Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Keress utána az interneten és még egy évre is kapsz kulcsot, tehát *.acastlic fájlt.
Ha valakinek van feles key-e a 9 hónapos Avast IS promoból és nem kell neki, azt megköszönném

Ez már sikerült, már csak a tûzfallal kellene valamit csinálnom, hogy ha a másik szobában is netezni akarnak, ne kelljen kilõni a tûzfalat. Gondolom valami portot kell engedélyezni, de ehhez sötét vagyok.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

gergely1991
Futnia kellene annak.Elvileg több alkalmazása fut neki nem csak egy.Nem írt ki valami errort? Nézd meg hogy a Windows-ban nem-e csak elrejtette.Ha más nem, telepítsd újra.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

és még egy kérdés: újra raktam a win-t, és ugye a BD-t is. Tálcán jobb alul nem jelenik most meg az ikonja, így nem tudom, hogy fut-e egyátalán. Feladatkezelõben ez fut: bdagent.exe. Ez az?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

sziasztok

bit defender IS 11-em van. A tûzfalában mit állítsak be, hogy egy másik hálókártyára megosztott internet mûködjön?

RETROB0Y
Hol van ez FB on?

gergely1991
Már a szabad programok kódjaiba is rejtenek vírusokat

Már a legelején is lehetett volna lebonyolítani a dolgot, de úgy látszik hogy most jöttek rá és egy "világsikerre" akarnak szert tenni.Maradjon az a tény hogy a hivatalosról töltünk továbbra is.A hivatalos oldalak kinyomozására jó a wikipedia(en).

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Obszcén megjegyzésekbõl nem kérünk....

Panda AntiVirus PRO 2012-höz 6 hónapos promo van facebook on!

Narxis
Nem, majd szeptemberben.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A 2012 már kijött, nem?
gergely1991
Ráadásul "eredetiséget" követel(ami miatt fárasztó is tud lenni a telepítés), meg hát vírusdetektálással sem a toppon jár,tehát felejtõs...
Avast mellé esetleg malwarebytes antimalware free(csak a avastban fel kell venni a antimalware mappáját nehogy elkezdjen riasztani rá miközben a malwarebytes-al keressünk)

Narxis
<#eljen>

Hagyjátok már el az MSE-t...messze, jó messze.

Avast free a helyes megoldás.
Ariane

C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence

"...de olyan kéne amivel nem is kell szenvednem sokat, csak felteszem és szevasz "

Akkor az Avast free.
Úgy tudom ingyen adnak egy évre kulcsot a hivatalos oldalon, csak egy e-mail cím kell, ezt a kulcsot minden évben kell újítsd, persze ingyenesen.
és win7-re? olyan kéne, ami nem lassit, eddig ESET Smart Security volt, az nagyon tetszett de bizonyos okok miatt már nemjó.
kaspersky, avast, avg, ezeket dicsérik, de olyan kéne amivel nem is kell szenvednem sokat, csak felteszem és szevasz

Norton Internet Security 2011/és majd a 2012 <#vigyor0>

Norton Internet Security 2011
Narxis
Norton Internet Security 2011

jamekka
Avast és az MSE ami ingyenes és szerintem hatékonyak.A Panda is egészen keveset eszik,lehet találni 6 hónapos promot.

\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill

belapeter
sziasztok..
A fent leírt,felsorolt,Vírusvédelmi programok közül,melyik a leghatékonyabb,a legteljesítménykímélõbb Xp rendszer alatt?

