bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Atkatáska
    Üdv mindenki!

Ma jelentkezett először egy elég durva probléma AVG-al védett XP-s gépemen,amivel eddig semmi gond nem volt.

-A gép néha gondol egyet és kikapcsolja a tűzfalat saját maga
    -Az internet megszűnik, pedig connectednek jelzi : böngésző,torrent leáll.
    -Ha kijelentkezek a felhasználóból az internetprobléma megjelenése után, hogy hátha visszaáll, a gép jelszót kér a felhasználóhoz újra bejelentkezéshez, mikor én soha nem adtam meg hozzá. Ha jelszó nélkül megnyomom hogy OK, akkor simán kikapcsol a gép.
    -Ha CTRL-ALT-DELETE-t nyomok internetprobléma jelentkezése után,hogy megnézzem a futó programokat, kékhalál következik be és kikapcsol a gép.

Segítséget szeretnék kérni a fórumozóktól hogy hogy lehetséges ez? Annyira nem vagyok tájékozatlan a témában, nem indítok el minden létező exe-t, odafigyelek milyen oldalakat nézek böngészőben, mit töltök le. Startup-ban nem találtam semmi idegen nevű programot, a futó folyamatok között sem. A kérdésem, hogy mi lehet ez? egy futó program okozhat ekkora változást? vagy valamiféle támadás miatt van ez?.

Ami érdekes, két gépünk van internettel, routerrel összekötve és mindkettőn felütötte a fejét a probléma.

AVG vírusirtó nem talált semmit. Valakinek van ötlete hogy kezdjek bele hogy megszüntessem a problémát?