41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• kl24h
    A 2011-ről beszéltem, de ami Trial Reset, az csak valami gyanús dolgot tesz, meg kell jól figyelni. Ha azt írja a leírásban, hogy ki kell kapcsolni valami Kaspersky Tamper Protection (ha jól emlékszem és nem tévesztem össze a NIS-el), akkor valamit csakis átír és meg kell alaposan nézni, hogy nincs-e valami kikapcsólva vagy nem aktív. Egy ilyen Trial Resetet fel is küldketsz Anubis analízisre és akkor lehet látni, mit csinál.
  • KaBuTo666
    De te nem a 2012-es trial resetről beszélsz. Nézted, kipróbáltad már a 2012-es Kasperskyhez való trial resetert??
  • kl24h
    Azért mert a Trial Reset egy trójai program, valamelyik *.dll a Kaspersky mappában és be van téve a kivételek közé. Be van téve csakis a kivételek közé maga a fertőzés típusa is, ami azt jelenti, hogy az olyan trójaiakat, amelyek pont ugyanazt a típusú festőzést csinálják, azokat a Kaspersky nem veszi figyelembe, vagy lehet figyelembe veszi, de nem fogja törölni, mível a kivételek között van.
    Tessék csak kipróbálni egy ilyen Trial Resetet, és akkor meglátod, miket változtat meg a Kaspersky-ben és a kivételek listájában.
  • Narxis
    Ez szerintem butaság.
  • L7wy
    Miért nem adja?
  • KaBuTo666
    Le van ****va a KIS...inkább várok a fagyira. Addig meg marad a bonbon.
  • kl24h
    Ha Trial Resetet használsz, akkor egyrészt a géped ki lesz téve egyes típusú veszélynek. A Trial Reset használat esetében nem adja az igazi védelmet a KIS2012, gondolom ezzel te is tisztájában vagy.
  • KaBuTo666

Gondoltam, LEHET kipróbálom a KIS 2012t...de...nemtudom. Hátha valaki megtudna győzni. :-D
  • Arkon

• KaBuTo666
    Valaki használ KIS 2012-t trial resettel?
  • KaBuTo666
    ░░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄
    ░░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄
    ░░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█
    ░░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░█
    ░▀▒▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░█
    █▒█▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒█
    █▒█░█▀▄▄░░░░░█▀░░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒█
    ░█▀▄░█▄░█▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░█░░█
    ░░█░░▀▄▀█▄▄░█▀▀▀▄▄▄▄▀▀█▀██░█
    ░░░█░░██░░▀█▄▄▄█▄▄█▄████░█
    ░░░░█░░░▀▀▄░█░░░█░███████░█
    ░░░░░▀▄░░░▀▀▄▄▄█▄█▄█▄█▄▀░░█
    ░░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░█
    ░░░░░░░░░░▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░█
    ░░░░░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄░░░░░█
    ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀ ▄▄▄█
  • kl24h
    Rút-kit a randiportálon (2011. június 20.)
    Ismét támadják a biztonságos webezés
  • gergely1991
    legjobb nincs de elfogadtató pedig van:
    avast,(talán még comodo),avira(webvédelme nincs),fent a hasznos dolgoknál találsz róla meglepit :)
  • KaBuTo666
    Szia!

Számodra ez.
  • tescodr
    sziasztok kérdésem az lenne melyik a leghasználhatóbb ingyenes vírusírtó?
    most nod 4 van fent de állandóan pörgeti a procit ok nélkül.
  • goodspeed
    :D
  • Arkon

• TopGun
    Koszi a segitseget, sikerult teljesen leszednem AVG-t, meg mar ujra is telepitettem, remelhetoleg, ha legkozelebb le kell szednem, akkor mar nem lesz ilyen gondom, mivel az eltavolito progikat megtartottam :)
  • KaBuTo666
  • Narxis
  • RETROB0Y

Kis Norton reklám xD
  • gergely1991
    Csinálhatnának böngészőt, vagy egy szerverprogramot,olyat legalább tudnak.
  • KaBuTo666
    Nemsokára befog zárni a bazár. Norman többé nem lesz.
  • Evil Varlok
    A Norman már évek óta vegetál, nuku fejlesztések, nuku optimalizálás, nuku tudás. A norvégok téli álma kicsit hosszúra nyúlik, talán majd fölébrednek egyszer.
  • KaBuTo666
    forever alone gergely
  • gergely1991
    Nem tudom, próbálta már ki valaki rajtam kívül a Norman Security Suite-ot?
    Hát majdnem fennakadt a szemem.Telepítés után első indítás.Mikor minden Windows és más összetevő elindult akkor következett a vírusirtóé:CPU használat: 100% (feladatkezelőben nem néztem, de elég volt hallani ahogyan a venti felpörög).Jól van előhívom a indítópultot lépek be az egyik menübe aztán felugrik egy üzenet.Valami szkript hibára hivatkozhatott futtassam le a hibakezelőt,na itt elgondolkodtam hogy csak nem JavaScriptre épült ez a menürendszer.Amit róla sejtettem valósággá vált.Találtam egy html-t ami ugyanaz a felépítése mint a menünek.Forráskód:egy meta refresh-t tartalmazott mely a localhost valamelyik portra(ennek szervere volt:/) irányított meg néhány javascriptet.Na nagy unalmamban átírtam benne a Title tagot Norman Security Suite-ról Norman Security Suite (hun)-ra.Reboot hívom elő újra a indítópultot címsorban látom "Norman Security Suite (hun)" betölteni pedig nem akart.Kérdezem én hogy miért nem tudtak haladni egyesek a korral és miért teszik azt lehetővé hogy oly könnyedén egy vírus gond nélkül tönkre tegye azt? A Sunbeltnél is észleltem hasonlót(azon még guglizni is tudtam).Ilyen mélyre ne süllyedjünk már kérem szépen -.-
  • gergely1991
    De akkor ne csodálkozz ha vírust sikerül összeszedned:D
    Azzal a kulccsal? No problémó:)
  • zyppy
    Az nem működik

>Találtam már hozzá 4000 évig működő kulcsot.
  • KaBuTo666
    Ez felháborító! Csak én káromkodhatok ebben a topikban!
  • gergely1991
    káromkodott:)
  • KaBuTo666
    Mi rosszat csinált?
    Legalább akkor ezt a hsz-t is törölnéd mert így értelmetlen...nincs neked logikád házigazda és életképtelen vagy!!
  • gergely1991
    ha ingyenes akkor váltsál Avira Premium Security Suite-ra(meglepit a "Hasznos dolgoknál találsz") vagy avast free-re....
  • gergely1991
  • Aquir
    Tegyél fel egy nodot
  • KaBuTo666
    Tegyél fel egy Avirát.
  • Narxis
    Tegyél fel egy Avastot.
  • Palinko
    tegyél fel egy comodot
  • zyppy
    Avira-m egy hét múlva lejár
    Már csak megvenni lehet?
  • Arkon
    Majd írd be, hogy sikerült-e vagy nem.
    Találtam még egy hasonlót. Hátha ez is kell. AppRemover
  • TopGun
    Koszonom! ezekkel mar csak letudom szedni vegre.