok :)