Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
bit defender IS 11-em van. A tûzfalában mit állítsak be, hogy egy másik hálókártyára megosztott internet mûködjön?
Már a legelején is lehetett volna lebonyolítani a dolgot, de úgy látszik hogy most jöttek rá és egy "világsikerre" akarnak szert tenni.Maradjon az a tény hogy a hivatalosról töltünk továbbra is.A hivatalos oldalak kinyomozására jó a wikipedia(en).
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Avast mellé esetleg malwarebytes antimalware free(csak a avastban fel kell venni a antimalware mappáját nehogy elkezdjen riasztani rá miközben a malwarebytes-al keressünk)
Avast free a helyes megoldás.
C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence
Akkor az Avast free.
Úgy tudom ingyen adnak egy évre kulcsot a hivatalos oldalon, csak egy e-mail cím kell, ezt a kulcsot minden évben kell újítsd, persze ingyenesen.
kaspersky, avast, avg, ezeket dicsérik, de olyan kéne amivel nem is kell szenvednem sokat, csak felteszem és szevasz
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
A fent leírt,felsorolt,Vírusvédelmi programok közül,melyik a leghatékonyabb,a legteljesítménykímélõbb Xp rendszer alatt?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
1. Nyisd meg a Nortonban a Karantént majd kattits bele a karanténozott elembe.
2. Utána alul az "Exportálás" és a felugró ablakban válaszd ki az Asztalt majd 'Mentés'. Oda fogja kiexportálni (hú de magyarul fejeztem ki magamat) ezt a comicrack.exe fájlt 'Karantén.mcf kiterjesztés alatt. Aztán menj el a Virostotal oldalra és a Tallózás fülre kattintás után tallózd be az Asztalon ezt a küldendõ fájlt majd 'Send file'-re katt és várd meg az elemzést. Próbáld meg elmenteni a linkjét és tedd be ide megnézésre, hogy mit mond a többi AV.
Sajnos most ahogy látom túlterhelt a VT és 15 perces a várakozási idõ.
De tisztább megoldás, ha elõtte Te kitörlöd azt ami a Karanténban van. Leírtam hogyan kell.
(mi az a virnyák ami ennyi gondot okoz?)<#vigyor0>#vigyor0>
A NAV2011-et (gondolom ez van Neked) a Norton Removal Tool eszközzel távolítsd el. Válaszd ki a listából, hogy melyikre van szükséged, azt töltsd le az Asztalra, majd dupla klikk rá és futtasd. Érdemes kétszer-háromszor lefuttatni a biztosan teljes eltávolításhoz. Újraindítást fog majd kérni a végén. (de ez természetes ilyenkor)
Annyit szeretnék még kérdezni,hogy nekem ez a vírusírtó 20 nap múlva jár le,mert 90 napos próbaverzióm van!Kérdésem,ha lejár és eltávolítom a Nortont akkor a karanténban lévõ vírus is törlõdik vagy nekem kell elõtte kitörölnöm!?
Tegyél be egy képet mi van a Karanténban, nehogy tényleg csak valami fals legyen.
Eltávolítani meg úgy tudod, hogy megnyitod a Karantént majd belekattintasz abba amelyiket el akarod távolítani.
Utána alul 'Bejegyzések törlése' majd a felugró kisebb ablakban az 'IGEN' fülre kattintasz.
Gyorsan kreáltam egy mintát is Neked.
Karantén
Persze es kb semmibe nem enged beleszolni, mint pl irsz egy programot es ha o beazonositja mint virus meg masolni se tudod. 😄DD
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Yes?
Ideje lenne meghosszabbítanod. xD
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.