bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Arkon
    Azt hiszem megtaláltam a 100%-os AntiVirust. Ezért köszönet és hála Dommista fórumtársnak.
    Ha Ő nincs (és mögötte a határtalan tudása) akkor sosem tudom meg.

Feltettem (aztán meg is vettem ) a Furko AV-t majd RVS és utána ráengedtem két viruspakkot is. Összesen közel 17 ezer virust elemzett és nem azonosított egyet sem! Na így lett 100%-os ez az AV.

gergely1991
    A NOD32/ESS-el nekem még az is volt a bajom, hogy scan alkalmával egy rakás fájlra azt jelezte, hogy nem tudja megnyitni. Valami megnyitási hubákat is dobált ezekre. Minden a legszigorúbbra volt állítva benne, Kiterjesztett heurisztika ... stb. Namost! Volt egy gép (barátom neje használta/használja máig is) amin az ESS volt telepítve és ezeket a hibaüzeneteket dobálta minden scan után.
    Ez kicsit olyan megoldás, mint az a közút ami tele van kátyuval de a kijavítása helyett inkább kiteszik a sebességkorlátozó táblát.
    Az F-Secure Online Scan aztán pedig talált jó néhány virust ezekben a NOD által nem megnyitható fájlokban. Na ekkor kezdtem kételkedni ebben az AV-ben és úgy érzem jó döntést hoztam amikor lecseréltem és megvettem a NIS-t.