bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• mx5 kevin
    Ez a fogom és elindítom a víruskeresést erre támaszkodni önmagában nem akarok senkit megbántani de én minden féle progit töltögetek és aki csak erre támaszkodik annak hamar gajra megy a gépe tele lesz minden vacakkal amit ezek a betanított vírusirtók egyike se talál.Nem is beszélve arról ha te már rátelepíted a gépre natúrba utólag érzékeli valamí ott nagy esélye van hogy a kártevő nagy része hátramarad.Én antivírusnak esetet használok a viselkedés alapú felismerés és korai riasztási rendszere messze veri az összes hasonlót.Akkor ezen keresztül lejött a progi ezt sandboxiban futtatom és megnézem mit hova telepít hogyan viselkedik stb.Kisebb fájlokat ráküldök még vírustotallra nagyobbakat átnézem még spybottal,super antispywarel,malwarebytesel,persze csak egy élő védelem lehet a gépen ezért ezek csak mind keresők és így nem ütik egymást.
    Van egy nagyon hasznos program ezt zemana antiloggernek hívják ha a progi rögzíteni akarja a billentyűleütéseket,vágólapot,naplózni akarja a képernyőt ez beriaszt.Ha ezeken mindenen átment totall uninstallal
    monitorozom a progit és ezzel telepítem fel ezután security task managerrel még megnézem hogy esetleg fut e ha nem kellene és
    még jó pár dolgot kimutat de ha még mindig belefertőzött valamibe akar menni a netre a tűzfal kimutatja.Emellet van az esetben egy Sysinspektor nevű progi ami szintén hasznos dolog.Odáig hogy én rátelepítek egy vírust és azt valahol a rendszerben találom meg olyan eddig gyakorlatilag ezekkel a progikkal odáig el se jutott félúton már mindegyik ki lett szűrve.Ezek a elindítom a víruskeresést és egy betáplált vírusadatbázis alapján ellenőrzöm a gépet ez már elavult, a viselkedés alapú víruskeresők viselkedést figyelő programok rendszer diagnosztikai eszközök korai riasztási rendszerek a legjobbak
    ezekkel aki ért hozzá jól válogatja őket össze ezek kivétel nélkül mindent megtalálnak.Amúgy én még olyasmit az évek alatt egyszer se tapasztaltam hogy a gonosz hackerek vagy weboldalak gondolnak egyet és belenyúlnak kivűlről a gépbe a gondokat legnagyobbrészt a telepítések okozták kisebb részét meg pl árumszünet vagy pedig hogy amikor még nem értettem annyira hozzá sikerült összezilálni a rendszert.Aki csak böngészget nem telepít semmit annak tök felesleges minden vackot
    felrakni mert csak a gépet lassítja.Megnyithatsz amennyi weboldalt akarsz böngészhetsz minden felé amíg nem töltesz le és nem
    állsz neki valamit telepíteni én állítom tiszta lesz a géped mint a patyolat.Én amikor felraktam a gépet 2 hónapig semmit sem
    telepítettem a gépre ez ideig fent volt az alap oprendszer meg a firefox és semmi más se antivírus se tűzfal se semmi egy csomót böngésztem minden felé de semmi programot sem töltöttem le.Két hétre még kiváncsíságból még a windows tűzfalat is kikapcsoltam.Mi volt az eredmény?Hát bizony a gonosz hackerek meg weboldalak nem gondoltak egyet és telerakták vírusokkal a gépet hanem nem történt semmi miután mindent felraktam patyolat tiszta érintetlen volt a gép.A multicégek meg jaj tűzfal meg vírusírtó nélkül 1 óra netezés után elszáll a gép hát ez azért erős.Ez a bekúsznak a gonosz hackerek maguktól a gépre és
    attól vírusos azért ez nagyon erős túlzás,a fehasználó a gép előtt barmolja szét nem kivűlről a hackerek.Ha van egy progid a gépen nincs kikapcsólva hogy gondoljon egyet és nekiálljon netről frissíteni magát
    nekiáll frissíteni magát és valamit elszúrt a programozó és összeveszik a géppel a progi ott egy szép rendszerösszeomlás
    lehet a vége vagy hibásan fut a program.Ha hagyom hogy orrba szájba minden vacak ellenőrizetlenül frissítse magát nem én magam frissítem a dolgokat az okos informatikus elcsesz valamit a programban azt összeomlaszja a gépet a vacak progija vagy valami összeakad ezek az igazi gondok.Ezekkel az autómatikus patcholásokkal frissítésekkel több baj van mint haszon.Én felrakom ami kell és csá minden programnál letiltom a frissítést oprendszert se frissítem több baj volt vele mint haszon.Hogy jaj a hackerek hát ha valaki akkora guru akkor lássuk a medvét lazán bárkinek odaadom a gépet körbebarmolhat minden dokumentumot a bizalmas cucokkhoz akkor se fog hozzáférni akkor?Ha valaki akkora ász csinálja meg teszek rá,újrarakok mindent és kész nem fogom a gépet fél napig patcholni windowsupdatel meg offline 4 gigás telepítővel barmolni a gépem ami gondol egyet viszabeszél és nem lehet futattni vagy esetleg valami összeakad azt minden baja lesz a gépnek.Ami kell fontos azoknak mindig letöltöm a legfrisebb telepítőjét elmentem és kézzel frissítem a legújabb verzióra az ilyen netkapcsolat kell a frissítéshez vagy azt igényli a telepítő vagy vaktában miden hülyeséget telepít ilyenek nálam nincsenek másrészt autómatába
    gondol ráfrissít valamit és pl nincs netem nincs meg annak a telepítője és cseszhetem elkezd minden hülyeséggel csesztetni hogy ez az hiányzik (ez a windowsubdate nagy buktatója) ezért ami kell gépen megvan és csá.Aki nem akarja gyakran telepíteni rakja fel ami kell neki ne telepítgessen rá mást csak ami kell kapcsolja ki a sok hülye programnak a spontán frissítéseit én állítom 10X annyi ideig bírja a gép.Felrakom az alap oprendszert drájverekkel nem töltögetek rá minden hülye programot frissítést is letiltom semmi mást nem rakok fel csak böngészésre használom ,állítom hogy az a gép tiszta lesz érintetlen még
    egy év után is mint a patyolat bármiféle vírusírtó tűzfal nélkül akármennyit böngészek is vele persze amíg valamit nem állok
    neki telepítgeni.

Ezt a videót mindenkinek ajánlom 8:10 körül jön a lényeg:Keylogger