Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Trustport Total Protection 2012

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Comodo Internet Security Pro 2012 vaaaagy Trustport Total Protection 2012 a jobb 64 bites környezetben? (Win7)

Ariane
Szia!

Küldtem PÜ-t.

C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence

donbig
Megoldható a trial magyar nyelvûvé tétele, privát ment.

De magyar nyelvû NIS 2012 van. Most hogy csak EN 90 napos verziót adnak ki, az más dolog.
JoeFromHun: Lehet, hogy egy kis okoskodással ezt a 90 napos EN verziójút is magyarosítani lehetne. Én nem foglalkoztam ilyennel, de azért meg lehetne próbálni.
Nem a te hibád, mivel NINCS magyar nyelvû. Ne feledjük hogy mint mi, magyarok, nem számítunk annyira fontosnak mint Amerikáááá vagy Németország...ne feledjük egy pillanatra se, nem fog rendelkezésünkre állni minden játék szoftver magyar nyelven. Sose feledjük. <#ejnye1><#ejnye1><#miaz><#nezze><#szomoru1><#hawaii>
Igen angol, sajnos magyart nem is láttam egyszer sem.
JoeFromHun
De ez angol.. ugye?

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

L7wy
Jobb comodo-é, sõt szerintem használj Comodo IS-t, mert mégis csak egy komplett csomag, meg Comodoban van cloud AV is, és cloud viselkedéselemzés is.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Jó hogy szóltál, köszönöm.
Én a hivatalos oldalról szeretek letölteni: Norton Internet Security 2012 90 day trial.
Deer
Köszönöm a válaszokat.

Az Avira Premium tûzfala milyen? Jobb, mint a Comodo vagy mindegy?

gergely1991
A free mellé csak egy tûzfal kell semmi más,de azért a Avira-ban a kivételek közé azért tedd Malwarebyte Antimalware mappáját nehogy "összeakadjanak".

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Nem kell semmi más!

Deer
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy free Avira 2012 mellé kell-e Spyware terminator? A tûzfal meg Comodo.

Én meg a saját gépemre FB-n megnyertem az Avira 2012 Premiumot 18 hónapra. Szerintetek mellé kell más program? Pl milyen a tûzfala?
A Malwarebyte Antimalware software-e mindkét gépre telepítve van, mert az nem ütközik semmivel.

JoeFromHun
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni,hogy a NIS2012-bõl nincs magyar nyelvû 90napos Trial? Mert angol nyelvût láttam már (ING_OEM)

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Narxis

zsoltioregon
tanúsítványok végett lett szar...

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

zsoltioregon
nálam ilyen akkor volt amikor elment a belsõ óra és újra be kellett állítani.

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Lehet az is, hogy mielõtt újratelepítetted volna az XP-t, mivel mondta a barátod, hogy lassú, már a vírus a gépben volt és egy olyan speciális vírusa volt, ami újratelepítéssel is megmarad (hiába volt meg a C formázása).
Újratelepítés esetében nem módosulhat a host fájl olyan irányba, hogy egyes weboldalakat blokkoljon. Azt csak egy aktív vírus okozta vagy valamilyen fertõzött program feltelepítésével, ami esetleg a barátod használt.
Meg kell jegyezni, hogy semmilyen programot nem kell feltelepíteni a vírusvédelmi szoftver elõtt.
Ez lenne a sorrend: alaplap CD-rõl feltenni a programokat, videokártya CD-rõl is, utána az antivírus szoftvert és csak ezek után beállítani az internet kapcsolatot és ha megy, akkor a legelsõ az antivírus frissítése...... ezek után jöhetnek a többi programok telepítése.

Ha nem sikerõl a lent felsoroltakkal kitisztítani a gépet (Malwarebytes, stb.), akkor a Rescue CD (vagy más néven helyreállító lemez) módszer lesz a megoldás (lásd a Biztonsági segédprogramok legördülõ menüben, én a Kaspersky Rescue Disc-et ajánlom).
gergely1991
#38491 <#nezze>
Persze kihagytam azt hogy a host fájl módosítása után újra kell indítani a gépet.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Ariane
Fontos!! Csak a Hosts fájl tartalmát, a #127.0.0.1 localhost alattit töröld, NE a teljes Hosts fájlt!

Ariane
Szia!

