bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• gergely1991
    Nem tudom, próbálta már ki valaki rajtam kívül a Norman Security Suite-ot?
    Hát majdnem fennakadt a szemem.Telepítés után első indítás.Mikor minden Windows és más összetevő elindult akkor következett a vírusirtóé:CPU használat: 100% (feladatkezelőben nem néztem, de elég volt hallani ahogyan a venti felpörög).Jól van előhívom a indítópultot lépek be az egyik menübe aztán felugrik egy üzenet.Valami szkript hibára hivatkozhatott futtassam le a hibakezelőt,na itt elgondolkodtam hogy csak nem JavaScriptre épült ez a menürendszer.Amit róla sejtettem valósággá vált.Találtam egy html-t ami ugyanaz a felépítése mint a menünek.Forráskód:egy meta refresh-t tartalmazott mely a localhost valamelyik portra(ennek szervere volt:/) irányított meg néhány javascriptet.Na nagy unalmamban átírtam benne a Title tagot Norman Security Suite-ról Norman Security Suite (hun)-ra.Reboot hívom elő újra a indítópultot címsorban látom "Norman Security Suite (hun)" betölteni pedig nem akart.Kérdezem én hogy miért nem tudtak haladni egyesek a korral és miért teszik azt lehetővé hogy oly könnyedén egy vírus gond nélkül tönkre tegye azt? A Sunbeltnél is észleltem hasonlót(azon még guglizni is tudtam).Ilyen mélyre ne süllyedjünk már kérem szépen -.-