Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az én gépemen mindegy milyen védelmi szoftver van (kivéve ha újabb processzor szükség), csak azért teszem veszem õket, hogy lássam melyik lenne megfelelõbb nem hozzáértõ felhasználóknak.
Ez a tevés vevés sem megy gyorsan, mert azért letesztelem mint saját részemre is. Tehát minim 30 napot marad egy védelmi szoftver, ez idõ alatt lehet jól tesztelni.
Gergely: Hát ezen van is mit nevetni, valamikor rég egy hasonló esetet tapasztaltam egyik ismerõsöm gépén, hogy nem lehetett Uninstall-ni a Panda Antivírust így a manuális törlés maradott és utána feltettem az avast free, ami trójainak detektálta egyik Panda programocskát és kiseperte.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
részemrõl az off befejezve, a kérdésemre a választ megköszönöm!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ha más nem akkor talán kl24h(mint norton fan) megmondja valószínûleg, de õ már csak holnap 😊
tipp:szerintem a komplett terméket fogja ajánlani(1) 😄D
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Melyik a sokoldalúbb, megbízhatóbb védelem?
1. Norton Internet Security 2011
2. Norton Antivirus 2011 + Outpost FW
Az Outpost, mint tûzfal, gondolom erõsebb, mint a Norton Internet Security 2011 tûzfala, viszont a Norton esetleg összetettebb védelem e, mint a második kombináció?
Elõre is köszönöm!
2. Nem lassú a gép (nekem elég régi gépem van)
3. Nem blokkol olyan oldalakat, amelyeket nem kellene
4. Detektáláskor végzi a dolgát, nem kell beavatkozzak (kivéve a gép újraindítása esetén)
5. Optimalizálja a gépet (Defragment)
6. Ha valamit letöltök jelzi, hogy biztonságos vagy nem
7. Nem pofázik a Tûzfala (standard beállításon van, ami megfelelõ)
8. Tetszik a design
9. Jó detektálóképessége van (lásd Prevx.com > Threats missed by other vendors, Malware Research Group, stb.)
10. Otthoni gépre megfelelõ védelmet nyújt a NIS
Látványos feltörést büntettek
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
nézzél körül hogy legalul ahol kiírja ipcímet ott mellette van a részletek menj bele és nézd meg hogy milyen ip-rõl jelentkeztek be ha látsz olyat hogy mintha máshol is bejelentkeztek volna akkor az ott lévõ gombbal (csak akkor írja ki ha bekövetkezik a probléma) jelentkezz ki és változtass jelszót.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Háromnegyed-millió antivírus átverés egy nap alatt (2011. március 19.)
Mikor restartoltam a biost rajta akkor helyre jott minden.
Ha a Windows csak hibás maradott a vírustörlés után (de tiszta), mert a registry bejegyzések nem megfelelõek, akkor is jobb egy Windows Repair, ami csak a Windows-t állítja vissza, de a programokat nem kell újratelepíteni, csak a Windowst kell frissíteni.
A Winbdows Reinstall és a formázás nem mindig oldja meg a problémát, attól még lehet fertõzött a gép.
Egy jó pár antivírusnak nincs Sandbox-ja, de aki mindenféle veszélyes vagy nem veszélyes cuccot ki akar próbálni, annak nagyon szükséges.
az ms csak annyi csinál hogy kiírja ez a példány a kalózmásolatok áldozattá vált ....és ilyenkor a OS csak korlátok között használható.Semmi kód küldés semmi használhatatlanság.Az oroszok szeretnek ezzel szórakozni példa
mint #36736-hszbenn is láthatod én is csak a rescue cd/usb-t ajánlhatok mivel a windowstól elkülönülve mûködnek (mivel linux alapú az egész).Elég egy jó gépen letölteni kiírni cd-re vagy pendrive-ra(pendrive esetében nagyobb az esély ha bios támogatná a usb-rõl bootolást)
Egyelõre ezeket kell próbálni.
Ha nem sikerül, akkor itt a topikban a Biztonsági Segédprogramok-ban találsz Rescue CD dolgokat, amivel biztosan eltávolítod a vírust, de csak akkor nem lehet eltávolítani, ha nem detektálja. A Kaspesky-t ajánlom.
Ez történt:
Egy ismerõsének segített, és kellett egy aktíváló kód a szoftverhez, az ismerõs küldött egy linket, amikor letöltötte a kódot, és meg akarta nyitni, onnantól megjelent fekete alapon vörös szöveg, tört magyarsággal
hogy bûncselekményt követett el, illegális mindenfélét találtak nála a gépén, és ha egy napon belül nem aktivál egy kódot telefonos fizetéssel, akkor elküldik a rendõrségre, és letartóztatják, stb
és azóta nem mûködik a gépe, persze az újraindítás se segített...
Köszi a választ!!!!
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Syncronous: Nálad van ilyen mappa, hogy document and settings/local files/temp/ vagy elírtad?
Ha a /document and settings/<username>/local settings/temp/, akkor ami van ebbe, nyugodtan törölheted, sõt idõnként törölni is kell manuálisan, ha nem használsz CCleaner-t vagy más hasonló programot.