Szedd le a Vipre-Rescue-t. Minden le van írva az oldalon, hogy hogyan kell letölteni/futtatni...stb.
A Hosts fájlban a #127.0.0.1 localhost alatt törölj ki mindent, csak ez legyen az egyetlen bejegyzés. Kép róla. A törlés elõtt a Hosts fájl/ Tulajdonságoknál (ha írásvédett) akkor vedd ki a pipát elõle, majd újraindítás. Ezek után töröld, majd szintén újraindítás. Nézd meg, hogy valóban ki lettek-e törölve. Utána futtasd a fentebb belinkelt Vipre_Rescut.
Vizsgáld át a gépet még a Malwarebytes-el-is.

gergely1991
Ha látod azokat akkor persze nem rontasz el benne semmit csak ha nincsenek benne azok a weboldalak akkor nem csinálsz benne semmit se.
"
Annak ellenére, hogy formatáltam mindent az xp telepítése elõtt?"
Ha jól értettem még programokat futtattál(amiket egy vírus megfertõzhetett) itt azért gyanús valami.Próbáld meg azért még egyszer felmenni mondjuk az avira weboldalára.Vagy esetleg AVG vagy a NOD32 weboldalára.Ha kell, a másik böngészõvel is.

Narxis
Te meg frissítsd már a programjaidat!!!

Az hogy blokkolja a vírus gyakorlatilag minden vírusirtó frissítését a legkisebb baj,visszavan fertõzve a gép folyton van futtatva a vírusos program. Megkell találni a forrását és minden jelszavat ha már teljesen tiszta a gép lecserélni. Rakj fel egy sandboxie nevû programot majd jobb klikk run sandboxed opcióval futtasd benne a telepítõket az összeset majd menj a C meghajtóra sandbox mappa és ott látod mit hova telepítenek a programok. Rakj fel mellé még egy zemana antiloggert ez figyelmeztet minden gyanús eseményre billentyû leütés figyelés képernyõfigyelés vágolapfigyelés ha ezek megjelennek azt a programot ami ezeket mutatja az kémprogram lehet rakj fel egy security task managert és nézd meg rajta a futó folyamatokat.A tûzfal logokat is érdemes lenne átnézni. A gépet nézd át többféle vírusírtóval a kisebb gyanús fájlokat dobd fel vírustotallra erre a keresõben keress rá.Ki tudja mi van még azon a gépen ezen kívül lehet hogy már maga az oprendszer alapból fertõzött.Amúgy magát a vírusos program telepitõjét kell eltávolítani mert ha már telepítve van nagy valószinûséggel a vírusírtó a vírusnak csak egy részét távolítja el.

Megpróbálom.

Annak ellenére, hogy formatáltam mindent az xp telepítése elõtt?
gergely1991
A válasz egyszerû: Egy kártevõ beleírhatott a host fájlba.
win+r billentyûkombináció %windir%\system32\drivers\etc(vagy keresd meg az intézõben/Total Commanderben : C:\windows\system32\drivers\etc
van ott egy host fájl amivel notepad-tal(fogd és vidd módban tudod megnyitni) vagy átírod host.txt fájl-ra(ha az "ismert fájltípusok kiterjesztéseinek elrejtése" kivan jelölve a Windows intézõ(win+e bill. kombinció)>eszközök>mappa beállításai>nézet fülön).
Ahol látod a "127.0.0.1 localhost" részt, az utánitól törlöd a többit(úgyis észre fogod venni hogy a avira.com avast.com címeket találsz ott)

nandorb
Mas bongeszo?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Sziasztok!

A segítségeteket kérném az alábbi problémámban.

Barátom megkért, hogy nézzek rá a gépére, mert lassú. Mondta, hogy 3 éve fut rajta az XP.

Úgy gondoltam, hogy egy Xp újratelepítése lehet segít, de ártani biztos nem fog. Meg is tettem, feltöltöttem a programokat, a gép driverlemezét használva fellöktem mindent rá, telepítettem a modemet. Volt net, a gép is gyorsabb lett, boldog volt mindenki.

Ekkor fel akartam tenni az AVG freet. Felmegyek a cég honlalpjára, azaz csak mennék, mert kiírja, hogy a kiszolgáló nem található. Biztos gond van a cseh srácoknál, akkor jöjjön a Nod. Ott sem található a kiszolgáló. Ezt követõen végig jártam az általam ismert nagyobb virusírtó forgalmazókat (avast, Panda, KAspersky, Viper) de sehova sem engedet fel, hiba üzenet: a kiszolgáló nem található, jelzem, közben a you tubról hallgattam zenét, és le is töltöttem közben egy újabb everest analizáló progit.