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Rendben ezt kipróbálom!
Azért egyet próbáljunk még ki. Töltsd fel azt a fájlt a VirusTotalra. Meglátjuk ott mit "mondanak" rá az antivirusok.
1. Nyisd meg a Nortonban a Karantént majd kattits bele a karanténozott elembe.
2. Utána alul az "Exportálás" és a felugró ablakban válaszd ki az Asztalt majd 'Mentés'. Oda fogja kiexportálni (hú de magyarul fejeztem ki magamat) ezt a comicrack.exe fájlt 'Karantén.mcf kiterjesztés alatt. Aztán menj el a Virostotal oldalra és a Tallózás fülre kattintás után tallózd be az Asztalon ezt a küldendõ fájlt majd 'Send file'-re katt és várd meg az elemzést. Próbáld meg elmenteni a linkjét és tedd be ide megnézésre, hogy mit mond a többi AV.
Sajnos most ahogy látom túlterhelt a VT és 15 perces a várakozási idõ.

Nem tudom már neked megmondani,hogy honnan szedtem le,de így is sokat segítettél!Köszönöm!
Most néztem meg és ez ha a ComicRack Reader olvasó és kezelõ, akkor annak az exe-je és akkor viszont nem vírus. Hacsak nem valami warez helyrõl szedted le vagy krekkelt a program.

Igen erre gondoltam amit leírtál!Nem okoz gondot a vírus(egyébkénként comicrack.exe piros ponttal jelölve)csak kicsit tudatlan vagyok,ezért kértem a segítséget amit meg is kaptam!Nagyon szépen köszönöm neked!
Ha a Norton uninstallnál a teljes eltávolítást választod minden összetevõjével együtt, - és gondolom ezt szeretnéd -,akkor minden törlõdik ami a Nortonhoz tartozik. (elvileg, de azért mindig szokott maradni minden AV eltávolítása után némi maradék bejegyzés)
De tisztább megoldás, ha elõtte Te kitörlöd azt ami a Karanténban van. Leírtam hogyan kell.
(mi az a virnyák ami ennyi gondot okoz?)<#vigyor0>

A NAV2011-et (gondolom ez van Neked) a Norton Removal Tool eszközzel távolítsd el. Válaszd ki a listából, hogy melyikre van szükséged, azt töltsd le az Asztalra, majd dupla klikk rá és futtasd. Érdemes kétszer-háromszor lefuttatni a biztosan teljes eltávolításhoz. Újraindítást fog majd kérni a végén. (de ez természetes ilyenkor)

Szia!
Annyit szeretnék még kérdezni,hogy nekem ez a vírusírtó 20 nap múlva jár le,mert 90 napos próbaverzióm van!Kérdésem,ha lejár és eltávolítom a Nortont akkor a karanténban lévõ vírus is törlõdik vagy nekem kell elõtte kitörölnöm!?
Köszönöm a segítségeteket!
Szia!

Tegyél be egy képet mi van a Karanténban, nehogy tényleg csak valami fals legyen.

Eltávolítani meg úgy tudod, hogy megnyitod a Karantént majd belekattintasz abba amelyiket el akarod távolítani.
Utána alul 'Bejegyzések törlése' majd a felugró kisebb ablakban az 'IGEN' fülre kattintasz.
Gyorsan kreáltam egy mintát is Neked.

Karantén

gergely1991
Miért szeretnéd eltávolítani? Így legalább a vírus nem hatásos. Csak nem false(téves)? 😊

Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni! 2011-es Norton Antivírus vírusírtóm van.Kérdésem,hogy a karanténból,hogy tudom kitörölni illetve eltávolítani a vírust?
Jakuza001
Marmint a NIS ? 😄DDD
Persze es kb semmibe nem enged beleszolni, mint pl irsz egy programot es ha o beazonositja mint virus meg masolni se tudod. 😄DD

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Ingyenélõ semmirekellõ!!!
Narxis
Neeem. Kaptam.

Na de komolyra fordítva a szót...megvetted.
Yes?
Narxis
<#nyes>

Nálam a nem válasz is válasz, szóval itt az eredeti:

Ideje lenne meghosszabbítanod. xD
Narxis

Megy ez, látod? <#vigyor>
Átphotoshoppolhatom az eredetire ?
Narxis
<#shakehead>