bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• KranaZoli #35369
    Mi gondod a McAfee-val?! Nekem annyi volt, hogy régebben az On-Access Scanner-je sajnos rendszeresen leállt Seven alatt. (Vista óta)

Akkor váltottam MSE-re. Aminek később kiderült, hogy rém lassú a real-time scanner-re. Mégis sokáig használtam. Vista alatt szinte csak azt.

Seven alatt próbáltam ki az Avira; Avast; AVG 2010 vírus nyalogatókat. Asszem legalábbis de lehet, hogy még vmit. Avast vhogyan Nekem túlzottan Home User szagú történet és gyenge spy védelemmel. Nekem egy alkalmazás kell vírus/spy ellen real-time (off line néha lehet lefuttatni pár cuccost). Ja, meg próbáltam a Panda-t is. Hát, Nekem az nagyon nem jött be. ESET-el nem foglalkozom. Mivel tört vírusnyalogató nem kell és havonta semmi kedvem pöcsölni név/jelszó páros vadászatokkal. Tűzfalra nincs szükségem. Ott a Seven-é. Tökéletesen megfelel a célnak. AVG bár fogott meg olyan dolgokat, amiket a többi simán átengedett (korábban volt erről szó ebben a topic-ban) azért váltam meg Tőle, mert sok volt a fals riasztása. Szerencsére ezzel a legújabb lépésükkel nem találkoztam. Bár notimon asszem még mindig az van, de az x86-os szal no problem! :)

Gondoltam feldobom a McAfee-t a legfrissebb patch-el és szupi módon üzemel. McAfee VirusScan Enterprise 8.7i + patch 4. Régen is szerettem. Örülök, hogy most már végre Seven alatt nincs gondja a valós idejű védelmének.

Nálam most ez a favorit.

Kb. ennyi a történet.

Mivel támasztod alá amit írtál, hogy miért ne?!