Ilyennel még nem talákoztam, de nem adtam fel, felmásoltam az usbmrõl az AVG 2011 freet, majd telepít. Elindul a telepítõ, majd megszakad, mivel nem észlel internetkapcsolatot, holott eközben Chris Rea teli torokból üvölti a You tubon a "Hihgway to Hell"-t. Proxy azonosítást kért, ami fogalmam sincsen, hogy mit jelent.

Találtam a neten egy régebbi AVAST (4.1),- azt le tudtam tölteni, mivel nem a gyártó honlapjáról való -, telepítettem, de a frissítését nem engedte, mivel kiírta, hogy az AVAST biztonsági rendszere blokkolja a saját, Avast honlapjáról való frissítést.

NA mi lehet a gond?

Miden oldalt meg tudtam látogatni a neten, kivéve azokat, amik vírusírtással foglalkoznak.

Segítségeteket elõre is köszönöm.

lck
Alacsony erõforrás igény - Avastra éppenséggel mostanában nem a legjellemzõbb - sajnos. Kis gépeknél nagyon érezni.
Akkor inkább Avira free, vagy ha a gép állandó neten van akkor inkább Panda Cloud.
gergely1991
például:Avast,avira(finomság a "Hasznos dolgok😊" legördülõ menüben).

kifli
netbook-ra mit éri meg felrakni?

alacsony erõforrás igényû kellene 😊
gergely1991
Esetleg még cseréld le a vírusirtód.:/

Ez nem azután történt hogy törölted azokat a "hibás registry" bejegyzéseket?
Ha igen akkor egy rendszer-visszaállítás segíthet.

gergely1991

Ezt miért írhatja a gép?
The application failed to ionitialize properly (0xc0000017) click on ok to terminate the application
Kérnék még egy segitséget AVG-t használóktól. Lefuttattam egy PC analyzert, talált 1075db rendszerleíró adatbázis hibát, registry bejegyzést.

Ezek törlése célszerû? volt már régebben gond registry törlésbõl egyéb programoknál. Vagy az AVG jól szelektálja ezeket és nyugodtan törölhetem õket?
Az tetszett, hogy szól ha nincs felrakva valamelyik windows 7 frissítés, és még állítani is lehet a szintet.
Narxis
Futtass le egy Malwarebytes Free-t és egy Hitman Pro-t.

Üdv mindenki!

Ma jelentkezett elõször egy elég durva probléma AVG-al védett XP-s gépemen,amivel eddig semmi gond nem volt.

-A gép néha gondol egyet és kikapcsolja a tûzfalat saját maga
-Az internet megszûnik, pedig connectednek jelzi : böngészõ,torrent leáll.
-Ha kijelentkezek a felhasználóból az internetprobléma megjelenése után, hogy hátha visszaáll, a gép jelszót kér a felhasználóhoz újra bejelentkezéshez, mikor én soha nem adtam meg hozzá. Ha jelszó nélkül megnyomom hogy OK, akkor simán kikapcsol a gép.
-Ha CTRL-ALT-DELETE-t nyomok internetprobléma jelentkezése után,hogy megnézzem a futó programokat, kékhalál következik be és kikapcsol a gép.

Segítséget szeretnék kérni a fórumozóktól hogy hogy lehetséges ez? Annyira nem vagyok tájékozatlan a témában, nem indítok el minden létezõ exe-t, odafigyelek milyen oldalakat nézek böngészõben, mit töltök le. Startup-ban nem találtam semmi idegen nevû programot, a futó folyamatok között sem. A kérdésem, hogy mi lehet ez? egy futó program okozhat ekkora változást? vagy valamiféle támadás miatt van ez?.

Ami érdekes, két gépünk van internettel, routerrel összekötve és mindkettõn felütötte a fejét a probléma.

AVG vírusirtó nem talált semmit. Valakinek van ötlete hogy kezdjek bele hogy megszüntessem a problémát?
nandorb
Mivan? Nemlatom mit irsz, jaj bocs tenyleg nemlatni😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

Mivan? Szerinted van akinek ez nem éri meg? 😄

Narxis
😄ADASASDA:SDASDA😄ADAD