bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• bekescsaba
    Sziasztok!

A segítségeteket kérném az alábbi problémámban.

Barátom megkért, hogy nézzek rá a gépére, mert lassú. Mondta, hogy 3 éve fut rajta az XP.

Úgy gondoltam, hogy egy Xp újratelepítése lehet segít, de ártani biztos nem fog. Meg is tettem, feltöltöttem a programokat, a gép driverlemezét használva fellöktem mindent rá, telepítettem a modemet. Volt net, a gép is gyorsabb lett, boldog volt mindenki.

Ekkor fel akartam tenni az AVG freet. Felmegyek a cég honlalpjára, azaz csak mennék, mert kiírja, hogy a kiszolgáló nem található. Biztos gond van a cseh srácoknál, akkor jöjjön a Nod. Ott sem található a kiszolgáló. Ezt követően végig jártam az általam ismert nagyobb virusírtó forgalmazókat (avast, Panda, KAspersky, Viper) de sehova sem engedet fel, hiba üzenet: a kiszolgáló nem található, jelzem, közben a you tubról hallgattam zenét, és le is töltöttem közben egy újabb everest analizáló progit.

Ilyennel még nem talákoztam, de nem adtam fel, felmásoltam az usbmről az AVG 2011 freet, majd telepít. Elindul a telepítő, majd megszakad, mivel nem észlel internetkapcsolatot, holott eközben Chris Rea teli torokból üvölti a You tubon a "Hihgway to Hell"-t. Proxy azonosítást kért, ami fogalmam sincsen, hogy mit jelent.

Találtam a neten egy régebbi AVAST (4.1),- azt le tudtam tölteni, mivel nem a gyártó honlapjáról való -, telepítettem, de a frissítését nem engedte, mivel kiírta, hogy az AVAST biztonsági rendszere blokkolja a saját, Avast honlapjáról való frissítést.

NA mi lehet a gond?

Miden oldalt meg tudtam látogatni a neten, kivéve azokat, amik vírusírtással foglalkoznak.

Segítségeteket előre is köszönöm.