Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudna valaki egy jó vírusirtó progit ajánlani?
Eddig Avast-t használtam, de a hócipõm tele van vele, hogy állandóan mindent karanténba tesz 😞
Anti-Phishing Tests (av-comparatives.org): October 2011
Látom Sophos-ék is betették az oldalukra az ernyõt, csak sokkal szebb színekkel, nem olyan szimplán mint Avira-ék.
Slayer256 (#38610): Az MSE azt jelenti, hogy Microsoft Security Essentials 2 használok, nagyon tetszik az ikonja is az óra mellett. Ha ráviszed az egeret az MSE képre, akkor megjelenik a felhasználó neve, ami nálam kl24h.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Csak a firefox-nál fordult elõ. De most úgy néz ki jó minden. 😊
Az Avira Free-t visszatettem(mostmár az újabb program verziót, mert régebbi volt nekem), lefuttattam azzal is egy keresést, és most olyanokat talált h "A0029661.exe", "A0029660.exe", "A0029627.ini", "A0029426.sys"(ezekbõl az A00-al kezdõdõekbõl talált 26 db-ot). Ezek a "C:\System Volume Information\_restore{6F08DEC4-C5F2-4B42-BEDD-12FAD57F3563}\RP149\A0029661.exe" és hasonló helyeken vannak(csak a "_restore" utáni számsorok változnak).
Ezeket be lehet tenni karanténba, vagy kellenek a rendszer mûködéséhez és hagyjam õket?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mindegyik böngészõ ugyanúgy viselkedik?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Az Avast 6 free-vel az volt a gondom, hogy sok biztonságos programot is elkülönített környezetben akarna futtatni, viszont az illetõ ehhez nem sokat ért, ezért azt is letöröltem.
Azt hiszem az AVG Free fogom feltenni neki.
Az egy dolog, hogy mennyit használ a RAM-ból és az más, hogy mennyire lassítja a gépet.
Olyan gondjaim vannak a géppel(legalábbis amit észrevettem), h a firefox-al ha rámegyek egy weboldalra a "wonderfulsearchsystem.com"-ot tölti állandóan. Bármilyen oldalt szeretnék is megnyitni.
A másik gond az úgy kezdõdött h az Avira hirtelen kikapcsolt és frissíteni akart. Azon lepõdtem meg h ezt a windows tûzfal-nál engedélyezni kellett. Nos azóta nem jó az Avira sem, ha víruskeresést szeretnék elindítani, akkor elkezdi megnyitogatni a víruskeresést addig, amíg csak tudja.. nálam már 70-nél tartott. A vírusító így nem fut le, meg kiírja h elértem a max 4 egyidõben történõ vírusírtási folyamatot. Az Avirát uninstalláltam, a mappáját("C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop") meg nem tudtam letörölni mert, van benne egy 568kb-os szó szerint névtelen fájl, (tehát üres a cím mezõ, csak a méretét írja ki a gép, meg a kiterjesztése is csak szimplán "fájl"). Ezzel a fájllal semmit sem tudok tenni. Törölni sem. Azt írja ki h a "fájl nem törölhetõ: a forresfájlt vagy -lemezt nem lehet olvasni.
Csökkentett módban lefuttattam a a ComboFix-et, HijackThis-t, spybot search & destroy-t.
Nem tudom hogyan szedhetnél le ezt/ezeket a vírusokat/kémprogramokat, ahogy azt sem, h most akkor visszatelepítsem-e az Avira-t.
Tudnátok segíteni? Köszönöm.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
Egyébként mindegyik jó választás.
BD-rõl váltottam Avirára 😊
Remélem ez már beválik 😄
\"fingjál bele a rencerbe\"
Memóból már nem eszik olyan sokat de a töltõképernyó pistát maradt, a vicces pedig az hogy sokkal hamarabb betölt ezzel a képernyõvel a rencer.Igen érdekes. 😄
\"fingjál bele a rencerbe\"
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Jah,de a OS annyira nem hülye hogy ezzel letörölje magát.😄
Mondjuk Xp boot telepítõvel a javítókonzolon: diskpart parancs(ha vistában is lakozik akkor pedig ott)