bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• kl24h
    Nem fertőződik meg a géped! Mikor még lehetett letölteni a software-key.net oldalról, mindig a legveszélyesebb programocskákat töltöttem le és küldtem fel analízisre, de soha nem fertőződött meg a gépen. Csak akkor fertőződött meg, ha futtattam. Még akkor sem fertőződhet meg, ha felnyitod egy Nézőke (Viewer) programmal, pl. a Total Commander-ben az F3 gomb.
    Most azzal az autorun.inf dologgal, amit gergely1991 leírt, úgy tényleg megfertőződhet a gép, csak azzal egy gond van, éspedig az, hogy amíg nincs meg az autorun.inf fájl, addig nincs futtatás. Ilyen letöltéssel, meg kicsomagolással, nem íródik autorun.inf! Ha valamilyen tisztának tűnő programot telepítsz, az létrehozhatja az autorun.inf fájlt egy adott programnak.

A #39105-ban megemlített dolog egyáltalán nem fura, mert a telepítés közben a telepítő még letölthet programocskákat az internetről, amelyek lehetnek vírusosak. Láthatod, hogy az Avira által detektált programok egyáltalán nem szerepeltek abban a csomagban (ha jól emlékszem, mert már töröltem).